ett rum där jag kan känna att jag är någonstans ifrån

Sängen är fruktansvärt obäddad och det ligger kläder överallt i rummet, men jag ta aldrig tag i det. Alldeles för lat och alldeles för mycket pågår i huvudet. Sitter i min obäddade säng, lyssna på bra musik och drömmer mig bort. Älskar dessa kvällar då jag får vara själv och tänka.
 
Denna veckan har jag träffat mina tjejer, gått runt i stan, jobbat, sovit, tittat på pretty little liars och fikat.
Imorgon är det redan torsdag och jag taggar helgen. Men innan helgen ska jag träffa en kompis och jobba två pass till sen är jag ledig 2 dagar.
 
 
 

Du stör dig hårt på mig


Jag litar till ett ord som inte sagts

Vet inte hur jag ska förklarar mig, men oj. Oj vilken bra konsert Winnerbäck hade igår i Kalmar. Lycklig, kär och förtvivlad är jag. Fjärilar i magen och glittrande ögon. Längesen jag kände mig såhär lycklig, jag vet dock inte om det är positivt eller negativt.
 
 Inte dem bästa bilderna, men helt okej fick jag ändå med mobilen.
 
 
 

Men jag har känt hur mina steg har fått en gata här att gå

 

det är svårt att säga mer än så

Igår vart det 18-årsfest i Gullabo efter jag hade jobbat och stressat med sminket och håret som inte blev något vidare bra. Men jag åt gott, dansade, drack och snackade strunt. Träffade även saknade vänner som man inte har sett på länge som går på skolan, mys.
Runt 22.30 skjutsade en kompis oss till Kalmar, då jag mötte upp några polare och gick på krogen en sväng.  Kvällen/natten bjöd på äcklig öl, vänner, dansgolvet, fyllekäk, en soffa och en mobil dränkt av vitlöksås. En väldigt trevligt kväll helt enkelt, bra skit!
 
Idag har jag sovit nästan hela dagen, druckit saft och tagit det lugnt. Imorgon blir det kalas och Winnerbäck.
 
Första svensktoppen nästa då jag och Ida hejade på duktiga Emma som är vidare i andra chansen nu!
 

sågar av grenen som jag fastnat på

 Oj vad veckorna går fort. Jag hinner knappt med att blogga här. Jag är knappt hemma, utgång dit och hit, körskola, vänner, musik, fikastunder, jobb, träning och allt där i mellan. Vad händer liksom? Lever livet helt enkelt, livet går framåt och det förflutna tynar bort!
Idag har jag jobbat, lagat mat (jag är sjukt dålig på att laga mat), tappat bort mig på Ica fem gånger, cyklat på en alldeles för hög cykel, sovit middag och klagat över hur jäkla ont jag har i min kropp på grund av träningsvärk. Imorgon är jag ledig, WOHO! Då blir det körskola och gymmet o sen vad dagen bjuder på. Ha det fint!
 
 
 
 

Winnerbäck

 "Jag tror på duvan som vet vart den ska, jag tror på godhet och bättring"
 
"Om nätterna har jag skingrat så mycket förstånd"
 
"Där allting var tyst och stilla som på kort"

"Det är lätt att tänka bakåt när förvirringar tar fart"
 
"Jag ger upp, jag orkar inte att bli besviken"
 
 
 
 

Hans vän sa Jesus, tar hand om dig nu

Åhh denna konfirmationen var såå bra. Alla var nöjda efteråt och alla var så duktiga. Man blir stolt som ledare.  Temat var frälsarkransen, frälsarkransen är ett armband som symboliserar olika delar i den kristnatron. Bästa armbandet enligt mig. Konfirmanderna redovisade alla tio pärlor utav deras betydelser genom att sjunga, spela teater och prata om dem.  Det var två duktiga tjejer som sjöng och en kille som spelade orgel och piano, oj vad bra det va och endast 15 år är dem också.
 
 
 
 

konfirmation

 

Det hörs ett namn över vitklädda landskap

Idag steg jag upp kl 06.30 och hoppade in i duschen, sminkade mig och lockade håret, för idag vart det konfirmation för barnen små i Torslundakyrka. Åhh vad fina dem var, det är så synd att jag inte har kunnat vara med dem så mycket som jag hade velat, men det andra jobbet fick gå före detta året.
Efter konfirmationen blev det lite sol, mat och sovande. Idag är det en lugn dag, för imorgon ska jag dra mig till jobbet kl 6.30.
 
Igår vart det en bakisdag med myskläder!
 

Inte där än men på väg

Oj vilken full vecka det har varit. Jobbade förra helgen, måndag, onsdag torsdag och fredag. Har haft en körlektion, umgåtts med vänner och kollat på svensktoppen nästa i Kalmar både på tisdagen och torsdagen.
Igår vart det fest hos en kompis med gött folk. Gick och la mig runt fyra och vaknade runt 12.30, dagen har än så länge bjudit på pommes, cigg och skjuts till Kalmar utav en som var på festen. 
 
 

RSS 2.0