.....

Nu är det inte långt kvar tilll lovet, sådär elva dagar kvar. Ska bli skönt fast jag ska jobba några dagar. Jag har även lovat att ta med lillebror till Leos lekland och på bio. Förutom det ska jag ha drinkkväll med mina tjejer ifrån Kalmar, se Generalknas på juldagen och shoppa lite.
 
I helgen vart det festligheter med bra människor. Det vart förfest med massa glitter, rosa ballonger, flamingos och twister. Runt 23.30 gick vi till O'lerys och forsatte kvällen där tills vi skulle ta nattbussen hem.
  På lördagen jobbade jag mellan 11.00-15.00, senare spenderade jag kvällen hos Pojkvännen min.
  Igår vart det julmys med tjejerna från klassen, vi hade julklappsbyte, klädde Wilmas lilla gran och pratade en massa.
 
 

Photoshoot

Här kommer en bild från plåtningen med Robin, Johanna och Nathalie. 
 
Stylist: Nathalie Rimsberg
Fotograf: Robin Berglund

 
 

 
 
 
 

The model convention

Hej! Hur mår alla?  Som jag redan har nämnt så var jag i Stockholm i helgen med min moder.  Vi befann oss i Nacka strand som ligger en bit utanför. Vi var på Attitude Stockholm på lördagen, där jag deltog som modell. Vi var kring 103 stycken modeller som deltog. Det vi fick göra var att gå på en catwalk först och sedan visa upp två bilder för fem olika agenturer. Sedan där på kunde man få något som hette "call back" om agenturerna var intresserade av än.  Jag fick en call back, en agentur som var ifrån Sverige. Kommer berätta mer om dem sen när allt arbete är klart.
 
 
 
 
 

RSS 2.0