Höstmys med Batman

 

starckas hon som har det bra

 
Idag vart det skolfoto, brudarna och jag gick för svarta kläder och mycket smink. Om vi lyckades?! Jo det är en fråga för sig, mycket stress och lösnaglar som ramlade av för min del, även dåligt humör på kanten.
 
Nu blir det en skoldag med tre lektioner, möte med manus och scenografigruppen inför konserten, in till Kalmar och sen vidare till Öland för att sova där inatt med en vän, fullt upp som vanligt.
 
 
 
 
 

det finns ingenting som räcker

Nu har jag haft en lång helg på fyra dagar, jag har spenderat dess dagar med med en fin vän, kyrkmys, inspelning av film till kommande konsert, skördefest med mina tjejer, jobb, plugg och ännu mer jobb.
 
Idag fyller min fina vän Johanna 18 år. Det kommer spenderas med mickelsmäss och gos. Men innan det blir det ett möte på skolan och städning för min del. Dock börjar jag blir sjuk igen, inte alls bra då jag har risktvåan på onsdag, skola och att jag ska gå modell i helgen.
 
Fotograf: Petter Hökenström
 

Skördefesten/My's Blommor

Här kommer två bilder som fanns under Utställningen på My's Blommor.
Stylist: Sara Sethsson (kolla hennes sida på facebook: Här)
Fotograf: Linda Himsel
 
 
 
 
 

Fashion week Kalmar

Nästa vecka tredje och fjärde oktober är det Fashion week i Kalmar, den kommer ägarum på kalmarstadshotell. Det kommer vara uppvisning av olika kläderplagg, Fanny Lyckman kommer prata där med Anders Bagge och många fler. Jag kommer agera som modell, kom vettja!  Du kan köpa biljetter på ticnet.
 
 

och allting liksom kräver mera nu

Skolan fem dagar i veckan och jobb två dagar i veckan betyder aldrig ledigt ungefär för mig. Finns både förr och nackdelar, jag får pengar men jag är trött konstant och hinner inte med plugget.
Förra veckan vart det en bra vecka, det vart Harrys med några tjejer ifrån klassen då bubble room var på plats, dem hundra första fick gratis drinkar, goodiebags och ett klädesplagg. Det vart onyktert, dans, toastunder, skitsnack och macdonalds. En toppen kväll/natt!
 
Jag och min fina vän Trissi tog även en tripp i måndags till Nybro och hälsade på en annan vän, det vart tv-spel (jag hatar att spela). Det blev lite cigg, djupa samtal och en massa skratt såklart.
 
I fredags vart det stress, förfest hos fritte, krogen, dans och massa snack. Jag jobbade två dagar, brände min mat (inget ovanligt) och pluggade lite körteori.
 
 
 
 

sex and the city

 
 
 
 

denna hösten handlar om

Här kommer nio stycken bilder som beskriver mina tre senaste veckor
 
 
 

Ölands skördefest 25-28 september

För circus en månad sen fotades jag utav Linda Himsel och blev sminkad av Sara Sethsson på Öland. Det fotades för en utställning för My's blommor som kommer visas under skördefesten 25-28 September. Kom och kolla vettja.
 
Klicka ni på bilden så kommer ni in på deras sida Embraze. 
 

men nu möter jag alla ord som jag har sagt

Oj, nu vart det längesen jag skrev, men tiden räcker tyvärr inte alltid till. Har varit mycket skola, helgjobb, körskolan (ja, jag är seg), och en  hel del tjejmys.  Senaste tiden har jag engagerat  mig som modell, sett massvis av sex and the city avsnitt, dragit ner på rökandet, lärt känna nya människor, haft en rolig utgång då min fina vän blev arton år efter tolvslaget och har även hunnit med att vara sjuk.
 
Helgen har bestått av en mysig vän i Nybro, planering av konsert, två dagars jobbpass på äldreboendet, kvällen kommer avslutas med sex and the city och tacomys.
 
Här en utav mina "modelljobb". Jag har inte förens nu fått visa dessa bilder. Kommer fler sen framöver då dem än sålänge är hemliga.
Fotograf: Petter Hökenström
Stylist: Cassandra Nilsson
 
 

RSS 2.0