dagarna går fort när man har roligt

Stress, jullov, massa mat, paket, familjemys, och shopping har det varit dem senaste dagarna. Är väldigt nöjd med mina paket i år, kommer lägga upp lite bilder sen. Men just nu vill inte kameran som mig. 
Firat julafton med Limpans familj och juldagen med min familj. Träffat storebrodern som jag inte har sett sen Augusti. Handlat fina och välbehövliga saker på stan även shoppat loss på apoteket för andra gången den här månaden.
Klockan är inte mycket, men min kropp behöver sova. Så alldeles strax ska jag ta och fixa mig och sova, för imorgon är det ännu en dag.
 
 
 
 
 

som den glada tomten vid adventsljusstaken

Nu håller lägenheten på att storstädas, eftersom jag inte kommer vara här så mycket på lovet. Ikväll åker vi hem till Limpans päron och stannar där över julen. Jag ska även hinna med och packa. Jag har alltid beslutsångest vilka kläder jag ska packa med mig och vad jag ska ha på mig på julafton. Hoppas ni får ett underbart lov. Ta vara på tiden!
 
Förra veckan då några ur klassen lussade på kommunhuset och skolan
 

Christmas on stage

Ojojoj, vad jag är dålig på att blogga, men det är mycket i skolan och utanför.
Igår var det konsert på skolan "christmas on stage" jag blev frågad till att fota konserten, åh vad glad jag blev. Det är underbart att stå där med kameran och få bra bilder.
Alldeles strax ska jag till kalmar för att köpa smink och få massage. Kram kram
 
Här är en bild sen igår på duktiga Myran Granberg som spelar i bandet Pankbanken och går även i åkurs 3 på stage4you!
 

Annie hall @stage

Här är ännu en bild på det duktiga bandet Annie hall som jag fotade för ungefär 2,5 veckor sen!
 
 

Jag vet hur hon fungerar

Ush ush ush, vad trött jag är! Känslan är obeskrivlig, mensvärk, trött, stressad och alldeles för lite mat är ingen bra kombination.
Dagen har varit lång, vaknade vid 9.20, kastade i mig lite mat med Ida innan repet som var kl 12.00. Vi repade circus 1,5 timme.
Bussen till Algustrum på Öland gick 14.30, när vi väl var framme var det bara att lämna våra saker och sedan repa med ljud och ljus. Med lite mat i magen där efter blev allting bättre.
Vi tjejer trängde oss vid dem tre toaletterna och de två speglarna i hallen utanför. Smink, hår, skor och klänningar skulle sitta perfekt tills 18.50. 
Konserten i sig blev väldigt bra. Det var suuuuperkul och alla solister som är med är jätte duktiga.
 Nu är det dags för mig att sova, för imorgon är det dags för en ännu en julkonsert fast i Söderåkra kyrka kl.19.00!
 
Julbak-13
 

Bygga nånting större

Ojojoj, glömt att lägga ut denna fina tatueringen. På höstlovet gjorde mannen min denna. Oj vad ont han hade sen. Eftersom jag är så klantig så råkade jag alltid slå till han på bröstet vad jag än gjorde, HAHA!
l
 

Hela världen sjunger

Legat med feber och bihåleinflammation hela förra veckan, inget vidare alls. Men helgen gjorde det hela bättre med julbak, pojkvän, film, tacos och mys. Jag hann även att köpa en vinterjacka igår, hur skönt som helst. Har glömt hur det var att ha en varmjacka, har inte haft en vinterjacka sen nästan 5 år tillbaka.
Denna dagen har varit lång med julsånger och kör. Imorgon kör vi vår första julkonsert, i Algustrumkyrka kl. 19.00. Be there!
Nu ska jag ta och stoppa något i magen, sedan plugg och sängen. Ha en bra kväll!
 
Lillebror hjälpte såklart också till att baka.
 

När jordens dragningskraft är klen

Igår tänkte jag "Fan vad skönt att komma ut lite, träffa en kompis och har roligt. Att ligga i sängen hela dagen som en gris är faktiskt inte så gutt när man är sjuk, behöver ju faktiskt frisk luft"
Kvällen spenderades med Johanna och en liten sväng hos Robin och Cornelia. Limpan sov även hos mig eftersom han har börjat repa här i lilla Torsås. Men han fick man inte gosa med så länge, han somnade innan 22.00, tog all plats i sängen, snarkade sporadiskt, helt omöjlig att väcka och sov som en stooor brunbjörn.
Själv somnade jag inte för än runt 01.45 på grund av sömnproblem dem senaste nätterna. Har aldrig haft det innan, hur lustigt som helst. 
 
Ja juste, det jag försökte komma till var att den meningen jag sa igår till mig själv var inte så bra. Vaknade upp med frossa och feber igen denna morgonen. Men nu är det bättre vilket betyder att jag ska gå till skolan imorgon. Men borde ha stannat inne igår, men jag skyller på mitt dumma immunförsvar!  Nu ska lilla jag försöka att sova, sov gott mina vänner!
 
Här är en bild sen Annie halls spelning förra veckan, inte den bästa bilden. Måste verkligen skaffa ett nytt objektiv. Inte lätt att vara student.
 

När vintern gömmer dina spår så att du inte hittar hem.

Hösten- 13
 
 
Jag har myst så mycket jag bara har kunnat med mannen min. Svårt när man bor en bit ifrån varandra.
 
 
Blivit en hel del mörkchoklad, till te, teven, vin osv. Vilken smak är bäst?? Tycker själv att pecan och salt samt hallon är bland dom godaste.
 
 
Druckit vin med bästa Johanna, ätit pocorn och choklad. Massa tjejsnack och skratt på det med. Hur bra som helst! Det var första men inte sista gången.
 
 
Klippt av ungefär 10 cm av mitt, tror det eller ej. Men nöjd. Det är även suuuper skönt med kort hår också nu på vintern. Förändring är kul. TACK SOFIA!
 
 
 
 
 

Det kallas tvivel, det där som stör

Helgen gick otroligt fort, julbord i fredags, sjuuuuuuukt gott! För gott, trodde att maten skulle komma upp igen. Efter julbordet tog Limpan och jag oss till Emmaboda då han skulle jobba på lördagen medan jag fick en härlig sovmorgon till kl 10.30 och sällskap utav hans mamma vid tv med lite mat, hur trevligt som helst. Där efter gick kvällen fort med tacos och sömn. 
 
Gårdagen spenderas med julklappshoppning. Jag är gaaalet dålig på att köpa presenter, men det är kul när man verkligen är nöjd med presenterna. Kvällen spenderades hos Limpan med film och skratt.
Natten var hemsk med knappt någon sömn, illamående och frossa. Jag vaknade med feber och en förkyld nos. Denna dagen har spenderats i sängen med te och turkiskpeppar. Nu ska jag titta vidare på Paradise Hotel! Ha en bra måndag. 
 
Hösten-13
 

RSS 2.0