Svart på vitt - vitt på svart

Fort, sas det och dagen är snart slut, jag har försökt vara produktiv idag, vet dock inte om jag har lyckas. Jag har en smärta i kroppen som kommer och gå, hur detta kommer sluta kan jag inte svara på nu, men jag kan alltid hoppas på att det blir ett positivt svar, jag vill får tillbaka min motivation och hälsa. 
 
Dagen har bjudit på massvis av regn, jag kom hem dyngsur efter skolan, det blev raka vägen till duschen med hösta temperaturen upp skruven. Jag vart så frysen så att jag inte fann några ord vid den tidpunkten, men nu är jag varm, jag sitter i min säng och pluggar med min mysiga svambobmorgonrock.
Jag ska nu plugga vidare, sedan ta och ringa ett samtal till pojkvännen min och gnälla lite på vardagen, något jag som jag har blivit bra på dem senaste veckorna, kanske dags att byta rutin nu.
 
Kan det blir mer än en passande bild till min negativitet?! Denna bild togs på Cassandras och Josefines modeshow som ägdes rum på Stage4you Academy, ett fantastiskt uf-projekt dem har gjort, tack till dem två som gjorde kvällen lyckad och att jag fick vara med och delta som modell. 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0