♥Kent♥

 

ibland har jag vaknat på morgon och gjort det jag ska

Samtidigt som jag har mycket att göra känns det som jag inte gör någoting alls. Jag jobbar halva dagarna, sover så jag orkar med att jobba, lite beroende på vilket pass jag har. Samtidigt ska jag hinna med och träna, träffa kompisar, övningsköra, plugga körteori och göra andra roliga saker under sommaren.
 
Jag var ledig onsdag och torsdag denna veckan då jag hade en lunchdejt med en vän och tog sedan tåget till en annan vän och hade det allmänt bra. Jobbade dag igår och kväll idag. Alldels slut. Hann även träffa några vänner igårkväll på möllstorp och prata lite strunt, sedan cyklade jag hem runt 00.45 och tog en sovmorgon idag. Snart är det dags för mig att sova för imorgon börjar jag jobbar kl 7.00.
 
 
 
 
 
 

har våra hjärtan slumrat till

Jag är rädd för att bli kär
Jag är rädd för att bli alkoholist 
Jag är rädd för att bli sårad
Jag är rädd för att bli gammal
Jag är rädd för mina känslor
Jag är rädd för vad livet ska erbjuda
Jag är rädd för ormar
Jag är rädd för vad andra tycker och tänker om mig
 
 
 

kväll blir natt

Hoppas ni har haft en bra midsommar, för det har jag haft. Jag har umgåtts med en underbar vän uppe på Böda. Ätit gott, träffat olika individer, varit på krogen, dansat loss och lite alkohol på det med.
Igår blev det 2 timmars bussresa hem på morgonen, sedan kom en kompis till mig och sov över. Lite skitsnack, cigg, film och baconchips bestod kvällen av. Idag blir det en lugn dag, körteori och lite jordgubbar, idag är det är min sista lediga dag för denna veckan. Ha det bäst!
 
 

Sånt är livet nu! Förlåt om jag är bitter å synisk men du vet hur det kan va!

I torsdags fick vi sommarlov, så skööönt. Jag har varit skoltrött i flera veckor. Jag har även fått nya PP,  så mitt humör är verkligen ingenting att leka med , haha. Man måste akta sig för mig.
Jag har varit på en trevlig 20 årsfest, fick lära känna nya vänner och ha det gött bland go musik och olika lokalband. 
Mitt senaste dygn har bestått av två möten med konfagänget och en utbildning med jobbet. Imorgon blir det ännu en utbildning och att ta hand om våra konfabarn, full rulle!
 
 
 
 
 
 
 

Startar upp och börjar om

Jag tycker frukost är den bästa måltiden på dygnet.  Det var längesen jag åt en riktig frukost, men nu var det på tiden.
 
Kvarg med fun light (Wild strawberry and watermelon)
Bästa frukten, MANGO
Te
Ägg
Pumpakärnor
Blåbär och hallon
 
 

Inte ja, men inte nej, Inte bra, men helt okej

Onsdag: Skola, planerade 99:ornas konfirmation och åt pizza med det härliga gänget.
Denna gången ska jag jobba med en annan församling, Torslunda. Det kommer bli kul med variation men samtidigt tråkigt att inte vara med min gamla församling denna sommaren.
 
Torsdag: Jag köpte nya träningsskor, tränade bröst och mage, åt goood mat. En kompis körde mig hem till honom i Nybro då vi såg känn ingen sorg, hade fina konversationer över varsin cigg.
Det kändes bra att vara på gymmet, jag började med att springa 15 min, ett utav mina mål är att få bra kondition.
 
 
 
 
Fredag: Tränade ben och rumpa, lite skitsnack med bonusmoster och en spontanrunda på krogen. 
Min mobilladdare gick sönder, fick panik och frågade alla efter en Iphone 5 laddare, en ängel räddade mig den kvällen och lånade ut sin laddare, jag fick en handväska i ansiktet och en shot i håret.
 
Lördag: Jag köpte ännu en laddare till min mobil (3:e laddaren sedan September), gick på Hansa City, såg en film, tog bussen till Skällby och drack, träffade härliga människor, åt på McDonalds, lyssnade på bra musik och lekte på en lekpark. 
Jag fick nya vänner och en trevlig kväll.
 
Söndag: Tog bussen till Torsås, pratat med en bra vän och handlat, var hemma hos en annan vän och åt mango framför Sex and the City, har även hunnit med att göra laxpasta och bakat kladdkaka med två girl's.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 
 

cherry in the air

En utav min favoriter, söt men ändå fresh. LOVE IT!
 
 

Simple pleasures

Dagarna den här veckan har varit väldigt bra än så länge, livet flyter på som ingenting är ivägen. Både måndags och tisdags har varit så bra dagar att jag har känt mig hög på livet.  Idag är det en mindre bra dag, dagen började bra, men plötsligt kom det upp något som väckte oro i mitt liv, det dugga regn, gud ger mig ett tecken på att det är en mindre bra dag idag.

Nu har jag helg igen, jag ska träna, gå på ett möte inför 99.ornas konfirmation och träffa fina människor som alltid kommer ligga gott om hjärtat. Det känns skönt att inte ha så mycket inplanerat och ta dagarna som de kommer med en cigg. 
 
I'm in love

kom ihåg mig då

Tanken är att jag ska börja blogga igen, dock tänkte jag göra bloggen lite annorlunda sen sist. Tänkte uttrycka mig lite mer, dock inte allt för mycket, men mer än sist. Mitt liv har blivit omvänt sen sist så nu försöker hitta tillbaka till mig själv. Detta blir lite som en slags resa, spännande må jag säga.
 
Mina senaste dagar har bestått av underbara vänner, krogen, roadtrip, körskola, shopping, nya vänner, ett socialt liv, plugg och bra musik.
 
 
 

RSS 2.0