30/12/12

Dåliga dagar och bra dagar, ja dem finns mycket i mitt liv. Men jag har verken haft tid eller ork till att blogga. Men nu får ni ett inlägg i alla fall. Jag och Tim och tagit hand om hans lillasyster, hon sov här och vi hade det allmänt mysigt. Dagen efter (fredags) gick jag på bio med henne och hennes vän. Gud vilka söta flickor dem är, massa prat och skratt. Barn gör en så glada.
   Efter bio gick jag lite på stan, träffade på min shoppinggalna bror och hans vän. Senare tog jag bussen till Emma och sov där. Vi planerade nyår och hade det bra!
 
Igår kom min mamma till Kalmar, det blev massa kramar och prat. Det var väldigt mysigt. Fick mina julklappar och dem fick deras. Vi gick även och åt på restaurang. Klockan 16.40 åkte jag hem, senare på kvällen då kom Tim och då blev det mys.
 
Jag vaknade för ca 1,5 timma sedan, Tim är och repar och det är massa stök överallt. Måste städa, Men orka inte. Jag ska ändå försöka att göra det nu, ha en bra söndag! Imorgon är det nyår!

barnvakt

Klockan 8.20 steg Tim upp för att praktisera inne i Kalmar. Tims lillasyster och jag är hemma själva. Idag ska jag ta hand om henne, hon ska även hänga med oss till Torsås idag eftersom deras mamma jobbar. Det vi har hunnit med är att äta frukost sedan sprang hon iväg till en kompis.
   Klockan 15.00 ska vi åka in till kalmar och möta Tim, sedan tar vi bussen till Torsås. Men nu ska jag packa ner alla miljoner saker i väskan.. Wish me good luck! Ha en bra torsdag kära ni.
 
Detta är ju bildbevis på att jag behöver träna, kolla mina kider, armar, mage och ben! Yes, gymkort ska jag köpa nästa vecka, 1 nyårslöfte jag har!
 

Harry potter

Ändrade planer finns det mycket i mitt liv. Egentligen skulle vi åkt hem idag, men vi åkte in till stan istället  och kollade på mellandags rean. Jag hittade inte så mycket faktiskt. Jag köpte en bh, två par trosor och en kameraväska. Men ett par trosor var förstora och bh:n satt konstigt. Men det var billigt så det gör inget.
 
När jag kom hem så somnade jag i en timme, sen väckte Tim mig när vi skulle äta. Det var lite jobbigt att äta när man var trött måste jag säga.
  Nu ska vi titta på Harry potter och mysa.
 
 
Vad tycker ni om min "fina" bakrundsbild som en vän bytte åt mig igår??

Me gusta Tims tatuering!

fest igår

Godmorgon! Har ni handlat på mellandagsrean? Själv har jag handlat mig en ny systemkamera, jag är sååå nöjd! Igår var Tim och jag på fest hos en vän, vi hade det allmänt mysigt, spelade spel, drack, skämtade och lyssnade på musik. Tim och jag vandrade hem i snön och mökret klockan fyra på morgonen. När vi kom hem blev det lite fyllekäk och sömn. Gud vad jag trött jag var.
 
Idag vaknade jag runt 11.00 med huvudvärk, bevis på att det var en bra kvälll igår. Idag åker jag och Tim hem igen till Torsås, borta bra men hemma bäst måste jag säga. Det har varit jätte mysigt här, men man saknar ändå sin egna säng och sina egna grejer.  Nu ska vi äta frukost och packa!
 

Juldagen

Jaha, nu är det juldagen, mindre än en vecka kvar tills nyårsafton.
 Igår var min dag bra, det blev en enkel julafton, med mat, kalle anka och presenter. Idag är det sista natten hos Tims föräldrar.  Vi kommer fira lite till, för idag är hans lillasyster också med. Men imorgon åker vi hem till lilla Torsås igen och packa upp väskan.
 
Jag har även sålt min kamera, det kommer en kille om 1,5 timma och köper den. Åhh, jag är så glad. Så idag ska jag beställa min nya.
 
Hoppas ni har haft en mysig jul! Nu kommer mellandagsrean och då blir det massa shoppande för oss alla.
 
Här är vår fina snöbjörn som Tim och jag gjorde igår..
 

Julklappar dagen före julafton

Hejsan? Mår ni bra, är ni spända inför imorgon? Idag har jag redan fått julklappar. Min fader och min bror kom och hämtade upp mig hos Tims föräldrar sedan åkte vi ner till Torsås för att kolla att vi hade stängt av vår element, som tur var hade vi det! Annars hade den kanske tänt eld.
 
Medan vi ändå var hemma hos oss så fick jag mina paket, tanke på att jag inte ska fira jul med dem. Utav Nikko (storebror) fick jag en tröja, utav kelvin (lillebror, lillskiten) Fick jag biobiljetter, utav pappa och hans tjej fick jag en maskin (nästan som en kaffe maskin) där man kan göra chailatte, varmchoklad, och massa andra varma drycker fick även pengar utav dem! Jag har ju redan fått ett par skor utav Tim och Tim får sin julklapp sen. Men sen är det resten utav släkten, mormor, farfar, mamma och bonus-pappa! Hmm... presenter och pengar är bra! Btw,kommer visa er sedan vad jag ha fått sen med bilder!!
 
Jag kom nyss till Tim igen, idag kommer vi se harry potter, slå in paket, spela wii och göra en snögubbe. Jag ska även kolla runt efter bra erbjudande på min kamera jag ska köpa, jag ska lägga ut den på blocket den 25:e. Som det ser ut nu kommer jag ha råd, med den. Jippi! Sedan ska jag och Tim spara till en utomlandsresa.
 
Hoppas ni får en riktigt god jul med massa mat, godis och gröt! Man ska unna sig på julafton, det är bara det 1 gång om året. Så ät så mycket ni bara kan! Matkoma is the shit...
 
Jag ser väldigt seriös ut på bilden ,HAHA!
 
 
 

2 dagar kvar

Snö ute, längtan till julen är här, åt min första julskinka igår, träffade trevliga människor igår och drack, är hemma hos Tims föräldrar.
 
Igår var jag hos läkaren med pappa och storebror, sedan åt och min bror på ming palace (kinaresturang). Andra dagen i rad. Efter vi hade ätit gott gick jag till Tim och Erik. Vi åkte till olika affärer sen åkte Tim och jag hem. Vi fixade oss sedan tog vi bussen till Vassmolösa för fest. Vi var där max 30 min sedan var vi tvungna att åka igen, lite äventyr blev det. Det slutade med att vi satt hemma hos Tim och drack upp resten. Runt 02.30 gick vi och la oss, vaknade 12.15. Vi låg kvar väldigt länge, skönt va det!
 
Idag har vi inte gjort så mycket, vilat efter gårdagen. Senare dag kommer vi nog se film och sedan sova! Vad har ni gjort i helgen?
 

senaste dygnet

Jaha, vad har hänt mig senaste dygnet?! Igår var det somsagt sista julkonserten, vi kom hem ca 22.00. Jag var sååååå trött, kunde nästan somna ståendes.
   När jag kom hem hade min prins gjort lite mat åt oss, jag hade inte ätit något på hela dagen så jag var så energilös och kall, huvudvärk fick jag med och ont i hela kroppen, ush!
 
Idag ringade klockan 07.00, snozade 100 gånger, men jag försov mig i alla fall, jag vakande när vi hade 30 min kvar av dagen,  jag gick skolan i alla fall, precis när jag kom sa rektorn " Jaha, nu har ni jullov".  Men det gjorde inget, jag fick ju i alla fall träffa lite människor innan alla drog iväg på lov.
   Sara och jag gick hem till mig i 30 minuter och väntade på bussen in till Kalmar. Jag hade besök hos både terapuet och gymnast. Tim träffade mig i stan efter vi gick och handlade en julkapp till hans föräldrar, woho första julklappen. Tim bjöd mig på thai silk (kinaresturang) mums var det. Där efter letade vi efter en julklapp till han lillasyter, gud vad svårt det är att letar till en 10 åring, vi gick runt, runt, runt och runt men tillslut hittade vi något!
 
19.10 tog jag bussen hem, sen dess har jag tagit det lugnt, värmt mig och tittat runt på bloggar! Snart kommer Tim hem och då blir det prat och mys! Förmodligen kommer jag inte lägga in något mer inlägg idag, men hoppas ni har haft ett bra start på lovet det har jag haft!
 
Julkonserter har varit roligt och jobbigt, jobbigt att öva mycket, i alla fall om man får huvudvärk lätt. Men det har varit sjukt roligt att göra konserterna inför publik!

 
 

Gorilla


5

1. Jag tycker löshår är snyggt. I alla fall man gör det hos en frisör så det ser äkta ut. Jag vet några som har löshår och några som ha haft det, och det är jätte fint när det blir bra. Till och med min mamma har löshår. Men jag själv skulle aldrig kunna ha det, jag vill ha mitt egna, det är därför jag håller på att vårda mitt hår, sluta färga och spara det!
 
2. Jag har en ganska stor släkt på pappas sida, 2 fastar, 8 kusiner, 7 kusinbarn, sysslingar och pysslingar lite hit och dit, 1 riktig storbror och 1 halv bror m.m.
 
3. Något jag tycker är väldigt roligt är att åka utomlands, när man får bada, ta kort, shoppa och äta en god hotellfrukost.
 
4. Inom en kort tid ska jag sälja min systemkamera och köpa en ny. Just nu har jag Canon eos 1000 D, men jag ska köpa Canon eos 1100 D.  Jag väntar bara på mina julklapps pengar , hehe.
 
5. Jag tycker det är skillnad mellan påskmust och julmust

konsert i Algustrum

Klockan ringde 06.00 och då var det bara att stiga upp! Jag har inte sovit många timmar inatt så jag är väldigt trött.
   Idag har vi konsert i Algustrum, det är vår sista julkonsert, vi hade en i måndags men då var jag sjuk så jag var inte med. Klockan 19.00 börja konserten, be there. 
  Förmodligen kommer det inte bli så mycket inlägg idag, men jag ska föröka att lägga upp något när jag kommer hem, men jag kommer förmodligen vara hemma runt 22.00!
 
Detta är vår första julkonsert i Torsåskyrka!

Köket

 Jag har precis lagat mat till Tim, han kommer hem närsom efter hans rep. Det blev köttfärssås och pasta. Hoppas det duger till han. Själv ska jag äta frysen apelsin, jätte gott. Man skala en apelsin och dela den i klyftor sedan lägger man den i frysen så länge som man vill ha den där. Låter kanske äckligt, men det är jätte gott. Nu ska jag vänta på min man och ha det mysigt!
 

Dagarna går, dagarna kommer


Har ni också dagar ni längtar till? Det har jag i alla fall!
 
1. Jullov om två dagar, jippi!
Mamma och min låtsas pappa kommer, jag ska fira jul med Tims familj, gå på stan, träffa vänner, gå på bio och ha det allmänt mysigt.
 
2. Mina pengar kommer om 9 dagar, woho! Jag är verkligen pank just nu, jag ha inte ens handlat julklappar än, ska göra det på torsdag.
 
3. Mamma och min låtsas pappa kommer som sagt, har inte träffat dem sen i våras. Det kommer verkligen blir kul, kommer få lite små saker ifrån england som jag kommer visa på bloggen sedan.
 
4. Om 55 dagar har jag och Tim vår ett årsdag, det har verkligen gått fort. Som det ser ut nu ska vi gå på en mysig resturang och göra annat skoj.
 
5. Om 62 dagar gå flyget till England då jag ska hälsa på mamma. Även min bror ska hänga med, vi ska shoppa en massa och umgås.
 
6. Det är 82 dagar kvar tills jag fyller 17 år. Då kommer jag räknar till min 18 års dag, övningsköra och göra massa bus bara för att jag inte är 18 år.
 
7. 216 dagar kvar tills jag står i globen med min kära vän My och titta på Rihanna!
 
 

borta bra men hemma bäst

igår blev det inte så mycket bloggning, men jag får skylla på att jag inte hade ork och ont i huvudet. Jag var inte i skolan igår och jag tänker inte gå idag. Men imorgon och halva torsdagen tänker jag gå. Sen har jag lov, gud vad skönt. Jag har varit borta ganska mycket denna terminen. Men nästa termin ska jag försöka gå varje dag, jag ska höja mina procent i närvaro. Det är en av mina nyårslöften också.
 
Idag kommer jag inte göra så mycket, kommer mest ligga och ta det lugnt och vila upp mig tills imorgon. Senare ikväll kommer Tim och då ska jag försöka ha maten klar tills dess. Ha en bra tisdag, nu är det inte långt kvar till julafton!
 

Nelly

Har ni tittat på nyårsklänningar, det har jag i alla fall, jag har letat runt hit och dit. Och tycker det är så svårt att beställa. Man vet aldrig med storleken, och speciellt inte om man ser ut som mig, miniboobs och stora bäckelben. Men jag hittade en till slut med ett hyfast pris på nelly, 299 :-. Me gusta! Jag beställde klänningen idag på morgonen, så förmodligen kommer den komma denna veckan, jag hoppas det blev rätt storlek!
 
 
 

Amanda Jonsson

Här tipsar jag om min väns blogg. Den här flickan har jag kännt sen jag va 5 år. Vi har stått varandra nära sen dess. Vi har gjort roliga, muppiga och tråkiga saker i våra liv.
 
I hennes blogg kommer ni få se, bilder, tips, kläder och om hennes liv. Kika in vettja genom att trycka på bilden nedanför!
 

favorit choklad?

För en timma sedan åkte Amanda hem, sen dess har jag tinat upp mig och ätit frukost. Jag satt ute med en munkjacka i 15 min och väntade på bussen med Amanda sedan gick jag hem. Så jag var väldigt kall!
 
Fast det är bara vi två som har varit hemma så är det stökigt, massa disk och kläder överallt!! Förstår faktiskt inte.  Men jag ska göra det fint tills Tim kommer hem. Han kommer förmodligen inte orka städa när han kommer hem, eftersom han var på fest i går, HAHA.

Jag skrev ju härom dagen att Tim hade köpt en Alladinask till oss, vilken är eran favorit? Själv tycker jag dem med nogaut är godast! 

 

Ny design

Jag och min vän har suttit i flera timmar med min blogg, HAHA. Det har tagit sjukt lång tid. Men nu är det klart, lite små fix kommer sedan efter, nu är vi trötta. Just nu sitter vi och titta på tv, vi kommer vara uppe någon timma till troligen och sedan sova. Imorgon åker hon hem igen. Sorgligt!
 
Hoppas ni ha haft en bra helg och gjort roliga saker, ni kanske ha julhandlat? Kram
 

fota

Nu ska jag och min vän fota, egentligen skulle vi gå ut men det är väldigt blött ute och så regnar det. Så det var inte värt att gå ut, men vi ska fota inne och vi har kommit på hur vi ska göra. Och förmodligen kommer det bli bättre, vi håller tummarna nu då! kram
 

Bästavän

Just nu sitter jag och min kära vän och prata en massa. Vi har så mys, vi ha pratat om allt mellan himel och jord. Hon kom ca 18.30 och sen dess har vi pratat som två tanter. HAHA, man ha så mycket att prata om.
 
Imorgon kommer vi fömodligen fota och då kommer jag skaffa en ny header och lite nya bilder till er om bilderna bli bra. Så ha koll! Jag hoppas ni ha haft en mysig start på helgen. Natti!
 
Jag kollade igenom amandas bilder och då hittade jag denna ifrån vår kabaré

ricinolja

Igår gick det väldigt bra måste jag säga, jag är väldigt nöjd. Det lät väldigt fin i kyrkan. Men man fick dock ont i ryggen. Vi stod ca en timma på varje konsert och ca 30 min på repen. Så min rygg har smärta om ni ville veta.
 
Idag är jag ledig och Tim är även hemma. Vi tar det mest lugnt, vi har ätit en mysig frukost framför två avsnitt av julkalendern, vi hade även besök av vakmästaren också en stund. Vi har också hunnit med tvätta två maskiner tvätt.  Trots vi är väldigt lata så har vi ändå gjort bra saker.
 
Ikväll kommer min barndomsvän Amanda hit och stannar hela helgen. Det kommer bli väldigt mysigt, det var flera månader sedan jag träffade henne. Vad ska ni hitta på för skoj i helgen?
 
Btw, jag skrev för ett tag sedan attt mitt hår har blivit väldigt långt och det är tack vare ricinoljan, jag använder den ca 2-4 gånger i veckan. Man kan köpa den på apoteket för ca 50 kr för er som undra. Egetligen är den till för magen, om man är väldigt hård. Men det är ganska kul egentligen att den funkar i håret.
 
Nu ska jag börja diska upp, duscha och fixa till det lite innan Amanda kommer. Ha en bra fredag!
 
Jag tycker mitt hår har blivit långt om man gemför med innan!
 
 

Love


borsta tänder

Precis som rubriken säger,  jag håller på att borsta tänderna. Om ca 20 min ska jag vandra till kyrkan för körövning inför ikväll. Jag kommer förmodligen inte komma hem för än 21.30 ikväll, och det innebär att jag inte kommer blogga så mycket idag. Men jag ska föröka att lägga upp ett till inlägg. Men nu ska jag borsta klart och klä på mig. Ha en bra torsdag imorgon är det helg igen!
 

Vad är kärlek för dig?

Kärlek för mig är när man acceptera den andra precis som den är och litar på den till 101%.  I alla förhållanden bråkar man, det kommer tårar, ilska och hat. Men innerst inne älskar man fortfarande varandra. Det är svårt att släpa taget om någon. Precis som man ta första tugan på något gott, då vill man bara ha mer och mer.
 
Jag kan säga att i mitt förhållande har det varit väldigt jobbigt. Fast det är väldigt jobbigt så kommer vi varandra nämare. Om inte det hade varit jobbigt så kanske inte Tim och jag hade varit tillsammans idag. Vem vet? 
 
Men vet inte om förhållande kommer ta slut om en vecka eller inte, en morgon vaknar man kanske upp och inte har några känslor för den andra längre. Kärlek är jobbigt, svårt men också underbart? Håller ni inte med? Men så ska det va tycker jag!
 

Apor

Igår sa skrev jag att vi skulle ha konsert i Algustrumkyrka men på grund av snöstorm på Öland och i kalmar så blev det inte av tyvärr. Men vi har två julkonserter imorgon i Torsåskyrka klockan 18.00 och 20.00. Be there people!
 
Idag har jag varit hos en sjukgymnast och min terapuet i kalmar. Det gick hyfsat bra. Kunde ha gått bättre och sämre. På vägen hem ringde jag min kära kusin och pratade med henne i 40 min. Det var det bästa samtalet på väldigt länge.
 
Jag kom hem ca 17.00. När jag kom hem gick jag och köpte naturgodis. När jag kom tillbaka hade Tim gjort ett mini-julbord, tänt ljus och städat i lägenheten. Åhh, vad glad jag blev. Han hade även köpt lussekatter och en aladdin ask! Perfekt är han kan jag lova.
 
Nu tittar vi på halv åtta hos mig,  tycker det är ett ganska mysigt program. Vad tycker ni? Nu ska jag lägga undan dator och titta vidare.
 
Innan jag åkte iväg till kalmar tog vi söta bilder!

5

1. Varje gång jag äter, soppa, gröt, filmölk osv så äter jag alltid med liten sked. Jag tycker det är godare så.
 
2. Jag är beroende av frukt, jag tycker det är sååå gott!
 
3. Jag har spelat gitarr sen 6:an
 
4. Jag tycker jag är den lyckligaste människan på jorden som har fått träffat Tim. Utan Tim hade jag kanske inte ens levt idag.
 
5. När jag sökte in till gymnasiet så sökte jag in till 8 linjer. Mitt första val var stage4you som jag går nu!
 
 

julkonsert

Om ca 20 minuter ska jag gå till skolan och öva på julkonserten med kören! Vid 14.30 ska vi ta bussen till Agustrumkyrka. Konserten börja 19.00. Jag hoppas det kommer bli mycket folk där. Dem har sagt att det bruka vara fullt.
Mina fina vänner Lotta och Hillevi kommer och kolla idag, det kommer bli så roligt att få träffa dem igen!
 
Min och pojkens gitarrhörna, men den är dock inte klar än, tre gitarrer till ska sättas upp!

andra advent

Idag började jag 9.20 och slutade 15.00, vi hade bara köröving. Imorgon är vår första julkonsert. Den kommer äga rum i Algustrumkyrka på öland klockan 19.00. Alla ni som kan komma, kom gärna! Ni kommer inte ångra er kan jag lovar.
 
Efter skolan höll jag min kära vän Maia sällskap när hon väntade på bussen. Där efter gick jag hem och la mig, jag sov ca 1,5. Jag har även hunnit med att titta på New girl, jag rekomendera verkligen den serien. Den är sååå bra, kan jag lova!
 
Igår var det mysiga andra advent, Tim och jag myste med god mat, efterätt, tända ljus och film! Dagen kunde inte ha blivit bättre, jag hoppas ni hade det minst lika mysigt!
 

Kabaré bilder


 
 

Snöar

Här snöar det kan jag lovar.  När jag gick förbi vårt köksfönster så såg jag detta mysiga. Välkommen till vinterland!
 

Lördag morgon

Godmorgon eller ja, man ska nog säga god eftermiddag!
Jag har inte bloggat så mycket den senaste tiden, men jag har haft fullt upp och varit väldigt trött.  Men det ska bli ändring på det.
 
Än så länge har jag inte hunnit med att göra så mycket, har tittat på julkalendern som är ett måste, duschat, ätit frukost och myst med Tim innan han skulle iväg till Kalmar för ett ärende.
 
Eftersom jag är ensam några timmar nu så ska jag passa på att städa så allt är fint när pojken min kommer hem. Trost vi bara är två som bor här så blir det väldigt stökigt snabbt. Förstå faktiskt inte det. Kram!
 
Ser ni att mitt hår börja bli längre, det är tack vare ricinoljan och att jag vårda det mycket bättre nu än vad jag gjorde förut!

5

1. Jag tycker inte julen är något speciellt, jag tycker bara att julstämmingen innan är mysig. Allt bak, och pyssel.
 
2. Jag gillar att sjunga i duschen, jag gör det varje gång jag duschar.
 
3. Jag är shoppigberoende, varje gång jag är i kalmar så handlar jag alltid något. Men jag ska försöka att hålla i mina pengar nu. Jag är faktiskt både snål och slösam, hur det nu går ihop?!
 
4. Det är 7 år mellan mig och min storebror. Han är alltså 23 år.
 
5. Jag älskar att sova, det är verkligen skönt. Jag somnar ofta efter skolan. Sen sover jag några timmar äter och sover.
 

Kort skoldag

Hejsan!
Idag har jag haft en kort skoldag med sång och musikteori. Jag gick hem klockan 13.30. Sen dess har jag gjort en skoluppgift, ätit mellanmål och tittat på tv. Om ca en kvart kommer Tim hem och då är jag inte ensam hemma längre.
 
Det är verkligen kallt ute nu,  det är massa snö ute. Det har snöat blötsnö hela dagen. Det är nästan bud på att gå ut och göra en snögubbe för att det är mysigt. Men det är såååå kallt! Så förmodligen kommer jag stannar inne. Jag hade tänkt läsa min svenska bok nu, jag ligger verkligen efter i svenskan när det gäller romanen. Nehe, nu skriver jag bara en massa onödigt, lika bra att börja läsa nu! Kram
 
Mitt mellanmål idag, russin,mandel,kanelknäcke och clemetin. Hade även gröntte till!

Första advent

Det är 2 December, 1:a advent och snö ute. Hur härligt är inte det. Har ni också fått snö? Här har det snöat för fullt.
Jag märkte idag på morgonen att det var väldigt halt, jag och min vän höll på att ramla hela tiden. Jag har precis duschat, det var väldigt skönt efter man har städat halva lägenheten. Om ca 1,5 timma kommer Tim hem och då ska vi äta. Jag håller på att fundera på vad vi ska äta, eftersom vi inte har fåt igång spisen än så får det blir något lätt. Jag har försökt att få igång spisen sen i fredags, men den vägra att funka. Så vi måste ringa bostäder imorgon. Men allt löser sig såklart, men nu ska jag gå runt och plocka lite, hörs!
 
Lite julmys måste man ha, ljusen och tallriken köpte vi ifrån Ikea och siffrona ifrån gallerix

Frukter

Igår var jag på kalas hos Tim lillasyster i Semdby. Jag var där från 17.00-21.50 sedan skulle jag ta bussen hem. Jag mötte upp min fina vän Hillevi på stationen i kalmar. Sedan tog vi bussen till Torsås. Vi var hemma ca 23.30 och då började vi med att fixa lite små saker hemma. Runt 02.00 satte vi på filmen Ted och åt fruktsallad och vitchoklad fondue med tomteskum. Run 03.00 somnade vi båda.
 
Idag vakande vi upp 11.30. Vi kollade på julkalendern och åt frukost. Hillevi åkte för ca 2 timmar sen, sen dess har jag städat och fixat små saker här hemma. Jag hoppas Tim kommer hem snart ifrån repet. Det är faktiskt lite läskigt att vara här själv när man inte är van. Och det är inte bättre för att det är mörkt ute heller.
 
 
 
 
 
 

Torsåsbo

WOHO, nu har vi flyttat in alla saker. Igår kväll 17.30 kom Tim och hans famil och hjälpte oss med flytten. Det gick hur bra som helst trots vi hade galet mycket grejer, vi fick åka två vändor. Men det är inte så långt mellan Söderåkra och Torsås som tur är.   Vi höll på att packa upp till klockan 01.00 igår. Men vi är dock inte klara än, så jag håller på nu. Packa upp, slänga katonger, lära mig hur allt fungera. Ush, jobbigt är det. Nej, nu måste jag fortsätta, KRAM!
 
 

RSS 2.0