Bloggpause


NU BLIR DET BLOGGPAUSE! VET INTE NÄR JAG KOMMER TILLBAKA, MEN DET KOMMER I ALLA FALL VARA OM NÅGRA VECKOR!

Lata söndagen

Idag kommer jag var extremt lat, kommer ligga i soffan hela dagen och plugga, sedan titta på en serier med Tim. Jag har tittat klart på Gossip girl sorglit nog. Älskar serien. Dock är Sex and the city bättre.
Snart ska vi ta och laga lite mat, jag behöver massa energi så jag kan skriva klart mina halvgjorda uppgifter. Hoppas ni får en bra söndag, njut extra mycket!
 

Hem till torsås

Heeeej! Om ca 20 min ska vi gå till tåget för idag ska jag hem till lilla Torsås. Dem här två dagarna i Blomstermåla har gått fort.
Igår var vi i Kalmar och shoppade. Jag köpte solglasögon, 4 par shorts, rökelser och vita fake Converse. Ska även köpa en mascara idag eftersom jag glömde att göra det igår.
 
Idag ska jag ta det lugnt och äta en god sallad. Ska även titta på Gossip girl, I LOVE IT! Ska försöka träffa Tim i stan en timma innan han ska repa och innan jag ska ta bussen till Torsås. Ha en bra torsdag!
 

inspo


älskade vän

Just nu sitter jag hemma hos min älskade vän Amanda. Jag kom hit sjukt tidigt 7.20 för jag orkade inte ta bussen. Vi har haft en allmänt bra dag. Vi har planerat vår diet, träning osv. Kommer bli gutt att börja träna och få tillbaka sin fina kropp. Fett ska brännas!
Nu ska vi äta grönsaker och dipp sedan titta på världens bästa film enligt mig, sex and the city. Ha en toppen kväll!
 
 

1 April

Idag tog jag sovmorgon till 11.00 vilket var väldigt skönt. Det blev bananpannkakor till frukost med jordnötssmör och turkiskyougurt. MUMS!
Just nu passa jag Kelvin och hans vän. Dem är så söta när dem leker. Jag har även eldat eftersom jag fryser något extremt. 
Idag ska jag ta en lång promenad och bränna massa kalorier och lyssna på bra musik. Ska även hjälpa till med maten senare ikväll. Idag är det sista natten på Öland innan jag åker iväg till min barndomsvän.
 

RSS 2.0