Duvor

Jag kommer ta en lite pause här, vill ta tag i mitt liv, har förstått att det finns mycket i livet som man har missat. Jag vill tågluffa och välta en ko, Vill gifta mig och hjälpa de fattiga, jag vill dö lycklig med mina synder förlåtna.
Jag är inte perfekt, ingen är perfekt. Ta hand om dig, gör det som känns bäst, men blir inte allt för egoistisk, ingen vill ha dig sen. Nu ska jag leva mitt liv och ta vara på en dag i taget, du kanske bara lever en gång....
 
 
 

du såg evigheten

Woho, helg! Oj vad jag har längtat, känns som en toppen dag, ska åka hem till mannen min och mysa. Ska även tvinga honom att massera mig eftersom jag jobbade igår och fick galet ont i både nacken och ryggen. 
I onsdags var jag ute, sista onsdagen på KM, sjukt kul! Nu ska jag packa det sista och sedan gå till ica och köpa choklad, ha en bra dag!
 
London - 14
 

♥Kent♥Rom dag 1

Måndagen den 28.e april kl 04.45 åkte jag med Johan till kapellet i Färjestaden där bussen gick kl 05.00 till Kastrup. Bussresan tog runt 4,5 timme. När vi kom fram till Kastrup delades vi in grupper med varsin gruppledare. Vi äldre som hade varit ledare ett tag fick bli ledare och ta hand om sin grupp, jag fick en super mysig grupp. Varje grupp checkade in sina väskor själva. När alla var klara hade vi 40 min kvar innan vi behövde går till gaten, dem flesta tjejer gick direkt till Victoria Secret shop, haha!
 
När vi var framme i Rom stod det och väntade en buss på oss, som skulle ta oss till klostret där vi skulle bo hos nunnor. Dock kunde inte bussen köra in hela vägen till klostret så vi fick gå en liten bit, vilket sedan visade sig vara en omväg.
När vi hade lämnat våra väskor och fräschat till oss började vårt äventyr i Rom. Jag beställde in en sallad som endast bestod av bläckfisk med sugproppar på, jag vart besviken och åt broccoli ifrån min präst istället. Senare på kvällen var vi på en föreläsning om fattigdom, var de gjorde för dem som inte fick mat på bordet varje dag och vad vi kunde göra. Vi gick även till en kyrka som var väldigt fin och som hade kvällsbön. Det var underbart att lägga sig i sängen senare på kvällen då vi hade varit igång hela dagen.
Färgen är inte rättvis på bilderna..
 
 
 
 
 

Guds son ska komma nerstigen från himmelen igen

Hejhejhej!
Nu är jag hemma ifrån en toppen vecka med härligt och kyrkligt folk som har varit och upplevt mycket i Rom. Vi har sett många fina kyrkor, dem vi har sett har varit mycket utsmyckade. Glassen var helt under och samt maten, dock hann jag tröttna snabbt på maten.
 
Rom - 14
 

RSS 2.0