Att se in i framtiden

Om 151 dagar tar jag studenten,  vilket betyder att jag flytta hem igen, verkligen ingenting jag ser fram emot, jag har inte bott hemma sedan jag var 16 år. Jag trivs bäst med mitt egna boende.  Vad jag kommer göra efter studenten är en svår fråga, det finns många möjligheter dock mindre av support.
     
Under dem senaste veckorna har jag haft framtidsångest, jag har inte insett fören nu, att jag faktiskt måste tänka om. Jag har velat kring många alternativ. För 1,5 år sedan visste jag vad jag ville göra, men idag vet jag knappt.
 
Det jag hoppas på är att jag kommer flytta till ett eget ställe så fort som möjligt. Då jag vill få en ny start och inreda som jag vill ha det.
 
 
 
 
 

 
 
 
 

Det där med vädret

Denna härliga söndag morgon sitter jag och dricker mitt intag av koffein, Celcius is the shit.  Det hade varit billigare om jag drack kaffe, men tyvärr så faller det inte i min smak.
 
I fredags var jag och Choffe på UNIK (en sorts ungdomsgård), bästa Lotta kom förbi och kollade på banden med oss då vi visste om vilka som spelade. Det vart väldigt trevligt, det var många av mina vänner där, ungefär av alla som var där, så bestod 60% av Stage4you elever. 
 
Igår snöade det på förmiddagen, jag och Choffe fick för oss att åka pulka, så vi frågade runt om någon ville hänga med, men till svar fick vi "nej, det är slaskigt, det kommer inte gå", för att då motbevisa detta så åkte vi till en backe med en liten röd pulka som är mest lämplig för en 10-åring och inte till oss som är vuxna med långa ben.
  Till vår förvåning kom vi ner för backen utan några brutna ben, även med en halv film och blöta rumpor. Hade vi haft vattentäta kläder hade vi åkt mer, men bättre än inget. Helt klart värt det, trots att det regnade och där med att våra fötter tappade känseln.
 
 

Jag och min bok

Jag sitter här på Öland med plåster på båda armarna, plugga för fullt till ett prov och lyssnar på "pluggmusik". Kl 8.00 idag var jag på hälsocentralen och tog ytterligare blodprov, dem förföljde upp mina järndepåer och Hb. Jag får hålla tummarna för att mina järndepåer är bättre denna gången. Mitt Hb-värde var bra förra gången, jag låg på 144.  Dem plågade mig två gånger denna gången då jag är svårstucken.  Men som tur är det över för denna gången. Nu ska endast plåstren av som tyvärr också gör väldigt ont (känslig tjej).
 
I helgen kommer jag plugga för fulla muggar. Tänkte även gå förbi UNIK och kolla på när mina vänner spelar. Kommer bli trevligt där med tänkte jag gotta mig med Choklad, vad vore en helg utan Choklad?! Ha en bra helg!
 
Här får ni en "plugglåt" utav mig <3
 

Photoshoot part 2

 

mysfaktor

Igår packade jag för fullt, alldeles för mycket kläder och för få väskor. Choffe hängde med mig hem, vi stannade på vägen hem till Torsås och handlade lite mat. Vi hade en toppenkväll med god mat, film (what if), vi testade även min "badkarslampa" som jag fick i julklapp, mysfaktor.
 
I måndags hade jag och Choffe en mysdag. Vi åkte in till Kalmar för att äta Indiskt, men det visade sig att det var stängt då vi bytte från Indisk mat till Grekisk. Jag beställde in fetaostbiff med sallad, oj så gott det var. Resten utav kvällen bestod av Rosévin, cider, spel, prat och ostbricka. 
 
 
 

att falla på plats

Nu var det nästan en månad sen jag skrev. Under en månads tid har jag knappt gjort något på grund av sjukdom. Igår var jag hos läkaren för en undersökning, jag fick två mediciner utskrivna mot min migrän. Så nu får jag hålla tummarna för att dessa ska fungera.
 
Nu är det dags för gamla rutiner igen efter mitt sista jullov,  träning, kost och plugg ska falla på plats där med hälsan. Under lovets gång har jag spenderat mycket tid med min pojkvän.  Jag har även haft en utgång på juldagen, firat nyår med dem bästa, tagit en shoppingrunda på stan med Wilma, bowlat med familjen, solat med Jennifer osv. 
 
Imorgon bär det av till Torsås igen med alla mina julklappar som jag har fått, kommer visa lite bilder sen på vad jag har fått och vad jag har köpt.
 
 
 
 

RSS 2.0