Vecka 4 och 5

 
 
 
1. Gjort chokladmousse med mannen min, vi hade även då varit tillsammans 247 dagar
2. Många i min klass har varit duktiga och fixat scenen till vår halvtidskonsert
3. Jag och Mysan har varit  modeller på öppethus  i skolan, vi sjöng även varsin trudelutt
4. Asiaten Isac skoja alltid till det lite
5. Jag och Johanna var på audition för körkampen, gissa vad! Vi båda kom med 20/70 sökare! GRATTIS TILL OSS!
6. Hanna bjöd på snickerskakor och turkisktte, där satt Hanna, jag och Matilda o hade det myspys!
7. Ck målar på som en man
8. Hanna och Sofia leker med en tråd
9. Har inget att säga om bilden

Du min vän i livet

Detta är 3:e eller 4:e gången jag är sjuk under tvåan på gymnasiet. Mitt imunförsvar är väldigt svagt. Idag stannar jag hemma och plugga istället för att vara i skolan och bli ännu mer sjuk.  Denna morgonen har jag dushat och druckit honugsvatten, kl 15.15 ska jag till vårdcentralen.
 
Btw, min bästavän Julia tog körkort i fredags. Åhhh jag är så stolt över henne, jag ser framemot att åka med henne sen. Jag är ännu mer taggad på att ta körkort själv! Vilken frihet. 
 
En gammal bild på oss när vi var på liseberg med Södrakyrkan på Öland.
 

Munnar säger skål

I fredags kom Limpan till mig i Torsås. Jag repade till kl 18.30 med klassen. Vilket var väldigt roligt. Senare på kväll gick Limpan och jag på fest, åh vad trevligt det var. Det var ett bra tag sedan jag festade. Runt 02.00 gick vi hem till mig och la oss.
På lördag morgonen började jag kl 9.00 i skolan, jag var galet bakis denna morgonen, vilket slog mig att det inte var så bra att dricka sig full dagen innan man ska repa hela dagen. Dagen var rolig och jobbig, senare på dagen piggnade man till.

Efter vi hade repat åkte Limpan och jag till Öland för att träffa familjen, jag skulle även ha möte med prästen, ledarna och mässa i Södra möckleby. Åh vad roligt det var att träffa alla igen! Man är som en ända stor familj som har har känt varandra hur länge som helst.
Nu är det dags för mig att plugga, ha en bra kväll!
 
 
 
 

Berätta hur du gör

Igår var det en fullspäckad dag, skola från 10.10-16.30. Dock fick jag skippa sista lektionen eftersom jag skulle gå på handledarkurs på körskolan i Kalmar kl 17.00. Kursen varade från 17.00-21.00. Det var mycket intressant dock var jag väldigt trött sista timmen, och med huvudvärk gjorde det inte bättre. På natten sov jag hos Limpan i Smedby, det var skönt att träffa honom eftersom jag är så stressad nu.
 
Denna dagen har bjudit på läkarbesök, allergibesvär. Fast det var en jobbig morgon med otrevliga läkare och blodprov så ska jag inte klaga. Matten börja sätta sig i huvudet, te.x PQ-formen som är bra att kunna till provet. Jag var i skolan till klockan 17.30 eftersom vi håller på att rigga upp scen och ljus, rep och dans ska sitta.
För att orka med dagen så stoppade jag upp två snus i munnen, inte det bästa. Men man måste göra något för att orka med allt och inte klia på sina ben för att man inte ha nikotin i kroppen. Jävla skit faktiskt!
Nu tänkte jag läsa lite körteknik och sedan sova! Kram
 
 
a

Januari 2013

Jag hängde med Phis eye till Växjö och fotade dem. Rickard tappade axelbandet på gitarren och fick då göra det bästa av situationen.
Nu när jag ser efteråt, så är dem bilderna galet dåliga, jag har utvecklat inom foto vilket är väldigt roligt eftersom jag brinner för det!

 
Jag festade en hel del, vilket jag inte skulle orka med nu. Jag la galet mycket pengar på alkohol vilket var dumt, men vi alla är unga och dumma ibland.
 
 
 
Jag, Robin, Cornelia och Isac åkte in till Kalmar för att äta på Ming palace, galet gott! Isac överkörde in och jag var mycket imponerad. Senare på kvällen skulle Isac spela på Monokrom, sjukt duktig kille.
 
 
Jag fotade även Phish eye igen, samma kväll då Isac spelade, duktiga sångaren Maria!
 
 
Jag införskaffade mig min första blomma till lägenheten, den orkade inte med sitt torra liv så länge. Sen dess har jag inte köpt mig någon ny blomma. Dock borde jag göra det, eftersom jag tycker det är fint!
 
 
 
 

svart på vitt

Denna måndagmorgonen började jag med en Pw på tjugo minuter och 50 sqouts. Det var både kallt och halt ute. Mina rumpa hade ingen känsel när jag kom hem.
10.00 började idrotten vilket var väldigt jobbigt och roligt pass. Resten av skoldagen har varit mycket jobb med konserten. Man märker att den börja närma sig, mycket hit och dit
 
Resten av dagen har jag pluggat, sovit, tagit det lugnt och ätit. Alldeles strax ska jag gå och lägga mig för imorgon ska jag upp tidigt för att plugga. Ha en bra kväll!
 
Underbara pojkvänen på lovet då vi drack folköl och åt tacos hemma själva på Öland.
 

Det stod skrivet på den svarta tavlan

Äntligen är det fredag igen, jag har gått i skolan tre dagar och jag är redan skoltrött. Idag har det varit en seg dag med matte och historia, mina svagaste ämnen måste jag nog ändå säga. Men det var varit lite positivt idag ändå, jag har bokat ett möte på körskolan och en tid på tatueringsstudion.
 
Denna helgen kommer spenderas i min lägenhet med mannen min, eftersom han ska repa i helgen. Jag ska även hinna med och träna med några vänner ikväll, vilket kommer bli skönt. Jag tränade igår med, men innan dess hade jag inte tränat på circus 1,5 månad. Det är underbart att komma igång igen.
  Fast det är helg så måste jag ändå plugga, för nästa vecka har vi matteprov. + det har vi massa repa, måndag, torsdag, fredag, lördag och söndag, jag ska även hinna med tre möten och annat i skolan. Känns som det kommer bli en kanon vecka fast det är väldigt mycket att göra. Men jag gillar att göra massa saker, jag tycker inte om att vara rastlös, dock kan det vara skönt och bara ligga och slappa i sängen framför teven. Men det har jag gjort hela lovet, så det känns bra med mycket inplanerat. Nu ska jag bädda min säng och sedan möta Limpan vid bussen. Ha en bra fredag!
 
Lovet då vi pressade apelsiner och gjorde apelsinjuice.
 

white

När jag kom till lägenheten idag kände jag att den var ful och tråkig. Kände att lägenheten behövde en förändring. Jag blev väldigt inspirerad när jag pratade med min bästavän Amanda om inredning då jag va hos henne på lovet. Dock vill jag ha mycket som kan bli svårt att få plats i min lilla lägenhet.
 
 
 
 

Att det blev som vi sa

För circus 2,5 timme sedan landade jag i min lägenhet i lilla Torsås vilket är både skönt och tråkigt. Långt ifrån gamla vänner, pojkvän och familj, men jag slipper leva i en resväska nu, har min underbara säng här samt dem flesta kläder, skor osv. 
 
Kvällen har bjudit på en rundtur på Ica med söta Ida som var ett tag sedan man såg och en god sallad. Nu tänkte jag röja lite i lägenheten fram tills Paradise Hotell börja. Såg ni det igår? Jag älskar att allt kaosade redan första dagen efter detta upphållet som har varit nu under lovet. 
 
 

Inte länge kvar

Lovet har snart nått sitt slut för denna gången. Dagarna närma sig mot konsert, Malmö, melodifestivalen, 18 år, utomlands och tatuering. 

Just nu sitter jag i bilen mot Smedby där mannen min och jag ska spendera sista natten tillsammans innan skolan börjar. 
Lovet har varit välbehövligt, familj, jul, nyår, vänner, pojkvän, shopping, god mat, alkohol och massa mys. Känner att det inte ha kunnat bli bättre. Jag hoppas ni har haft det minst lika bra. Kram 
RSS 2.0