Men tack, ta hand om dig

Jag ber om ursäkt att jag inte har bloggat, men har legat sjuk sedan tisdag och är fortfarande sjuk, men imorgon ska jag till skolan.

Medan jag har varit sjuk har jag varit hos limpan, smittat honom så vi båda ha legat med feber hemma hos hans päron. 

Nu är jag på Öland hos pappa, sitter och värmer mig framför brasan, ska strax ta fram mina böcker och plugga. Ha en bra måndag! 

alla lever samma liv, har alla hjärtan slumrat till?

Ojojoj, att blogga denna veckan gick inte så bra ser jag. Men gud vad jag har haft fullt upp, skolan, vänner , träning och pojkvän.
Jag har träningsvärk som vanligt, har lyckats förstöra mina byxor, tröja och skor denna veckan. Klumpig är jag.
 
Idag ska jag ska träna, vara med Limpan och kanske se ettornas  Cabaré.  Ha en bra fredag, nu är det helg!
 
 

vi skulle klara vad som helst, vi skulle aldrig säga nej

Att en helgerna går fort är inte okej, då man vill man bara ta det lugnt och göra det man tycker om.  Min helg har varit kanon som vanligt, har tränat varenda dag, så mina armar värker som tusan och idag har jag två idrottslektioner.  Men träning är toppen, man mår så mycket bättre av det, och man orkar med mer också.
 
Denna morgonen har jag lämnat Limpan vid bussen då han måste  till skolan, är på min andra koppte, tagit en järntablett så man blir lite piggare, och självklart lyssnar på Winnerbäck. Mitt hjärta britser varje gång jag hör en utav hans fina texter.  Nu är det dags att börja fixa sig! Ha en bra måndag.
 
 

Jag sa till dig att vägen tar slut här


Ingen borde döma dig för sånt

Att inte träna i Helgen sa jag nog fel om, för igår blev det ben , mage och rygg. Gud,  jag har ont i varenda muskel kan jag lova. 
Om det blir som limpan och jag har sagt ska vi träna idag. Men vi lär se sen om han orkar efter han har jobbat. 
 
Jag vaknade för circa en timma sedan, limpan jobbar och jag har det allmänt bra och lyssna på musik och vila i sängen, galet skönt! 
Men strax blir det nog frukost och en morgon snus. Sedan får vi se vad dagen bjuder på här i Långasjö. Ha en fin lördag! 
 


 

Att ringa nu känns lite fånigt och kort

Jag har köpt in en stickad tröja, mys och stickig!
 
Bikbok: Rea, 50:-
 
 
 
 
 
 
 
 

5

1. Jag har varit nikotinberoende sedan jag var 15 år
 
2. Jag tycker instagram är roligare än facebook,  dock gillar jag inte facebook så mycket
 
3. Jag älskar nötter, det kan man ha till allt
 
4. Har har 27 par skor
 
5. Jag är väldigt lik min mamma

varför lät du mig gå vilse

Ni vet såna dagar man inte vet om man är glad, ledsen, arg, lycklig, sur, älska livet, rädd  osv. Sån dag är det idag. Det har inte hänt något särskilt i dag, jag vet helt enkelt inte bara hur min hjärna villl bete sig idag.  Lite humörsvängningar då och då. Men va tusan, det händer alla. Alla dagar kan inte vara bra helt enkelt.
 
Idag hade jag musikteori då vi gick igenom kvintcirkeln, diatoniska ackord, 5-, stamtoner, prim, tas, kvint, tonika, subdominant och dominant. Ni kanske inte vet vad detta är?! Men jag kan säga att jag vet knappt själv, ville mer skriva detta för att bevisa att jag är lite, lite smart i alla fall.
  Jag har även hunnit med att träna på gymmet, vilket var väldigt skönt. Men i helgen ska jag ta det lugnt. Jag behöver vila min muskler, eftersom jag är klen så får jag lätt feber när min kropp har ansträngt sig för mycket.
Men nu ska jag packa, för imorgon ska jag iväg till Långasjö.
 
 
 
 

Kom så ruttnar vi ihop

Igår hade jag verkligen ingen lust till att blogga. Matteprovet gick inte bra, jag hade huvudvärk hela dagen, men det slutade bättre framåt kvällen då jag tränade på gymmet med en vän. Så skönt det var, vi tränade 2 timmar ben och mage. Jag kan säga nu att jag har galet ont i mina ben, men det är skönt.

Idag bjuder denna torsdagen på en lektion med musikteori, sedan kolla mitt öra och avgöra om jag ska ha antibiotika, dock tror jag inte det. Där efter träna och städa. Låter som en helt okej dag faktiskt. Men det lär jag se under dag. Men nu ska ta och dusha, ha det topp!
 
 

Agaversirap

Till er som vill ha lite söt till gröten, matlagningen, frukosten, bakning osv. Så rekomendera jag agavesirap. Den är narturlig, innerhåller alltså inte onödigt socker. Den är kanon tycker jag. Dock så får man lägga till extra cash än vanlig sirap, för den är nästan dubbelt så dyr, beroende på vart man köper den. 
 
Ica: circus 35 kr
 
 

Klart att jag saknar, en dag som förut

 
Levisjacka: T-shirtstore
Stickad tröja: Hm
Mysbyxor: Monki
Dr martens: Dr martens store, England

En krets där jag inte kom in

Huvudvärken/migränen anlände idag. Inget Alicia tycker om, man kan inte göra något. Och det har jag inte råd med för jag ha massa måsten denna veckan.  Men trots detta har jag kämpat mig till skolan, hade historia, lunch och möte med IF. Där efter hade läkar besök, missade tre lektioner på grund av huvudvärken. Men då hinner jag vila upp mig till matteprovet imorgon.
 
Jag har en knöl bakom örat som jag har haft där circus 2 veckor tillbaka (anledningen till jag hade läkarbesöket idag) . Många ha trott det var på grund av förkylning, men icke det! Det var på grund av min töjning i örat. Hur flummigt är inte det?
Så jag måste behandla mitt öra med massa sprit och komma på ett till läkarbesök på torsdag då dem avgör om jag ska ha antibiotika eller inte.
Jag var så glad att jag fick in 5 mm töjning igår, dock gjorde det kalasont. och örat är 3 gånger så större, det ser ganska kul ut om man jämför med mitt andra öra.
Så nu har tagit ut töjningen och kan inte sätta i den för än några veckor. Jag fick även med mig massa sprit och pappersdukar så jag kan behandla mitt öra hemma. Så jag gick runt med urinrör med alsolsprit i som låg i ett kuvär. Även det var väldigt kul!  En flummig dag helt enkelt.
 
 

RSS 2.0