En elegi för alla soger, denna hösten handlar om

WOOOOOHOOOO! Fredag, är super taggad på livet. Har ingen orsak till det, men det känns helt enkelt bra och det ska jag glädja mig åt.
Denna fredagen kommer bjuda på en mattelektion på 1,5 timme, ta bussen till Smedby där Limpan bor och där jag ska fixa till mig, för att sedan dra oss mot Kinesiskt-julbord i Kalmar. Jag ska äta mycket och njuta utan ångest.
 
Har tre timmar håltimme nu, ska utnyttja den tiden till att dusha, packa och städa. Ha en toppenbra helg!
 
 

Jag var inte ensam, jag är inte ensam nu

Igår hade jag tre lektioner, men det blev ändå fram tills klockan 16.30, Svenska, matte och kör. Men åh vad det låter bra i kyrkan. Vi kommer ha julkonsert där mindre än 2 veckor, det kommer blir kanon.
Senare på kvällen fixade jag och Maia en suuuupergod tonfisksallad och pepparkakor efterråt, underbart. Där efter kom Limpan.
Senare på kvällen gick vi till skolan för att jag skulle fota Annie hall. Siinnes vad bra dem va.  Kvällen avslutades med tv, glögg (lakritz och hallon) håkan Hellström, och pepparkakor.
 
Om circus 40 minuter har jag musikteoriprov så nu måste jag fixa till mig och sedan dra i väg, ha en toppen torsdag. Imorgon är det helg igen.
 
 
 

Bikbok

Härom veckan köpte jag in jeans i gaderoben. BIKBOK
 
 
 
 

månen har vandrat sin väg genom vitt och svart .. och grått

Igår var vi i simhallen med skolan, ush inget kul alls enligt mig. Kallt och blött. Dock var det skönt att får en del av kursen klar. Hade högsta mysfaktorn med Johanna igår kväll, tjejsnack, popcorn, choklad, vin och en film i bakgrunden. Efter en mycket trevlig kväll gick jag hem runt 22.30 och la mig i sängen med datorn i nån timma.
 
Idag har det varit en lång skoldag samt kallt. Det blir kallare och kallare för varje dock. Det är 28 dagar kvar till julafton och inga julklappar köpta än. Ska försöka göra det nästa vecka. Denna kvällen kommer bli allmän chill, ska städa upp min lägenhet, äta och gå runt i sköna kläder. Ha en kalas bra dag!
 
 
 

we are the world

Många på vår skola har arbetat med låten "We are the world". Denna låten är till dem drabbade i Filippinerna.
HÄR HAR NI RESULTATET!

Man måste ta hand om varandra, vi alla är levande individer

VÅR SKOLA HÅLLER PÅ MED ETT STORT PROJEKT DÄR VI SAMLA IN SÅ MYCKET PENGAR SOM MÖJLIGT TILL FILIPPINERNA.
TRYCKER NI PÅ BILDEN KOMMER NI KOMMA TILL VÅR FACEBOOKSIDA DÄR DU KAN SKÄNKA PENGAR GENOM ATT TRYCKA PÅ GILLA KNAPPEN,  TACKE VARE SPONSORER!

 

Stackars hon som ha det bra

Tänk det är snart jul, ush vad fort det går. Om några månader är jag 18, jag läääängtar ihjäl mig.
Denna dagen har varit något fruktansvärt seg, historia och matte hela dagen, jag blir galen på vår mattebok, jag vill verkligen bränna upp den.
Tränade ben lite spontant med Johanna efter skolan, och nu tvättar jag och halvsover, kommer bli en tidig kväll, är sjukt trött.
Alldeles strax ska jag äta och titta på new girl,  ha en galet bra fredag.
 
 

Känn ingen sorg

Jag dör lite varje gång när jag ser denna filmen.
 
 
 
 
 

Jag hade din värme kvar i ryggen

Igår var det en lång skoldag , 8.15 - 17.00. Hann träna på gymmet i 40 minuter med två kompisar. På kvällen kom underbara Limpan, vi tittade på Sex and the city, bästa filmerna och serie enligt mig, men mannen min tyckte inte alls likadant.
 
Idag börjar vi 10.30 som alla andra torsdagar och slutar 11.30. Underbart! Efter denna korta skoldagen ska jag spendera tid med Limpan.  Ha en bra torsdag!
 
 

Den vinner som är trägen

Denna tisdagen har varit väldigt bra. Vaknade 06.00 låg i sängen fram tills 08.00. Åt långfrukost, tränade 10.15. Kalasbra morgon.
Åt lunch med två klasskompisar, spelade utanför ica, för vi har ett projektarbete där vi samlar in pengar till Filipinerna. Jag och Ida satt och spelade ca 1,5 timme, sedan fick vi alldeles för kalla fingrar. Men vi fick in en bra summa pengar.
Min duktiga kompis Cornelia hade bakat 32 kladdkakor, hur ambitiös är man inte då?
 
Denna kvällen spenderades i skolan, var i studon och sjöng en liten text, satt mest och pratade och kollade läget på skolan. Jag måste verkligen säga att jag går på den bästa skola.
Just nu äter jag lite grönsaker, har haft sån dålig apptipt idag.  Nu ska jag kolla på olika bloggar och varva ner.
 
Imorgon kommer världens bästa mupp hit och sover!
 

Det luktar lite dig och mig

Denna helgen har varit hur mysig som helst, spenderat tid med min pojkvän, familj och vänner. I fredags marknadsförde jag och fler på skolan med stage4you. Det var suuperkul, dock gick allt fel för mig. Senare på dagen tog jag och limpa en fika på stan och kollade runt. På kvällen åt vi tacos och sov på Öland.
 
Lördagen spenderades på Hansa city med mycket folk och det blev även lite shopping. Mys på kvällen och film.
Idag blev det en tidigt då jag skulle ta bussen 13.10 hem till lilla Torsås.
När jag kom hem fixade jag till lägenheten med lite ljus. Sedan kom Ida med lite mat, hade det allmänt bra med massa tjejsnack, vin och mörkchoklad.
 
Just nu är jag ensam, men snart kommer en kompis, då det blir ännu mer snack, sedan plugg. Hoppas ni har haft en lika bra kanon helg.. Jag klippte mig även i tisdags!
 
 

Jag älskar mitt meningslösa liv

Denna underbara tisdag bjuder på sovmorgon till kl 12.20 med långfrukost, Winnerbäck, Allen stone  och ingen stress.  Sedan fortsätter dagen i skolan med engelska, mentorstid och estetisk kommunikation, där efter ska jag träna på gymmet med en kompis. Vilket kommer blir väldigt skönt.
 
Igår var det en mycket lång dag, fram till 16.30. Vi gick igenom vår stora konsert som vi kommer ha om circus 2,5 måndad. Mer information kommer senare.
Nu ska jag äta upp min frukost sedan göra mig i ordning för skolan. Ha en kalasbradag!
 
 

jag fattar att det verka lite märkligt

Jaa, jag  tog en lite pause ifrån detta. Eftersom jag har väldigt mycket i skolan, fritiden och helgerna. Dem senaste  veckor ha jag haft höstlov, lyssnat på bra musik, pluggat, gymmat, träffat vänner, ätit mörkchoklad, myst en massa, druckit vin, varit på Öland, repat, firat Limpan och haft det allmänt bra.
 
Men nu tänkte jag börja skriva här igen, eller ja så  ofta jag hinner. Dock är det lite svårt på helgerna.
Denna helgen har jag spelning/jobb i Kalmar sedan drar jag vidare till Smedby på kvällen för att träffa Limpan.
Ha en toppen helg!
 
 

RSS 2.0