ordning och reda

Idag kl 11.30 hoppade jag på mitt sista dygnpass för denna gången.  Jag blir där med officiellt arbetslös och beronde av sysselsättning imorgon kl 12.00 då jag går av jobbet. 
  Annars då, jag har spenderat mina lediga dagar denna veckan på saxnäs och i soffan hemma med extrem spänningshuvudvärk.
 Jag har även upplevt barndomen ännu en gång på hoppkudden som saxnäs har. Jag blev imponerad av mig själv att jag kunde hoppa så högt, dock inte lika högt som Christoffer kunde hoppa. 
 Jag håller just nu på att läsa min tredje bok för denna sommaren. Jag är mer insatt i mina böcker än mitt egna liv. Det är så skönt att kunna stänga av allt och sätta sig in i andra karaktärer.  
 Igår var vi och kollade på Kattungar, dessa underbara katter var fantastiskt söta. Jag blev helt ställd när jag såg dem. Jag hade ett underbart moment med den lilla röda katten som vi kalla för Aslan. 
 
 
 
 

stars and stripes


kontur

334 dagar med min allra käraste idag. Han som gör att jag se det ljust på framtiden och ta alla bra beslut. 

Igår så bjöd jag Christoffer på middag och drink i kalmar. Vi åt Grekiskt med både för o huvudrätt. Luften var ljummen och kvällen vart fantastisk rakt i genom. 

Idag har jag jobbat som vanligt. Jag har hoppat in två extra pass denna veckan. Lite jobbigt för jag är väldigt trött,  men jag tjänar extra på det. 

Imorgon ska jag förhoppningsvis tar det lugnt, men det finns måsten som behövs, tex att handla, städa gaderoberna  (vi får knappt plats med kläderna) och tvätta. Jag får hoppas på att kvällen bli lugn, det är ju trots allt stadsfest I kalmar.

Nu ska jag sova för imorgon ska jag upp tidigt och jobba klart det sista, sedan går jag av kl 9.00. 
förhoppningar och regnbågar

Jag kan inget annat än säga att det var ett bra tag sen jag skrev här på min kära blogg. Jag vill ge creed till mina enstaka läsare som faktiskt har klickat in troget på min blogg.

I min vardag händer det inget speciellt och detta är anledningen till att jag inte ha uppdaterat bloggen något under den senaste tiden. 
Idag lever jag bästa sambolivet med Christoffer. Jag jobbar varje vecka och har nu bara 5 enstaka dagar kvar och blir där med arbetslös och arbetssökande (hojta till om ni vet något jobb i närheten av kalmar).

Mina första tre veckor på sommaren bestod av konfirmander. Jag fick ännu en gång delta som ledare inom Södra Öland,  och fick ännu mer kött på benen och många minnen rikare. 

Jag har haft tre underbara tidpunkter i sommar, sommaren började med att jag tog studenten, den forsatte med en vistelse i Borgholm, på hotell med spa och två rättersmiddag. Jag har även varit på Emmabodafestivalen, första festivalen och inte den sista. 

Idag ser jag fram emot hösten som ännu är oplanerad men ett steg längre fram i livet. Jag kommer ta dagarna som dem kommer och se vart i livet dem tar mig. 


RSS 2.0