prom

 
 

Svart på vitt - vitt på svart

Fort, sas det och dagen är snart slut, jag har försökt vara produktiv idag, vet dock inte om jag har lyckas. Jag har en smärta i kroppen som kommer och gå, hur detta kommer sluta kan jag inte svara på nu, men jag kan alltid hoppas på att det blir ett positivt svar, jag vill får tillbaka min motivation och hälsa. 
 
Dagen har bjudit på massvis av regn, jag kom hem dyngsur efter skolan, det blev raka vägen till duschen med hösta temperaturen upp skruven. Jag vart så frysen så att jag inte fann några ord vid den tidpunkten, men nu är jag varm, jag sitter i min säng och pluggar med min mysiga svambobmorgonrock.
Jag ska nu plugga vidare, sedan ta och ringa ett samtal till pojkvännen min och gnälla lite på vardagen, något jag som jag har blivit bra på dem senaste veckorna, kanske dags att byta rutin nu.
 
Kan det blir mer än en passande bild till min negativitet?! Denna bild togs på Cassandras och Josefines modeshow som ägdes rum på Stage4you Academy, ett fantastiskt uf-projekt dem har gjort, tack till dem två som gjorde kvällen lyckad och att jag fick vara med och delta som modell. 
 
 

Home sweet home

Nu vart det allt för längesen jag bloggade här. Min vardag blir mer stressig för varje dag som går och inte är det långt kvar till studenten, sådär 38 dagar kvar och mycket ska jag ha gjort innan det.
 
I torsdag fick jag och Choffe våra nycklar till vår nya lägenhet, yesbox vi är numera sambos som vår fastighetsskötare sa. På fredagen flyttade vi in alla våra saker med hjälp ifrån min familj. Det var mycket bärande i trappor och flåsande, men vi fick till slut alla våra saker till lägenheten.
 
Vi hade lite problem med lägenheten i början, men successivt börjar sina saker falla på sin plats. Vi har mycket kvar att köpa och inredningstankarna är i fullrulle. Sovrummet och ena badrummet börjar bli klart, men det saknas lite små detaljer och jag har ännu några saker kvar i min lägenhet i Torsås som kommer om ca en månad.
Köket och vardagsrummet ser tomt ut just nu, vi har 75 M² att fylla ut. Vi tittar just nu efter köksbord, fåtöljer/soffor och tanken är att jag ska ta och bygga vårt soffbord till vardagsrummet.
 
I lördags var vi i Kalmar och shoppade för fullt, vi vart inne på Ikea och handlade för över tusen lappen men som tur var hade vi presentkort där på 700:-, vi vart även inne på sova och hämtade vår nya madrass, vår säng är numera 180 cm bred istället för dem där 90 cm som vi har kämpat med i 8 månader hos Choffe, trots stor säng ligger vi ändå på varandra så jag tror inte ens att vi täcker upp dem 90 cm som var så "besvärliga" innan. Vi hann även med en sväng på rusta där vi köpte buntband, en filt och annat smått och gott till lägenheten.
 
Vårt sovrum går i färgerna silver, vitt med små detaljer av brunt just nu, och snart är vår sänghimmel uppe.
 

RSS 2.0