Sista dagen på lovet

Igår var det chillmys/fest med några härliga vänner.  Vi hade det vädligt kul med mycket skratt, spel och musik. Runt 00.00 var det bara jag robin och Linus kvar. Det slutade med att vi hängde fram till 8.00 sedan gick vi och la oss.
 
Idag är jag väldigt trött, tänker gå och lägga mig tidigt ikväll för imorgon är det skola. Just nu håller min fina pöjk på med mat, så ska väll strax äta och sedan städa. Ha en toppen söndag!
 
Min fina vän där ja

I'm back, party next

Yes, nu är jag tillbaka i lilla Torsås igen. Jag kom till kalmar kl 00.50.. Gud vad trött jag var.
Nu ska jag fixa mig sedan dra iväg till Robin för lite mys kväll med goa friends. Hoppas ni får en lika bra lördag som mig. Massa kramar!
 

21/02/13

Idag klockan 9.00 väckte mamma mig. Vi skulle in till stan och köpa lite skaldjur som vi ska ha till lunch (mammas mat är bäst). Vi kom hem runt 11.00 då jag åt lite flingor med mjölk. Det blev inte så mycket eftersom jag inte ha så stor matlust idag.
Just nu lyssnar jag på bästa Lars Winnerbäck och packa, imorgon går flyget till Danmark, sedan tar jag tåget till Kalmar. Jag kommer komma hem väldigt sent, ush!  Hoppas ni njuter nu av dem sista dagarna på lovet ni som har lov såklart.
 

Ettårspresent

Detta fick jag i ettårs present utav Tim, har på mig det varje dag nu nästan.
 

köpcenter

Idag har vi varit på ett stort köpcenter med tre våningar, vi var där ca 4-5 timmar sedan var kroppen slut. Jag somnade på vägen hem i bilen. Jag fick med mig mycket fint hem, jag kommer visa min saker i olika inlägg så ha koll!
Jag köpte, två väskor, en skinnjacka, ett par skor, en klänning, en tröja, halsband, armband, diadem, trosor, sjal, strumpor (nu blir Tim glad, jag tar alltid hans) sminkrengöring, ringar, öronhängen och en ny ögonbrynspenna.
 
Jag åt nyss lite kyckling, nu ska jag titta på film och tar det lugnt. Ha en toppen onsdag!
 

Witty Kitty


Kina buffé

Yes, igår var vi ute och åt. Egentligen skulle vi på stan innan, men vi tar det idag istället. Lite spontant sådär.  Innan vi gick till kina buffén gick vi till en pub och drack lite (som ni kanske ha förstått så är det vanligt att gå på bup här i england).  Runt 21.00 kom min plastsyrra då gick vi och åt med henne, åh vad gott det var! Älskar asiatisk mat!
 
Nu ska jag fixa mig sedan drar vi in till staden och handlar lite, ha en bra dag för det ska jag ha!
 
 

hairdresser

Idag fick jag gå upp tidigt för mamma hade bokat in mig hos en frisör kl 9.30. Hela 5 centimeter åkte av, jag är ledsen inombords. Visst mitt hår är fint nu och det är silkes lent, men ändå. Jag vill ju ha långt hår. Jag hoppas det växer ut snabbt! Jag tänker inte färga mitt hår på ett år i alla fall. Det är ju värsta nyårs löftet för mig, älskar att färga håret.
 
Jag åt nyss laxmacka till lunch med mamuth. Om ca 1 timma ska vi gå in till stan och kolla lite. Jag får väll förmodligen med mig lite saker hem idag. Vi ska även äta på restaurang med min plastsyrra ikväll också. Ska bli så himla mysigt, hon är otroligt söööt! Nu ska jag sminka mig lite, kram!
 

Hes som en mupp

Åhh, jag är otroligt hes, massa slemhosta! Ush, jag måste bli frisk. Jag knarka två olika mediciner, jag måste verkligen bli frisk nu för om två veckor ska jag och en kompis sjunga!
 
Idag på morgonen mådde jag bättre, egentligen skulle jag träna med mamma och kevin men jag skippade det för jag vill inte bli sämre.  Runt 13.00 idag kom min plastsyrra, vi åkte med henne till stranden och kollade runt lite där. Det var så skönt att komma ute lite, tycker inte om att ligga i sängen hela tiden.
Vi kom hem för ca 1 timma sen. Nu ska jag ta det lugnt, dusha och äta lite sallad. Ha en bra söndag!
 
 
 
 

5

1. Jag har väldigt bred musiksmak, jag lyssnar på allt förutom dansband
 
2. Jag älskar alla sortes sallader, rädsallad, avocadosallad, skaldjursallad och fruktsallad i alla mängder
 
3. Jag kan oftast inte somna om på morgonen
 
4. Enligt Tim har jag otroligt lustig humor (men jag är estet, så det är okej)
 
5. Jag har ont i huvudet varje dag

Framme i Exeter

Igår runt 00.00 var jag hemma hos mamma. Vi stannade på KFC innan och handlade kyckling, jag hade inte ätit något sen jag var hemma i Torsås, så jag var väldigt slut på kvällen. Jag åt, drack lite vin med min mamma och min plastbrors flickvän, vi hade det allmänt bra och snackade lite.  Efter myset gick jag upp på mitt rum och snackade med Tim på skype.
 
Idag vaknade jag runt 12.00 med feber, hes röst och ont i halsen. Inte så jättebra start på lovet. Visserligen har jag varit fruktansvärt hes sen i onsdags och hostat suuuuper mycket. Vi skulle egentligen gå ut på en engelsk pub idag och ätit, men tanke på att jag inte mår så bra så fick vi ändra planerna.
 
Just nu ligger jag i sängen och pratar med Tim på skype. Han är så snäll som underhåller mig medan jag är sjuk. Men nu ska jag vila lite och sedan äta lite frukt. Ha en toppen lördag!
 
 Sjukling där jaaa

Samson - Regina Spektor

Åh, denna kvinnan är både vacker och fantastisk.  Hon är verkligen en av mina förebilder!

Tåget är mot Kastrup/Köpenhamn

11.33 tog jag bussen med Tim till Kalmar. Vi gick och köpte lite saker till min moder, te.x ostbågar som dem inte har i England (min plastpappa älskar ostbågar). Vi kollade även i lite affärer,  fixade ett busskort till Tim med.
   klockan 13.56 tog jag tåget motl kastrup, jag pussade massa på Tim innan tåget körde iväg. Åh vad jag kommer sakna min prins, men 7 dagar går fort!
 
När Tim och jag var på Hm innan! (Älskar att prova saker) XO XO

Alla hjärtans dag mys

Som alla vet så var det alla hjärtans dag igår. Tim och jag myste till det med god mat,vi gjorde egen bearnaisesås. Sedan till efterätt drack vi vin och sherry, vi hade choklad och annanas till också. Mys till 106 % var det! Vi satt upp till lite efter 00.00 då vi sedan gick och la oss.
 
Idag åker jag till England, jag ska strax hoppa in i dushen. Jag kommer inte blogga så mycket mer idag, men jag ska försöka att lägga in ett till inlägg. Men annars hörs vi imorgon när jag är i England. Och såklart så tar jag med mig min kamera. Ha en bra fredag!
 

packning på gång

Yes, just nu håller jag på att packa till England, jag har fixat alla biljetter, pass och pengar (alltså det viktigast). Nu ska jag packa allt det svåra, kläder! Vet aldrig vad jag ska packa med mig,  vilka skor, jackor , jeans osv.
 
Idag var skolan väldigt chill, blev klar med engelskaboken och no-uppgiften. GALET SKÖNT! Imorgon är det sista dagen i skolan för mig och även alla hjärtansdag. Vad ska ni göra för mysigt? Har ni några tips på vad man kan ge osv?
 
Ha en underbar onsdag, halva veckan har gått nu
Detta är riktiga Alicia Hemmingsson

pass

Hejsan!
Nu är det inte länge kvar tills jag åker till England, igår fick jag mitt pass utav pappa. Guuud vad ful jag blev, men det får jag leva med.  Gårdagen var faktastisk, mysig och underbar. Vi kom hem 22.30. Vi stannade hos Ida och lämnade lite godis och ett krya på kort, stackarn hon har blivit sjuk.
 
Idag har vi bara haft musik i skolan, det har varit såååå skönt! Jag gillar tisdagarna starkt trots det kan vara jobbigt att stiga upp på morgonen. Snart ska jag lära mig lite gitarr utav Tim och börja packa till resan, för snart säger jag bye bye Sweden!
 

skolan

Just nu sitter jag i skolan och har väldigt tråkigt. Vi slutar snart svenskan, sedan har vi mentorstid! Pappa kommer och hämta mig efter skolan och skjutsa mig till kalmar, yeees! Slipper åka buss. Nu ska jag fortsätta att spela (ja, jag får faktiskt spela på svenskan, jag spelar just nu på spele.nl)
 

Idag är det ingen vanlig dag

Oj, idag kunde jag stiga upp tidigt trots jag är jätte trött. För idag är det ingen vanlig dag, det är min och Tims ett årsdag! Det har gått så fort, känns som vi har varit tillsammans mer än ett år. Det ska bli många år till.
 
Idag ska  vi åka in till Kalmar och mysa. Vi ska titta på bio, äta på restaurang och göra annat mys.  Vi ska bara har det allmänt mysigt, för idag är det vår idag. Men först skolan! Ha en bra start på veckan för det ska jag ha i alla fall.
 

The impossible

Åhh, jag såg the impossible igår, så sjukt bra! Man blev verkligen tårögd. Jag satt och storgrät igår när Tim kom hem, haha vilken mes jag är. Men titta på den, jag rekomendera den starkt!
 
 

Bakis lördag

Ont i huvudet, trött, lat, irriterad, Yes bakis kallas det. Jag som skulle ta det lugnt  i helgen gick på fest i går med Ida och Cornelia, men det var sjukt kul. Men idag har det inte varit alls kul. Jag har legat i sängen fram tills 17.00 då mina vänner kom. Vi gick handlade, köpte massa frukt som jag kan äta ikväll! Sååå gott! Men jag ska försöka att städa lite nu. Det är verkligen stökigt.
Jag hoppas Tim kommer hem snart så han kan ta hand om mig. Idag har han spelning i Nybro, jag hoppas verkligen att det gick bra för dem idag med tekniken. Ha en toppen lördag!
 

Skönt med helg

Ja, det är verkligen skönt med helg nu. Min tanke i helgen är att ta det lugnt och vila mig inför nästa vecka för det sista provet som är om sång, röstvård, uppvärmning osv.
 
Provet gick faktiskt ganska bra idag tanke på hur jobbigt det var att plugga igår, jag gick och köpte godis igår med robin för att jag inte orkade plugga mer, HAHA. Yes, godisgris! Men eftersom min rädsla för godis kom så fick jag jätte jätte jätte ont i huvudet så jag fick gå och lägga mig (bra slut på kvällen).
 
Nu ska jag göra mig lite sallad till middag och sedan vänta in min vänner som kommer senare, ha en bra helg!
 
Jättegamal bild, men saknar den röda färgen på håret <3

galen

Ush, jag är helt galen i huvudet, jag har suttit och pluggat jätte länge och inget vill fastna i mitt huvud. Jag tror jag ska gå och lägga mig nu och vaknar tidigt imorgon och plugga. Nu min hjärna helt slut efter allt tänkande. Godnatt!
 

Massa prov!

Torsdag idag och imorgon är det helg! Gud vad skönt, vad som händer i helgen vet jag inte. Men jag ska väll börja packa lite för på fredag åker jag till England. Det ska bli super mega kul! Mamma har lovat mig att vi ska äta sushi, ush så gott det är.
 
Idag hade jag bara två lektioner så himla skönt, jag gick hem vid 12.00 och gjorde lunch. Gick sedan och la mig någon timma.  Tim åkte till sitt rep för en timma sedan, han kommer hem ganska sent i kväll. Men jag ska passa på att plugga till mickprovet som vi har imorgon, jag är nervös tanke på att det är så mycket man måste ha koll på. Men matteprovet idag gick verkligen jätte bra! Super glaaad Aliiicia! Nu ska jag plugga för det är sååå kul....
 

Detta är min suuuper snälla kompis Isac som spelade på Monokrom för några veckor sedan, åh han är så duktig!

skärpning Alicia Hemmingsson

Yes, skärpa mig måste jag göra. Har inte bloggat på länge. Men nu  gör jag det i alla fall. Sen senast jag hörde av mig har jag sett tvåornas konsert på stage4you, duktiga är dom. Fest blev det efter, jag och min kära min Kajsa gick hem till mig och åt fyllekäk som vanligt och la oss i mina super sköna säng (allvarligt, den är as goooo). Jo, men i lördags var jag suuuper bakis, ush.  Söndags tittade jag på Tims spelning, tekniken fick lite problem igen stackarna (men dem är ändå jätte jätte jätte bra).
 
Måndags var det skola som vanligt, försov mig (brukar faktiskt aldrig göra det) men just när vi skulle ha matteprov så gör jag det, så jag får göra provet imorgon istället (tur att man har goa lärare) Tisdags var jag ledig,städade två timmar, pluggade lagade tacoskyckling med cornelia myste, sjöng, spelade gitarr, skrattade, och åt vindruvor fram till kl 23.00 ungefär. Mysigt var det!
 
Idag har jag varit i skolan, ätit fralla med varm oboy, sovit, pluggat på mickprovet som vi har på fredag, ush massa siffror och bokstäver hit och dit. Men nu ska jag ta det lugnt, dricka lite limevatten och sminka av mig. Ha en bra kväll!
 
 

5

1. Frukost är det bästa jag vet. Speciellt helgfrukostar och hotellfrukostar. Det som är godast till frukosten är frukt, bacon och smoothie. 
 
2. Jag tycker 16 and pregnant är ett  bra program
 
3. Jag hatar att bada, jag tycker bara om att bada när jag är utomlands när det är riktigt jävla varmt
 
4. Jag är inte jätte förtjust i djur, jag skulle kunna tänka mig ha, en katt, hund eller hamster.
 
5. Jag vill flytta till en större lägenhet
 

RSS 2.0