jag vill hitta söndermarken

Efter att ha varit en vilse stjäl i ett par dagar nu, så har jag åtminstone rest mig  halvvägs upp till verkligheten. Jag har funnit ro med hjälp av fina människor, behagliga låttexter och sömn.
 
Just nu sitter jag på bussen upp till Stockholm. Jag ska möta upp moder min med en stor kram på Cityterminalen sedan ska vi be ge oss vidare till vårt hotell. Ikväll kommer vi äta gott, ha dotter och mor konversationer, och lägga oss tidigt för att imorgon är det en viktig dag. Ha en bra helg!
 
 

scandinavian models

Idag så fick jag ett mail utav agenturen, Scandinavian models i Linköping om att jag nu är en utav deras modeller och finns även med på deras hemsida.  
 
 
 

ett slags liv

Kate Nash strömmar ut ur högtalarna, jag fixar mina matlådor till jobbet, har sovit ett antal timmar för lite inatt, ska strax äta lite mellanmål innan jobbet, livet flyter på, varför klaga?
 
Igår som sagt vart det photoshoot, vi fick vara väldigt kreativa eftersom tiden vart kort. Men några bilder blev bra trots allt, tack vare duktiga Robin.
Efteråt parkerade Johanna och jag bilen på pappas jobb och gick vidare till Max och satte oss där. Jag passade på att köpa fem kycklingvingar medan vi var i farten och ingen mat på hela dagen. Senare på kvällen hamnade jag på förfest i kalmar och krogen. Det var väldigt trevligt, fick lära känna fler människor, dansa, och nyktert vart det med. 
 
Behind the scenes 21/11-14
 
 

Du gav mig gåtorna tillbaks

Denna veckan har jag spenderat mycket tid på gymmet med tjejerna. Älskar att leva hälsosamt, man mår så mycket bättre då och den egoboosten man får är fantastisk. Veckan har gått fort och jag har haft fullt upp med vanliga vardags sysslor och plugg. Helgen blir densamma ungefär, då jag ska jobba två kvällar på äldreboendet och har en plåtning idag i Emmaboda med duktiga Robin som ska fota och duktiga Nathalie som ska ta hand om stylingen, och fina Johanna som moraliskt stöd och skjuts. Känns som det kommer bli en bra dag, ha det bäst!
 
 

det kan va så bra


 
Den senaste tiden har jag varit överallt och ingenstans. Mitt rosa paraply som jag köpte i Rom för 2 euro blåste sönder en dag då jag hade röda läppar och svart/gråa kläder. Paraplyet vändes ut och in, jag var så såklart tvungen att ta kort på detta som allting annat. Utan att veta om något så ställde sig Wilma bakom mig och gjorde bilden fantastisk.
 Jag fick även för mig att prova Bikboks Bodyspray, då jag vill vara guldig till nyår. Såklart så Råkade jag spruta en stor fläck på handen och på min ring, fick sedan vandra vidare till Body shop och ta en servett och torka bort detta kladd.
 
 
Jag och Christoffer tog oss hela vägen ner till Malmö med tåg. Vi hade sällskap utav Maja fram till Lessebo, sedan Sofia från Växjö till Malmö. Lördags kvällen tog jag på mig en blå klänning som jag endast har använt en gång, nyår 2012. Jag hade hoppats på att den inte skulle vara för stor i bysten, men typiskt nog så var den det. Såklart så var jag tvungen att ta en snapshat med mannen min som satt alldeles för fin med sin skjorta bredvid mig.
När det repas på kvällarna på skolan, så kan allt ske. Varför inte ta lilla söta Maia i Isacs Keycase och sedan går runt lite med henne så alla kan ta kort, filma och skratta lite.
 
 
Är man chipsgalen så är man, såklart jag skulle köpa chips när jag hade druckit alkohol. Både hungern och glädjen ökade inom mig. Bilden är ett bevis på hur bra den kvällen var trots kameramannen tog en suddig bild.
 Att spendera tid med min barndomsvän är det bästa, vi prata i ett och samma kaos. Tyvärr så ses vi endast 2-4 gånger om året.
 
 
 
 
 

My's blommor

 
 
 

Det går en saga genom staden som ett tåg av figurer

I fredags kom Emma till mig, vi fixade oss inför kvällen då vi båda skulle ut fast på varsit håll. Vi tog bussen in till Kalmar då många ifrån klassen också var på bussen. Jag passade på att måla min naglar på bussen, då jag fick hjälp utav fina Maia.
 Amanda hämtade upp mig på stationen, vi åkte sedan vidare till Stars and stripes och åt där. Jag valde en väldigt god räksallad.  Efter vi hade ätit upp och lite skitsnack mellan himmel och jord drog vi oss vidare till min vän Fritte för att locka om mitt hår och förbättra sminket.
 
Sedan var det dags för att se våra vänner spela på Witten. Vi fick gratis inträde och jag fick även träffa gamla vänner ifrån lågstadiet och min Bryllig. Det vart nyktert både för mig och Amanda, vi var nog även dem enda som inte passade in.
Resten utav helgen har jag ätit naturgodis, druckit celcius, pluggat, sovit en hel del pågrund av huvudvärk då jag råkade slå i mitt huvud i torsdags. Nu ska jag plugga klart och beställa biljetter till Stockholm.
 
 

söndermarken jagar mig

Denna veckan har jag tagit tag i mitt liv, både psykiskt och fysiskt, men dessvärre har sömnen varit värre då jag har sovit mellan 3-6 timmar varje natt.  Fast det så har jag orkat med att träna circus 1,5 timma om dagen, umgås med mina fina vänner och orkat med att plugga, som tur är så är det snart helg.
 
 Dagarna är nästan staplade på varandra, har alldeles för mycket att ta tag i. Jag må vara stressad ofta, men nu stressar jag på dubbelt så mycket, vilket märks nu i längden. Tyvärr så tar jag ut detta över andra som är väldigt själviskt av mig, jag har faktiskt satt mig själv i denna situation.
Det är ju bara jag som kan tacka "JA" till mina helgjobb, det är jag själv som vill engagera mig i kyrkan, det är jag själv som vill nå dem betygen i skolan och det är bara jag som kan bestämma min egen framtid, fast min fader är sjukt negativ till mitt mål, men det är ju då man ska bevisa det att man far hellre framåt mot sin vilja än att man vänder. 
 
 
 
 
 
 
 

Esmus12 Halloweenkonsert

 
 
 
 
 

we heart it

 
 

.....

Igår tog jag det lugnt, städade, sov och tränade på gymmet med Irja och Maia. Har träningsvärk i ryggen och i magen idag, såå skönt!
Jag ska alldeles strax ta och plugga, har precis ätit mellanmål Celsius, Ida Wargs bröd och te. Senare ikväll ska jag dra mig mot gymmet med vännerna och lägga mig tidigt.
 
 
 
 
 

Austra - Lose it

 

hårprodukter

Jag tänkte tipsa er om bra produkter till håret som jag använder dagligen. I somras tog jag tummen ur och klippte av mitt slitna hår och började vårda håret ordentligt, nu köper jag oftast riktiga produkter, förut köpte jag balsam, olja, hårfärg o.s.v i mataffärer, resultatet blev ännu slitnare hår.
 
 
Jag använder ett balsam som heter Palett structure repair utav Maria nila Stockholm. Detta balsam är bra för torrt och skadat hår, den mjukgör håret och återfår ens egna naturliga styrka, mjukhet och glans i håret. Som plus kanten luktar den även gudomligt.  Denna produkt ligger runt 159 kr för 300 ml.
 
Jag applicera en olja i håret varje gång efter jag har duschat håret och varje morgon som heter Nashi Argan Oil. Den ger håret glans, lätt kammat hår, styrka. Den är till för alla hårtyper och luktar galet gott. Den produkt ligger runt 250 kr för 100 ml.
 
Som värmeskydd nu använder jag Lanza Healing strenght. Jag brukar variera mellan tre stycken. Men denna är absolut den bästa och luktar godis. Jag använder denna varje gång efter jag har duschat eller när jag har lockat och plattat håret.  Förutom att skydda håret från värmen så ger den glans. Denna produkt ligger runt 230 kr för 100 ml.
 
Jag använder två olika hårinpackningar som ger färgen röd. En är Nutri color creme 500. Den ger än väldigt rött hår och bra vård. Jag använder denna istället för hårfärg när jag vill ha rödeffekt i håret. Den är även lätt att tvätta ur håret. Denna produkt ligger runt 179 kr för 250 ml. 
 
Min andra hårinpackning som ger röd effekt är utav Maria Nila color Masque "red berries".  Den ger lite rödare effekt än Nutri color creme 500, den bevara glans och är skonsam för håret. Denna produkt ligger runt 129 kr för 150 ml.
 
Offtast borsta jag håret med en svinborste, borsten sliter mindre på håret och passar bäst på  hyfsat tjockt hår. Det gör mindre ont att borsta med den och ger håret mer glans. Denna borste ligger runt 99 kr.
 
 

Och på den lilla krokiga vägen, är två sökare ute än

Helgen bjöd på mycket skoj. Fick lära känna nya människor och äta himmelsk falafel för billig peng. Vi tappade bort oss i Malmös kvarter. Istället för att gå hem på fem minuter gick vi en omväg på tjugo minuter varje gång.
 
På lördagen tog vi tåget till Hyllie och vandrade runt på Emporia, vi åt Turkiskbuffé, kollade i kikare på fjärde våningen, och köpte varsit klädesplagg.
Senare på kvällen bjöds det på 25-års fest, det vart dans och turkiskpepparsprit och skratt.
 
 
 
 
 
 
 
 

tåget går mot äventyr

Snart ska jag gå till bussen då jag ska åka in till Kalmar med Maja. Vi ska stanna förbi kallskänken och handla lite gott till tåget åt mig och christoffer.  Jag är så taaaaggad på Malmö.  Känns som vi kommer ha fullt upp ikväll, då vi ska hinna med utgång och inspelning utav musikvideo, en låt som min broder har gjort. 
Ha en bra helg!
 
 
 

black and white

 
aaa
 
 



The kooks - forgive and forget

Vad kan jag säga, The kooks, ett av mina favoritband sen många år tillbaka. Kommer aldrig tröttna på deras musik.
 
 
 
 

Vi är dom som är kungar om natten på krogen

Snart är första veckan efter lovet slut, dock har jag inte befunnit mig så mycket i skolan då jag har gått och blivit förkyld. Jag har spenderat mesta del av min tid nerbäddad i soffan framför Orange is the new black och sovit i mellan åt. Oavsett förkylning vart jag ändå tvungen att göra vardagssysslor som tvätta, diska och laga mat. 
 
Idag kommer jag packa min blommiga väska till Malmö, har beslut ångest om vilka kläder, skor och smycken jag ska ta med mig. Det kommer bli en utgång på fredagen med ett gäng och en 25 årsfest på lördagen för min bror med hans vänner.  Vi kommer även trycka in fika, restaurang, inspelning av musikvideo och shopping.
 
 
 

Här är timmarna av ovisshet

Nu är mitt sista höstlov slut, jag har spenderat lovet med att ta det lugnt, träffat bra människor, jobbat, 
shoppat, ätit sushi, druckit alkohol där i mellan och haft bubblande känslor. 
Jag har även haft två förfester i lägenheten, så nu håller jag på att gnugga bort varenda spritfläck, dammsuga bort alla chipssmulor och diska alla glas. Dessa dagar framåt blir det lugnt i skolan fram till fredag då jag kommer sätta mig på tåget mot Malmö för två dagars drickande och min första krogenrunda i Malmö.
 
 

RSS 2.0