Esmus12

Nu är jag verkligen tillbaka till Torsås, har kramat om en massa och varit med mina tjejer. Igår började ettorna på skolan, då vi gick dit och var nyfikna på dem. Idag var det dags för tvåorna och treorna att börja skolan. Nu är det endast tio månader kvar av gymnasiet. Både positivt och negativt. Vi har två stora konserter som jag kommer skriva mer om sen.
 
 
 
 

Rude

 I LÖÖÖÖÖVE THIS SONG!
 

En rolig helg helt enkelt

Igår plåtades det för iron man och idag för Mys blommor. Kommer skriver lite mer om detta sen. 
Jag har frusit, bytit om till olika klädesplagg och visat mina boobs.
Det har varit ett nöje att få jobba med duktiga Linda och Sara. Riktiga höjdare må jag säga. 
 
Snart är det dags för mig att ta bussen hem. Jag ska ta ett varmt bad, dricka te och äta när jag kommer hem. Fryser som in i Norden. Men fy vad skojsigt det har varit. 
 

vinet & skulden jag har

Denna morgonen började jag med en kort PW på 30 min och en kall dusch, nu ska alla dåliga vanor försvinna efter denna sommaren.
Nu är mitt vikariat slut på äldreboendet, jag håller tummarna för att de ska ringa in mig på helgerna och loven. Jag har trivs som fiskarna i vattnet. Trevlig personal och mycket skratt. Men än är inte jag klar med jobbandet för denna sommaren, för i veckan fick jag mail om två modelljobb, ett reportage och en utställning i helgen, alldeles strax ska jag dra in mig till Kalmar för att möta upp min kompis och sedan dra oss vidare till sminkösen, men först blir det frulle!
 
 

man svara nog ingenting

Senaste dagarna har livet varit alldeles för rörigt. Blev kidnappad av en kompis då jag slapp vara ensam bland mina tankar.  Har även hunnit flytta mina saker till min nya lägenhet i Torsås. UNDERBART! Fast jag inte ha råd just nu med andra möbler och fick ta mina gamla så blev det ändå ganska mysigt.  Efter allt städande mellan 8.00-17.00 invigde jag mitt badkar, åt vegetariskt då jag ha lagt om min kost för en månad och hade kvällsmys med Cornelia med chips och dipp.
Nu är det läggdags för imorgon väntar körskolan och jobb.
 
 

för dig

Det vart kalas för lilleman som fyllde 8 år den 20 juli.
 
 
 
 

transparent

Ännu en köp som jag har gjort i sommar, använde den första gången idag, sjukt bekväm och snygg, ME GUSTA!
 
Hm
 
 
 
 
 

Vi är dansande clowner på ont och gott

Fredag och lördag vart det stadfest för min del, det har varit mycket kul, träffat underbara vänner och dansat.
Fredagen bjöd på förfest hos Hampe, ölspel med härliga vänner. Jag gick in till stan för att se Rock holic, stod längst fram och dansade med mina fina vänner och rökte cigg efter cigg där efter blev det krogen och övernattning hos en polare.
 
Lördagen bestod av min bästavän Trissi och The sounds i regnet. Sminket rann och håret blev trassligt, men vi hade varandra så det var dumt att klaga. In på natten vart det efterfest, shot efter shot, fruktvin, cigg och fina toastunder och sömn runt 05.00.
 
Fredagens outfit! Även denna tröjan är ny, kommer visa en bättre bild någon annan dag.
 

Ut till färgerna man bara ser på bio

Klockan är strax över 6.00 och jag sitter och dricker en nyttigare variant av chokladmjölk. Om en stund ska jag bege mig mot jobbet. Oavsett vad klockan är, så känns det ändå bra att jobba. Trivs som fiskarna i vattnet på jobbet, fast jag må få ont i ryggen ibland.
 
Det är femton dagar kvar tills skolan börja, det ska bli riktigt skojigt att börja trean. Dock kommer väll detta året gå dubbelt så fort än vad dem andra ha gjort. Jag vill inte splittras från klassen fast det är skönt att kunna gå sin egna väg.
 
 
 
 
 
 
 

Bikbok

Ännu ett köp som jag gjorde förra veckan, kommer använda denna väska mycket.
 
Bikbok
 
 
 
 
 

du min vän i livet

I helgen kom min barndomsvän, även kallad som bästavän till mig, oj vad mys vi har haft det. Varit hos en kompis och förfestat och sen krogen på det. En shoppingtur på stan och en tripp till Torsås och träffat bästa Robin. Massa skitsnack, skräpmat, vin och skratt. Behöver inte beskriva mer, en toppen helg helt enkelt! 
 
 
 

chunky sandal

I sommar har jag köpt en hel del nytt, dock är jag väldigt dålig på att visa bilder på vad jag har köpt. Men jag tänkte ändå ta och visa mina nya skor som kom till mig härom dagen, en utav favoriterna i familjen.
 
Dessa beställde jag ifrån Nelly, heter chunky sandal. 349:-
 
 
 
 
 

RSS 2.0