Grönsaker med dipp

Morötter, oliver och dipp med Kajsa kan inte blir tr evligare. Vi tittar även på X-factor. Många är så duktiga.Det är så roligt och se vilka talanger olika människor har.Efter vi har tittat på X-factor ska Kajsas mamma klippa topparna på oss. Jag tycker inte om att gå till en frisör, de klipper alltid för mycket tycker jag.
Detta blir sista inlägget för idag. Hoppas ni alla får en trevlig natt!
KRAM
 
 
 

Foto

Min kompis hade mig och Tim som modeller i fredags. Det var suuuper kul tycker jag. Mycket skratt var det!Här får ni en bild.
 

Kladdkaka

Idag vaknade jag ca 08.00. Jag förstår inte varför jag vaknar så tidigt på en söndag?!
Om en timma ska jag åka till Kajsa. Vi ska titta på X-factor och äta tacos. Det kan inte bli bättre.
Igår kväll bakade jag och Tim en kladdkaka med mars i. Den blev kladdig och god, precis som den ska vara. Det blev mycket över. Så nu ska vi gå  ner och äta kladdkaka med massa grädde innan jag åker. Hoppas ni också ska äta något gott idag!
Ha en mysig söndag!
 
 

Helg är alltid bra

Hejsan!
Jag får ursäkta att jag inte bloggade igår, hade fullt upp. Min kompis fyllde 16 år igår så det blev lite firande. Det var väldigt trevligt.Man fick även träffa gamla vänner. Jag åkte till min pojkvän ungefär 01.00.Ni som undra vad han heter så heter han Tim.Och så slipper skriva pojkvän också, det låter så mesigt tycker jag.
 
Idag har jag varit i Kalmar och kollat runt. Det finns många  mysiga vinterjackor överallt. Fundera på att köpa en, men jag vill ju så gärna ha ett par nya klackskor och även massa annat. Beslut ångest!
Nu ska jag snart borsta tänderna och lägga mig i sängen. Ska upp tidigt imorgon för att jag ska åka till min kära vän Kajsa.
Godnatt alla!
 
Här är en bild på mig och Tim när vi är modeller för en kompis i fredags!

Mums...?

Hejsan!
Slutade skolan 15.40 idag, tidigare än vanligt. Senaste tiden har vi slutat mellan 17.00-19.00 eftersom vi repar inför vår Kabaré. Vi har vår Kabaré den 12 och 13:e Oktober. Jag tycker alla ni ska komma. Ni beställer biljetter innan den 1 Oktober alltså nu på måndag.
Jag har varit och köpt den nya Marabouchokladen idag, Crunchy corn. Har ni smakat den? Är den god? Jag hade inte tänkt att äta den själv. Jag köpte den till min pojkvän som kommer idag. Jag vet att han ha velat smaka den. Jag kanske är lite busig som ta en ruta för att smaka. Men jag ska försöka att minska på godis.
Nu ska jag ta och laga mat åt mig innan det blir försent. Hoppas ni alla får en trevlig kväll!
 

Monster

Just nu har jag fått en period att lyssna på Paramore. Här är en av deras bra låtar!
 

Första Inlägget

Woho, nu kommer första inlägget! Det är många som har väntat på att jag ska börja att blogga igen och nu har jag tagit tag i det och skaffat mig en ny blogg. Hoppas ni kommer tycka om min blogg och kommentera mycket.
Jag kommer att skriva lite kortfattat om mig så ni kan lära känna mig lite grann.
Jag är född 1996 i Kalmar så jag är alltså 16 år. Umgås med mina vänner är det mysigaste som finns. Speciellt dem man kan säga det mesta till. Jag gillar även musik, jag sjunger och spelar gitarr. Sjunigt har jag gjort i hela mitt liv som alla brukar säga och gitarr har jag spelat sen sexan. Men jag ha en rädlsa och det är att sjunga inför dem jag känner.
Juste.. jag älskar allt som är onyttigt.Men man ska njuta av livet, man lever bara en gång som jag säger.
Ha det bra och hoppas att ni kommer att läsa min blogg!
 
BILD SEN I SOMMRAS
 
 
 

RSS 2.0