5

1. Jag fryser väldigt ofta. Så jag går runt med mycket kläder. Det är nästan en vana att frysa nu.
 
2. Jag tycker om att tugga på is, jag kan äta is som godis.
 
3. Jag älskar att shoppa, när jag väl köper något kan jag inte sluta. Det är väldigt farligt! Jag försöker att handla lite mindre än vad jag gör. Jag köper hellre kläder är än mat till mig.
 
4. Jag tycker om att gå på fester.
 
5. Jag kan inte se flera filmer i rad. Om jag gör det så somnar jag.

Kallt

Gud vad det är kallt ute nu. När jag tittade ut blev jag förvånad att det var frost ute idag, jag tycker nästan lite synd om mig som måste ta bussen 7.30 in till Kalmar när det är så kallt och jag är så trött.

Idag ska jag vara på mitt ärende fram till 13.30 därefter ska jag träna. Klockan 16.17 tar jag och Tim bussen hem till Smedby.
Idag är det sista natten hos Tim så vi kommer göra något extra roligt idag hoppas jag på. För imorgon ska jag till pappa på kvällen och sova där. Jag ska försöka att träffa med kompis också på kvällen.

Nehe, nu ska jag snart hoppa av bussen. Jag får ursäkta att ni får mycket bloggande ifrån mobilen. Det är inte så kul jag vet, men denna veckan får det blir ganska mycket ifrån mobilen tyvärr.


Ny klippt

Jag får ursäkta mig att jag inte har bloggat så mycket! Men jag hade en dålig dag igår och idag, men det var dock bättre idag än igår.

Igår tränade jag 1,5 timma innan mitt ärende (jag kallar min behandling för ett ärende, för det låter bättre så!) Det var väldigt skönt att träna. Det var ett tag sedan. Jag var på mitt ärende till 17.30, där efter tränade jag 1 timma till.

Idag vaknade jag med träningsverk. klockan 08.00 var det dags för mitt ärende igen. Klockan 12.50 gick jag till frisören. Jag var där ca 1,5 timma. Jag blev nöjd, men de klippte bara topparna så det blev inte så stor skillnad förutom att det blev mindre slitet. Efter jag hade klippt mig gick jag till gymmet. Jag var där en timma. Det var väldigt skönt att träna.

Efter en timmas slit träffade jag Tim, vi gick till maxi och handlade lite, sedan tog vi bussen hem till smedby. När vi kom hem gick jag och dushade och sedan lagade jag mat till mig och Tim. Tim fick kycklingpytt och chokladpudding till efterrätt. Jag åt ett ägg och 1,5 macka med ost på. Jag köpte ett riktigt nyttigt bröd (nyttigare än andra bröd i alla fall) med massa frö i på maxi förut. Jag är inte förtjust i bröd, men detta är okej.

Just nu tittar vi på film. Vi tittar på Alice i underlandet, men nu ska jag lägga undan min mobil och gosa ner mig i sängen med Tim!

Godnatt och sov gott, jag hoppas att ni ha ett bra lov! Kram


Instagram

Här är min instagram!


frustrerad


Gymmet

Godmorgon! Just nu sitter jag på bussen in till Kalmar. Nu först ska jag till gymmet, det ska bli riktigt skönt! Det var ett tag sedan! Jag har inte hunnit att gå på gymmet här i Kalmar för jag bor i Söderåkra nu förtiden. Men när
jag flytta till Torsås som är ungefär en månad till då ska jag köpa ett gymkort där. Ha en bra morgon med en god frukost! Kram


kan inte sova

Klockan är snart 23.30 och jag kan inte sova. Jag har legat sen 21.30 i sängen och försökt att sova med nej, det går inte. Jag har en sovandes pojkvän bredvid mig. Jag har försökt att prata med han lite, men det går inte.
 
Idag har vi inte gjort så mycket, jag var ute och sprang en runda, sedan vilade jag och tog en varm dush. På kvällen bakade vi bröd som Tim kan ha till frukost och gjorde middag till oss.
 
Ni kanske undrar varför jag är hos läkaren ofta? Det är av privataskäl. Jag kommer förmodligen skriva om det någon dag framöver, men inte nu. Men jag kan säga att läkarna har besämt att jag ska få vissa behandlingar. Så jag kommer gå på dem måndag-fredag denna veckan.  Så denna veckan ska jag bo hos Tim för att jag ska åka in till Kalmar varje morgon. Jag kommer försöka att blogga så mycket som möjligt. Lägga upp bilder och annat roligt. Ni får gärna ge mig lite tips!
 
Nej nu, ska jag sova, i alla fall försöka. Jag skriver imorgon igen. Godnatt!
 

Amanda Lindblom

Här får ni tips på en jätte bra blogg. Tjejen som driver denn bloggen heter Amanda Lindblom. Hon gillar ta kort, Broder Daniel, vintage och mycket mer. Hon skriver om sin vardag och visar sina fina kläder.
Hon går första året på estet media på Jenny Nyström i Kalmar. Kolla in bloggen här: http://lindbloms.devote.se/
 

söndag

Nu är det verkligen vinter tycker jag, vinter tid, kallt och snö ute. Vi får hoppas att det blir mer snö.
 
Idag vaknade jag klockan åtta, jag låg kvar i sängen ett tag. Klockan 10.00 gick Tim och jag till affären. När vi kom tillbaka gjorde vi  en stor frukost. Vi bakade scones och kokade ägg till. Gott var det och super mätt blev jag. Jag drack te och vitamin dricka till. Nu vilar jag magen men snart ska jag ta en liten springtur. Vi hörs sen. Ha en skön söndag.
 

sorry

Sorry för att bloggandet har varit dåligt den här helgen. Men jag har haft umgåtts med min kära vän Julia i ett dygn nu.
  Ja, vad har vi gjort? Vi har tittat på tre olika filmer, ätit kinamat, frukost och gjort en chokladkaka. Vi har fotat, skrattat, snackat konstant och PW. Vi har haft allmänt roligt. Bra start på lovet kan jag säga.
 
Idag klockan 14.00 tog jag bussen till Hansa city och träffade Tim. Vi letade efter en sladd åt honom tror jag. Vi var inne på Media mark och Elgiganten, sedan gick vi vidare till modehuset. Vi träffade på Tims goa morfar. Jag fick med mig en klänning, ett par mjukisbyxor och 3 string hem. Lite mer än väntat. Men jag är nöjd med mitt köp. Jag måste spara lite pengar nu tanke på att jag fick dem precis. Dem ska räcka i 29 dagar till.
 
Nehe, nu börja klockan närma sig 00.00, nu ska vi gå och lägga oss och mysa lite. Men jag skriver med i morgon. Godnatt!
 

Du är viktig


snö?

Oj, det blir nog en tidig vinter i år. Det är 26 oktober och snö. Men eftersom jag tycker snön är mysig fast det blir väldigt kallt så har jag inget emot att det snöa lite till.
 
Snart kommer pappa och hämta mig och då åker vi vidare till Kalmar för att besök hos läkaren. Hoppas ni får en bra start på ert lov idag!
 
Såhär såg det ut hos mig idag

Min morgondag

Imorgon kommer ni nog inte får så mycket inlägg. Men kanske, vi får se. Klockan 9.30 kommer pappa och hämta mig sedan åker vi till läkaren för ett möte. Efter mötet ska jag åka hem till Julia och mysa med henne. Snacka skit, titta på film och skratta. Det kommer bli mys. Hoppas ni också kommer få en lika bra fredag om man bort se ifrån läkarbesöket!
 

brunett

Nu är jag brunett, tycker dock det ser lite konstigt ut i verkligheten så jag ska fixa det någon dag. Men det blir dock inte förän nästa måndad.
 

Orange

Mitt hår har varit med om massa stryk nu.  Jag färgade håret igår. 1. Det blev nästan svart (alltså för mörkt). 2. Färgen var inte jämt i mitt hår. Så idag gick jag till ica och köpte belkning och ljusbrunhårfärg. För 2 timmar sedan färgade jag mig orange och nu är jag fortfarande orange. Jag ska strax färga i det bruna. Sen ska jag låta håret va. Jag ska verkligen köpa mycket produkter till mitt hår. 
 
Idag var jag inte i skolan pågrund av en dålig dag. Men så är det ibland. Så Tim stannade här hemma hos mig så gullig som han är. Men nu mår jag bättre och han åkte nyss hem för att han skulle repa. Ikväll ska jag packa och umgås med My och Selma.
 
Har ni andra också höstlov? Eller hade ni det förra veckan, eller så kanske ni får det imorgon? Kram
 
Så ser det nu

Jul

Just nu vill jag att snön ska komma. Äta massa god julmat och baka julgodis, sitta vid brasan och dricka varm choklad med grädde!
 

Ombre

Ombre tycker jag är väldigt snyggt. Just nu har jag tröttnat på färga rött hela tiden, så jag ska färga det brunt och låta min utväxt vara. Sen när jag känner för att färga det rött igen så ska jag göra det. Men jag har haft rött ganska länge nu.  Jag tycker om förändringar. Håret gör sån stor skillnad tycker jag!
 
 
Detta tycker jag är såååå snyggt!

Happy

Hejsan!
Kom hem ifrån skolan för ca 40 minuter sedan. Idag kommer Tim, det kommer blir så mysigt. Vet dock inte när kan kommer. Jag sitter och väntar på att han ska skicka ett sms till mig där det står " jag sitter på bussen".  Snart ska jag diska upp och bädda min säng och mysa framför tv. Imorgon är det bara två lektioner. Klockan 12.00 imorgon får jag lov. JIPPI!
 

tacomys

Åh, gud vad jag är mätt! Tänker inte äta såhär mycket igen. Jag åt verkligen mycket. Orkade inte spara på all mat, så då åt vi alla jätte mycket. USHHH! Vilken tur att jag inte har någon annan mat hemma och då behöver jag inte äta på ett tag.
 
 
Haha, ni ser ju mina  fula hamsterkinder och hur hungrig jag va! Hade inte ätit något på hela dagen.
 
 

5

1. Jag kan inte dricka mjölk direkt ur ett glas. Jag kan ha mjölk till flingor och i matlagning. Men annars inte. Jag tycker det jätte äckligt.
 
2. Min favorit doft är vanilj. Vaniljparfym är så gott. Jag brukar ofta köpa den parfymen.
 
3. Så fort jag fyller 18 tänker jag ta körkort.
 
4. Asiatisk mat är det godast tycker jag. Sushi är galet gott.
 
5. Jag tycker det är roligt att fota och fotas om jag är på bra humör.

23/10-12

idag är jag ledig, men det har ändå inte hänt så mycket. Jag har tvätatt, städat, handlat och pluggat. HAHA, det låter verkligen som jag har haft det tråkigt idag. Men det har jag faktiskt. Jag väntar på att mina grannar ska komma hem så kan vi börja med tacosen. Det ska verkligen blir gott. Tacos är en av mina favorit rätter. Det är hyfsat nyttigt och det tar inte lång tid att göra.
Nu ska jag kolla min tvätt och se om den är klar. Kram!
 
HAHA, vilken ful bild! Kolla min lugg.
 

Kärlek


Träna

Det blev ändrade planer idag. Egentligen skulle jag sova hos My idag med Kajsa, men  det blev aldrig så. Så vi får tar det någon annan dag. Men det kanske var lika bra det. Jag är väldigt trött och seg idag och så måste jag plugga.
 
Om 20 minuter ska jag ut och träna tänkte jag. Det kommer blir skönt, det var ett tag sedan jag var ute och tränade.
  Imorgon är jag ledig och då ska jag bara ta det lugnt, tvätta, träna, städa och har tacosmys med mina grannar. Det kommer bli så gott. Tacos är galet gott.
Nehe, nu ska jag ta och bränna lite fett! Kram
 

Måndagmorgon

Igår kväll gick jag la mig 01.00 och klockan ringde 06.00 idag. Det blev inte så mycket sömn för mig. Igår kväll hade jag det väldigt roligt. Först tittade jag på solsidan inne hos My med Irja och åt en väldigt god chokladtårta som My hade bakat. senare på kvällen gick jag och My till Jens och Leila och snackade med dem till klockan 00.30. Det var väldigt mysigt, det var inte sista gången.
 
Idag kommer jag sova hos My med Kajsa förmodligen.Vi kommer ha en tjejkväll. Det kommer bli väldigt mysigt. Snart gå bussen till skolan nu måste jag sminka mig och packa det sista! Hoppas ni få en bra start på denna veckan.
 

Julkalendern 2010

Guuuud vad jag längtar till julkalendern, den är det bästa på hela julen, om man inte räknar med julmaten såklart! Första december flytta jag in till min nya lägenhet med Tim och då ska vi baka pepparkakor, mysa och titta på Julkalendern. Är det bara jag som längtar till 1 december eller gör ni också det?
 

21 oktober

Det är redan 21 oktober. Höstan blir bara kallare och kallare. Vinterkläderna kommer på och kängorna. Ja, det är verkligen kallt nu.
 
Idag vaknade jag upp hemma hos Tim klockan 10.00. Vi kollade på The dictator idag på morgonen. Klockan 12.00 kom pappa och hämtade. Just nu sitter jag hemma hos pappa på Öland och pluggar. Jag tror vi ska fika snart. 
Klockan 18.30 tar jag bussen hem igen med My. Ikväll blir det att plugga och ta en promenad.
 
Denna veckan kommer bli väldig skön. Imorgon är det skola som vanligt, vi har engelskaglosor tills imorgon. Efter skolan ska jag med My hem och sova där. På Tisdag ska jag hem och plugga och mysa med grannarna. Jag är även ledig på tisdag. Bra start på veckan!
Nehe, nu ska jag plugga vidare med No. Ha en mysig söndag i det kalla vädret!
 

Holiday

Åh! Nu är jag trött på detta tråkiga väder här i Sverige. Visst är hösten och vintern mysig. Men jag gillar även sommaren!
 
Jag vill så gärna utomlands. Det är nästa jobbigt att veta det kommer ta ett några månader innan jag får åka någonstans. För måste man spara pengar och bestämma vem man vill åka med. Man vill ju såklart åka med någon man stå väldigt nära. 
 
Just nu är snål som tusan och sparar jätte mycket. För nu vill jag bara försvinna i från allt och åka till något varmt  land och ha kul!
 
 
Tänk att kunna gå runt i bikni på dagarna och bli solbränd och fin. Bada hela dagen, sola och ta det lugnt.
 
 
Dricka massa goda drinkar och dansa en massa.
 
 
Sitta vid stranden och titta på solen.
 
 
Vara utomlands och göra vad man vill med den man älskar <3
 
 
 
 
 

Lat dag

Idag kommer det blir en lat dag för mig. Jag sov inte mycket inatt. Jag och Tim gick och la oss efter vi hade städat och då var klockan runt 03.00. Sedan gick vi upp klockan 09.00 igen. En kompis som var där skjustade hem oss till Tim. När vi kom hem gick vi och la oss igen. Vi sov till klockan 13.00 men vi låg kvar till klockan 14.00. Gud så skönt.
 
Snart ska vi se en film och sen kommer kanske pappa och hämta mig och då ska jag sova där inatt.Imorgon blir det att plugga en massa. Måste läsa minst 20 sidor till i min svenska och sedan göra en lässlogg, öva på glosor till engelskan och till engelskaprovet. Kolla matten och sen så har jag ett no prov också. USH, gillar inte skolan just nu. Det är ju faktiskt sista veckan nu innan lovet!

 Nehe, nu ska jag titta på en film och mysa med Tim. Ha en chill lördag! 
 
 
 

Äppelpaj

Kom nyss ut i från dushen. Nu är jag ren och fin. HAHA! Luktar även gott. Åh, jag har så slitet hår. Ska snart klippa mig och färga  håret.
 
Om en timma skjutsa pappa ner mig till stan. Där ska jag träffa Tim. Vi ska vara på stan en stund och sedan får vi skjuts utav en kompis hem till Tim.  Där hemma hos han blir det att ta det lugnt och fixa sig  inför Hillevis fest som är ikväll.
 
Äppelpajen som jag gjorde till pappa blev jättegod. Den tog 45 min att göra ungefär. Men den blev bra i alla fall. Vi hade varm vaniljkräm till. Mums!
 

baka liten kaka

Godmorgon!
Konstigt nog vaknade jag 08.00. Jag var för lat för att somna om så jag satte mig vid datorn och kollade runt. Efter två timmars dator gick jag ut i köket. Hm..  joo vad vill jag göra? En äppelpaj. HAHA, jag har verkligen inget att göra. Men det blir nog bra. Nehe, nu ska jag baka en liten kaka till pappa. Ha en bra morgon med en god frukost!
 
Tycker ni inte att jag är otroligt söt idag?

Tattoo

Hur snyggt är det inte att har tatueringar? Jag gillar det väldigt mycket. Men jag tycker dock inte att det är snyggt när man ha det i ansiktet eller överallt.
 

Godnatt

Trött? Ja det kan man verkligen säga. Det är skönt att vi är lediga imorgon. Då tänker jag ta en riktig skön sovmorgon. Nu tänkte jag tvätta av mig allt smink, läsa min bok och kanske snacka med Tim på skype om han är hemma.
NATTI!
 
Här är en bild på mig och Kajsa när vi sjunger på vår Kabaré. Men bilden är jätte dålig eftersom det är Tim som ha tagit kortet. Han är verkligen dålig på att hantera min kamera! HAHA.

Min dag

Matte, Naturkunskap, lunch. Buss klockan 13.03 till Kalmar. Japp, så började min dag! Träffade Tim vid stationen. Efter 5 minuters beslutångest tog han med mig till Mingpalace. Där bjöd han mig på en god buffé som jag åt för mycket av. Matkoma!
 
 
Fast våra tjocka magar var fulla så orkade vi  dela på en banansplit inne på 4Kök. Den var faktiskt inte så god. Mina drömmar gick i kras.
 
 
Jag gillar att pussas men jag vet dock inte om Tim gillar dem!
 
 
-Detta är min sista måltid, sa Jesus (Alicia)
Ingen mer mat för mig! Jag ligger på pappas soffa och ha matkoma!
Ha en trevlig helg! Kram
 
 
 

videos

Ni kanske är nyfika på hur min kabaré var?  Här får ni två videos första videon är första låten på kabarén, andra låten är sista låten på kabarén! Det är inte super bra videos men det är bättre än inget. Hoppas att ni gillar det. Jag kommer lägga upp fler vidoes om jag hittar några senare. Hoppas ni nöjer er med dessa.
 
 
 
 
 
HAHA, se ni mig med det röda håret och en vitklänning. Där hoppar jag runt och är super glad!

Lars Winnerbäck


5

1. Jag gillar att dricka te. Det är så gott. Speciellt när det är kallt ute och fryser om sina händer. Citronte och vaniljte är godast.

Har ni druckit chaite? Det är mjölk med te kan man säga. Det är galet gott. Har ni inte testat det så tycker jag att ni ska testa det! MUMS!
 
2. Jag älskar att läsa bloggar. Jag läser minst 10 bloggar per dag. Ni får gärna tipsa om massa bloggar till mig, då blir jag bara glad!
 
3. Jag gillar att vara ute och jogga. Det är sån skön känsla efter.  Jag joggar 1-3 gånger i veckan. Om jag inte gör det så tar jag en promenad istället.
 
4. Jag tycker inte om att fira min födelsedag. Men jag ha dock bestämt mig för att fira mig när jag fyller 18.
Jag gillar att fira andra när de fyller år. Det är så mysigt att ge andra paket och göra de glada.
 
5. Jag gillar inte skolan speciellt mycket. Men jag vill ändå ha en framtid. Så jag försöker så gott jag kan i skolan. Men ibland går det inte som jag vill. Men det är bara att kämpa på. Matten är sååå jobbig tycker jag.

Bussen hem

Nu sitter jag på bussen hem ifrån Kalmar. Idag har jag varit hos läkaren. Det gick bra där.

När jag kommer hem ska jag äta ett knäckebröd med tonfisk på. Mums!

Imorgon kommer dagen bjuda på engelska och svenska. Sedan tar jag bussen vid 13.00 till Kalmar för ett besök hos läkaren. Tim kommer hänga med. Han hänger oftast med dit, för det är mycket skönare.

På torsdag åker jag hem till pappa och sover där en natt sedan kommer jag tillbringa min helg hos Hillevi och Lotta. Det kommer blir så mysigt.

Nu blir det att fortsätta att åka bussen hem till Söderåkra. Kram!

Haha, Tim och jag har likadana skor!


Trött

Gårdagens kabaré var inte lika bra son fredagens. Men jag är hyfsat nöjd i alla fall. Efter kabarén städade vi hela scenen och backstage. Efter en timmes städande drog vi på fest. Vi var där till 02.30 ungefär. Jag kommer inte riktigt ihåg. Kollade aldrig på klockan.
 
Vi sov hemma hos sofie eftersom bussarna här är så dyra på natten.
Runt 10.00 började alla vakna vid 12.00 gick vi och hämtade bilen sedan så fick jag skjuts hem. Mmm. så skönt att vara hemma i sin egen säng. 
 
Åt frukost för en stund sedan. Fundera på att sova några timmar till. Och sedan förska ge mig på boken som jag läser i svenskan. Men det får jag se. Jag ska först gå och lägga mig.
KRAM!
 
Här är två bilder sen igår. Ni kommer får lite mer sen.

Kabaré 2012

Igår hade vi kabaré. Jag är vädligt nöjd. Det gick bättre än förväntat för mig. Idag kör vi igen och då kommer det blir ännu bättre. Ni kommer få bilder sedan!
Tim hängde med mig hem igår. Vi gick och la oss nästan direkt när vi kom hem. 
 
Idag blir det kanske fest efter Kabarén hoppas jag på. Om det inte blir det, blir det att åka hem och mysa lite. I morgon ska jag träna och plugga. Sedan är det skola igen på måndag. Men jag är ledig på tisdag så det är skönt, men jag ska  dock till läkaren på tisdag med så jag kan inte slappa hela dagen tyvärr.
 
Nu står det frukost på min shema seda fixa mig och åka iväg till skolan för att förbereda allt innan showen. Ha en bra lördag med massa godis och chips!
 
Här får ni en bild på mig och My från igår innan showen!

Barbie girl

 

Fredag 12/10-12

Okej...Jag vaknar klockan 06.00 och tänker att jag kommer somnar om. Hm.. klockan är 06.45. Nej jag gå upp istället Så jag tar  min naturgodis påse och äter lite nötter. Jag borde sova mer. Jag har ha en lång dag framför mig, med rep, fixa till bord och stolar, kabaré, städa och tagga sig inför nästa kabaré på lördagen. Good luck my friend.
 
Nehe, nu när jag ändå är vaken kan jag lika gärna gå ut och springa en runda. Det blir man pigg av!
 
Oh my gaash, har även varit blond! 

Coola killar

 
 

Taggad!

WOHO, i morgon är det premiär för grupp tvås Kabaré. Det Kommer blir sjukt najs. Vi har repat galet mycket. Både kroppen och huvudet är slut. Men det är värt det. Jag  kommer komma igång med bloggen nästa vecka igen. Nu denna veckan har man inte orkat som sagt.
 
Men ja, vad har hänt den senaste tiden? Jo , jag fick reda på att min mamma ska komma till Sverige på jullovet. Det kommer verkligen blir kul. Jag har saknat henne enormt mycket. Visst är det kul att åka till England och shoppar och sådant. Men jag åker ju inte dit för det. Jag åker dit för att träffa min mamma. Alla säger ofta"Åh, vad coolt att din mamma bor där"Men det är inte coolt. Det är bara jobbigt. Jag skulle vilja bo med min mamma hela tiden. Men nu går det inte. Men jag vet att jag ska jobba i England ett år efter gymnasiet. Så alla ni som bor med er mamma. Var glada! Ni kommer annars saknar henne jätte jätte mycket. Och det är inte kul att saknar någon så mycket.
 
Tillbaka till Kabarén. Här kommer ni få bilder sen grupp etts show!

Ha en toppen helg!
 

5

1. Jag låg i blodtransfusion dagen innan skolavslutningen detta året
 
2. Min mamma bor i England
 
3. Jag är 168 cm lång
 
4. Jag gillar mörkchoklad med hallon
 
5. Jag älskar skor

Vecka 41

Om ni undra varför det blir så dålig uppdratering på bloggen, är det för att det är sjukt mycket rep och fix inför vår Kabaré i helgen. Och jag vill verkligen att den ska bli jätte bra.
 
Men ni kommer får inlägg då och då. Dock inte så mycket. Men håll ut, jag kommer tillbaks!
KRAM!
 

True words


Upp och ner


Film tips

Här kommer tips på en film som heter LOL. Den är super söt tycker jag! Jag tittade alldedes nyss på den. Killen i filmen är snygg med. Så då är det värt att se filmen!
 

En lugn söndag

Idag är det den sista dagen på vecka. Enligt mig är det den skönaste dagen. Man kan bara ta det hur lugnt. Idag har det inte hänt så mycket. Allting började med att jag  vaknade vid åtta och fick ont i huvudet (bakis). Fram tills klockan 13.20 då Tim tog bussen till hans rep. Så har  vi legat i sängen och tagit det lugnt. Även ätit frukost.
Efter Tim åkte tog jag och städade upp lite på golvet och plockade undan alla kläder.
 
För ungefär två timmar sen delade jag och Henric på en pizza. Mums... Vi tittade på barnkanalen och skrattade medan vi åt. Roligt var det i alla fall! Nu ska jag snart tar och diska upp all disk och titta på tv. Ska försöka att springa en runda idag. Jag hann aldrig det igår. Eftersom jag blev upphämtad tidigare än tänkt.

Ha en luuuugn söndag!
 
 
 
 
 
 

Räknar ner

Det är:
20 dagar kvar till höstlovet
55 dagar kvar tills jag flytta till Torsås
74 dagar kvar till det mysiga jullovet
154 dagar kvar tills jag fyller 17 år
519 dagar kvar tills jag fyller 18 år
 
 

Torsås

Just nu sitter jag och väntar på att ett par vänner ska hämta upp mig. Sedan åker vi vidare till "stora" Torsås. Kabarén börja inte förän 19.00. Men vi kommer säkert hitta några vi kan umgås med så länge.
Efter kabarén hoppas vi på fest allihopa. Men få se om det blir något. Annars blir det en lugn kväll. KRAM!
 
Redo för Kabaré!

Mina fin, fina skor!

 
Galet snygga!
 

 

Världens bästa!

Nu är jag hemma i lilla Söderåkra igen. Nu måste jag hinna att städa, ta en springtur och fixa mig innan klockan slå sju. För då blir det kabré på stage4you. Kommer blir så kul att se dem. Alla är verkligen bra på det dem gör i min klass. Jag är verkligen nöjd med min klass!
 
Innan jag tog bussen till Söderåkra gick jag och Tim en liten stund på stan. Jag tittade på ett skor som jag ha tittat på ett tag. De hade rea på dem idag. 200 kr billigare. Jag tänkte köpa dem. Men då köper Tim dem istället, det fick bli en billig julklapp i från honom. Åhhh, jag är så glad. Han är så bra!
Nu ska jag röja upp här hemma hos mig. Ha entoppen kväll!
 
Här får ni en bild på mig och Kelvin sen i fredags!

Äntligen lördag

Nu är en äntligen lördag. Idag kommer dagen bjuda på en hemfärd till Söderåkra. Där efter blir det att handla lite, fixa sig inför klassens Kabaré. Jag ser verkligen fram emot den. Alla säger att det var väldigt bra. Det kommer bli kul att se på den.
 
Jag måste tillägga att pizzorna igår blev hur goda som helst. Mums, jag åt lite för mycket. Så idag får jag inte äta för mycket av det goda. Påtal om det goda. Nu ska jag göra mig en god frukost med Tim och lillebror.
 
Ha en mysig lördag!
 
 

Frukost

Idag är jag ledig i från skolan. Så skönt. Jag vaknade ungefär 11.00. Sen dess har jag legat och tittat på en film och varit med pappa och handlat till ikväll. När jag kom hem gjorde jag frukost. Idag blev det turkiskyougurt mixat med jordgubbar och müsli över. Mm.. Det var så gott och hyfsat nyttigt.
 
Snart ska pappa, jag, Kelvin och hans vän åka till markanden i algutsrum. Vi får se om man kan hitta något roligt där. Därefter blir det att ta en springtur innan Tim kommer hit och myser.
 
Ha en bra helg!
 

Sommaren 2013 - Frukt VS godis

Vem vill inte ha en snygg kropp? Många bryr sig om sin kropp det gör tillexempel jag. Jag försöker att äta så nyttigt som möjligt. Men ändå bra saker så jag får bra näringsämnen i mig. Jag är alltid ute och rör på mig. Antingen så rör jag mig mycket i skolan, som tillexempel när vi repar, eller så är jag ute och springer.
Kondition är jätte bra att ha. Speciellt till idrotten i skolan eller när man är på scenen. Man orka mycket mer och kroppen mår bättre. Man kan unna sig ibland med goda saker men inte för ofta!
 
 

 
 
 
 


 
 

Te

Nu sitter jag och dricker mitt goda te. Alla bullarna är klara och om jag får säga det själv så blev dem goda. Snart ska jag gå på en promenad tänkte jag. Behöver röra på mig. Har inte gjort det så mycket idag.
 
I morgon kommer Tim hit och baka pizza med mig pappa och Kelvin. Det kommer bli så gott. Pizza är som godast när man gör det själv. För då får man bestämma vad man ska ha på den, te.x ost är jätte äckligt på pizza.
 
Nej nu måste jag röra på mig. Ha en bra kväll!
 
 
 

 

Bullbak

Nu är det bullbak på gång. Degen ligger och jäser på bänken. Så jag passa på att blogga nu. Degen är klar om 30 min ungefär. Tänkte gå och hälsa på min gamla  vän som  bor gatan över.
 
Idag bjöd dagen på en jobbig dag med huvudvärk från och till. Men det är bara att bita ihop.
Jag slutade klockan 11.30 idag. Men jag fick ta bussen 13.03. Jag träffade Tim 1,5 timma ungefär. Det var väldigt att mysigt att träffa honom. Vi gick till fyra kök där han köpte sig en god glass. Jag tog halva hans kex och grädden. Mums, grädde.
 
Hoppas ni också har ätit bullar idag eller att ni ska göra det senare ikväll. För man får faktiskt unna sig i bland med något tycker jag. Kram!
 
HAHA, kolla min stora smilegrop!
 

sssmiley

 Här tipsar jag om en väldigt bra blogg!
 
Det är en  tjej som heter Elin på 17 år som driver denna blogg. Hon skriver mycket om hur hon kämpar med sin anorexia, mode och sina vänner. Hon uppdatera väldigt ofta på sin blogg. Och allt man läser om i hennes liv  är intressant! Jag tycker verkligen att ni ska kika in och kolla här: http://sssmiley.devote.se/
 
 
 

Storasyster och lillebror

Snart blir det att ta bussen till skolan. Men först måste jag måla min ögonbryn och packa ner gitarren. Sen är jag redo. Skoldagen kommer bjuda på matte, no-prov och skolfoto. Sedan tar jag bussen till Kalmar vid 13.03. Jag kommer träffa Tim en stund på stan innan jag drar vidare till pappa och lillebror.

Nej, nu måste jag fixa det sista innan skolan. Ha en bra torsdag.
 
Här är 1,5 år gammal bild på mig och Lillebror. Kelvin heter han föresten!
 
 
 

Skype

Just nu sitter jag och prata med Tim på skype. Pluggade lite no förut, ska fortsätta med det snart igen. Jag ha hunnit och äta med. Jag borde packa tills i morgon. Jag ska ta med min gitarr. Den är mysig att ha när man har tråkigt.
 
I morgon är det skolfoto kom jag på för 10 minuter sedan. Men det är inte bara skolfoto i morgon. Det är även kanelbullens dag. Fundera på att baka bullar i morgon hemma hos pappa medans jag ändå är där. Det är så gott äta en bulle med en kopp te. ME GUSTA!
 
Nej nu måste jag ta och resa min rumpa ur sängen och börja packa min väska till Ölandet. Ha en mysig höstkväll!
 
 
 

PINK - INSPIRATION

 

Städning på G

kort och bra skoldag har det varit idag. Dagen började med Engelska fortsatte med svenska, lunch och HLR. Hoppas ni också ha haft en bra skoldag.

Nu blir det att börja städa en massa i mitt rum och tvätta. Jag måste även hinna med att plugga till provet i morgon och öva på en ny låt tills på måndag.

I morgon ska jag åka till min pappa och lillebror för att spendera lite tid med dem. Jag kommer stanna där tills lördagen. För halva min klass ska ha Kabaré på lördag i Torsås. Så jag kommer förmodligen gå dit med Anton och titta.
 
Har jag ett stökigt rum?

5

Här kommer 5 saker ni kanske inte visste om mig!
 
1.Jag är livrädd för ormar. Så fort jag se en orm kan jag börja skrika,gråta eller blunda.
 
2.Jag ha alltid gillat godis och onyttiga saker. Jag är sugen på godis varje dag men jag kan dock inte äta mycket av det. För då får jag ont i huvudet.
 
3.Jag älskar grädde. Grädde är galet gott, speciellt till en riktig god kladdkaka eller till fruktsallad.
 
4.Jag har gått på 5 olika skolor.Anledningen till det är att mina förädlar skilde sig och min pappa och hans "fru" har flyttat några gånger och då har jag flyttat med.
Det är inte bra att byta skola så många gånger när man är så ung. Man mår inte bra av det.
 
5.Jag vill bli terapeut och kunna hjälpa ungdomar när jag bli äldre.

Skönt att vara ledig

Idag har jag varit ledig ifrån skolan. Det har varit galet skönt, sov till klockan 11. 00.Kunde ha sovit längre men skulle dock till Hansacity först och sedan till läkaren vid 15.00. Efter jag hade varit hos läkaren träffade jag Tim en stund innan jag tog bussen hem till lilla Söderåkra.
 
Nu när jag har varit hemma har jag inte gjort så mycket. Har ätit lite grann och nu sitter jag och pluggar till no-provet på torsdag.

Åh, vet ni vad? Igår repade jag med tre stycken på monokrom. Det gick hyfsat bra för att vara första gången. Jag är galet nöjd.Vi ska repa nästa måndag igen. Som det ser ut nu kommer vi bli ett band.Ni kommer får veta mer sen hur det går för oss.
Men nu ska jag plugga massa No. Kram!
 
En bild sen i våras när jag var orangehårig
 
 
 

RSS 2.0