Genom vårens varma vind

Idag är det sista dagen på lovet, dagen har bestått av sol och rabarberpaj. kvällen kommer avslutas med mys och film med mannen min, för imorgon kl 5.00 åker bussen till Rom. I rom kommer jag vara på utbildning med Södra Ölands kyrka, vi kommer bo på ett kloster, spännande.
 
Karlskrona, modeshow, Esmus12 - 14
 

My tattoo

 

strawberry

Igår var det första dagen på jobbet, det gick väldigt bra, dock var jag otroligt trött efter. Jag somnade i två timmar när jag kom hem vilket resulterade att jag somnade ganska sent inatt.
Idag steg jag upp tidigt för att vara på körskolan kl 7.30, jag hade en lektion på 40 min,  jag bokade ännu fler tider idag. Jag var väldigt nervös, men det gick bättre än förväntat.
Efter jag hade kört åkte jag till Blomstermåla för att ordna lite saker på banken, jag övningskörde också en liten bit hem. Nu ska jag vila sedan ska jag jobbar mellan 15.00 - 21.00.  Ha en bra onsdag!
 
Jordgubbste och jordgubbar, ett nyttigare allternativ som jag brukar köra på.
 

My lover

Jag behöver inte säga mer att jag älskar denna, därför delar jag med mig lite utav min kärlek till er, köpte den i London. Jag ska försöka lägga ut lite bilder på vad jag köpte i London, men jag är galet lat!
 
 
 
 
 
 
 
 

Hela vägen nyponbuskar

Måndag men det känns som Söndag, idag har jag tagit det lugnt, sagt adjö till pojken min som åkte hem till sig, har övningskört med fader och kollat på Sune. Storebrodern tog även tåget hem till Malmö idag för nu är hans påsklov slut medan mitt har börjat.
 
Eftersom det var så fint igår så solade jag och Limpan, en rand blev det trots allt. På kvällen grillade hela familjen, fasen vad gott. Nikko stod för det mesta utav maten. Kvällen bestod av Johan Glans och The Amazing Spiderman.
 
Inget smink, ofixat hår och gos kläder, då vet man att det är lov <3
 
 
 

Du är början på nått nytt och nånting underbart för mig

I fredags fyllde min fina vän Wilma 18 år, vi firade henne med utgång i Kalmar, det var även min första utgång. Vi började på Pipes och myste, åt nötter och det bjöds på dricka. Senare på kvällen gick vi till KM för att träffa några vänner, jag hade även glömt att ta på mig mascara innan vi åkte, så jag fick be Sandra ta med sig det in till stan. Vi satt på KM tills de stängde och sedan drog vi oss till bistro och satt ute med deras värmelyktor och öl. Vi fick skjuts hem runt 02.0, kvällen blev lyckad, och Wilma va nöjd med sin födelsedag!
 
Igår kl 9.30 befann jag mig i Kalmar för att soundchecka inne på Liljas där vi skulle ha spelning med kören. Strömmen försvann över en timma, men till slut kom den tillbaka och då kunde vi soundchecka. Spelningen gick bra oavsett lite huvudvärk och små fel.
Kvällen slutade med hemgjord pizza, chips och känn ingen sorg.
 
Idag ska jag ta det lugnt för nästa vecka blir det intensivt med rep. Senare ikväll ska jag åka till Mörbylånga med Johan för att ha möte med kyrkan om resan vi ska på slutet av denna månaden.
Ha en bra dag!
 
 

Harry potter museum

 
 
 
 

Tattoo

Som jag kanske inte har berättat, så har jag tatuerat mig, hos duktig kille som heter Ola. Han har även gjort Limpans tatueringar. Jag kommer lägga ut bild på min tatuering nästa vecka. Men nu ska jag fixa mig för ikväll ska jag se två goa band spela.
Ha en fin helg!
 
Här en video på Olas studio i Kalmar.

 


Hundra mil genom Europa

Dagen har varit kort, men jag har hunnit med en hel del. Efter skolan gick jag till apoteket och hämtade ut medicin, jag hoppas verkligen detta är den sista medicinen jag hämtar ut på ett bra tag. Min lever måste vara i väldigt dålig skick nu. Jag hann även ta en fika med flickorna Johanna och Ida. Jag har också tvättat lite kläder och lagat mat med min granne Irja. 
Lite senare på kvällen har jag spenderat tid med johanna, vi har repat till våran spelning imorgon. Jag har fått äran att spela gitarr på utav dem flesta låtarna, kan redan säga att mina fingrar värker, eftersom jag har lagt musiken på hyllan så är inte mina fingrar vana längre att spela gitarr.
 
 London - 14 
 

Din sko

Dessa mysiga skor köpte jag i helgen. Dem snygga och super bekväma, men är dem är dessvärre vita, så dem kommer bli skitiga  väldigt fort. Som ni ser, har jag redan smutsat ner dem...
 
Din sko - 349 kr
 

sövande narkotika

Denna veckan är det alldels för mycket att göra och alldels för lite tid, så denna bloggen kommer uppdateras ännu mindre nu den här veckan.
Lite kort vad som kommer hända är redovisningar, np och inlämningar. Har även tre olika spelningar jag behöver repa till.  Ha en bra veckan!
 
Min helg <3
 

RSS 2.0