luften sjunker en grad

Vaknade två timmar innan skolan, kom 5 minuter försent trots jag bor 2 minuter ifrån idrotten, slog i min svans så jag kan knappt knyta skorna, knäckebröd med jordnötsmör och ägg, rep, jazzuppspel med goa people, hem, fotat, kollat på ettornas rep och har precis ätit.
 
Ja där sammanfattade jag min dag, men mycket bra dag måste jag säga. Gillade detta uppspelet väldigt mycket, dock satt inte min vers så bra, men det viktigaste var att man hade kul och det hade jag. 
Har precis pluggat matte och känns som jag blir galen snart på matteboken. Är så trött alla tal! Åh, känns som provet på onsdag inte kommer bli som jag vill. Men nu ska jag sova för migränen börja närma sig. Godnatt!
 
 
 

Cozy kläder som är bekväma och varma en sådan höstdag i slutet av september

 
 
väska: Republic, England
Jeans: Ginatricot
Skor: Deichmann
Halsduk: Hm
Jacka: Pappas goa jacka, USA
 

Kort kort tröja

Härom veckan skickade mamma en tröja till mig ifrån England. ME GUSTA! Längtar tills jag åker till England och shoppa.
 
 
 
 

Frukost tips

Detta köpte jag i helgen som jag tänkte börja använda till frukost. Sååå bra när man har mycket att välja imellan. Allt är narturligt, det finns inga konstiga tillsatser eller extra socker. Så för ni som inte vet vad ni ska äta till frukost, rekomendera jag detta goda!
 
Circus 35 kr per paket!
 
 
 

Jag vet inte hur eller varför

Det är svårt att blogga på helgerna då jag inte ha med min dator och ps. Men jag försöker i alla fall så gott jag kan med att få in inlägg då och då.

Denna långhelgen har varit toppen. Jag har shoppat, ätit på restaurang och belgiskchoklad, lyssnat på musik, varit på en konsert, det var kalasbra musiker och myst sönder.  Helgen gick alldeles för fort, skulle kunna göra detta varje dag.
 
Idag ska jag fixa till lägenheten, handla, plugga, träna och ta det lugnt. Måste även hinna titta på låten som vi ska spela upp imorgon på skolan, kommer bli skoj. Hoppas ni har haft en lika bra helg!
 
 
 
 

Energin du behöver för att leva livet

Förra veckan gjorde jag energibollar på grejer jag hade hemma, dem blev goda och tänkte dela med mig receptet!
 
Jag chansade mest, så vet bara dem ungefärliga måtten:
1 dl fibrehavregryn
0,5 dl mandelmjöl
0,5 dl solrosfrön
0,5 dl linfrön
0,5 dl kokos (och 0,75 dl till rullning)
1 msk kokosolja
en skvätt minimjöl
0,5-0,75 dl kakao (efter smak)
circus 8 dadlar
 
1. Mixa ihop fibrehavregryn, mandelmjöl, solrosfrön, linfrön, kokos till ett "mjöl"
2. Mixa dadlarna för sig (stavmixer rekomenderas)
3. Mixa sedan ihop alla indigrenser, rullar till bollar och doppa i kokos.
4. Ställ sedan in dem i kylen och servera när du känner för det!
 
 
 

Gatan där jag lärde mig att gå

Förlåt för att ni inte fick ett inlägg igår men det var stressit som tusan, jag är lika tidsoptimist som min underbara fader. Skola, packa, äta, kyrka, sedan iväg till smedby, yes jag tog helg igår. Så jag åkte såklart till min kära man.
Senare på kvällen åt vi äggröra med championer, mmm gott och lyxade till det med banan med smält skotte (choklad)  i ugnen eftersom vi hade månadsdag i tisdags. Det är topp med lite vardagslyx! 
 
Idag fick jag stiga upp tidigt, 7.00. Jag hade ett läkarbesök i Kalmar kl 8.30. Efter besöket tog jag en chailatte och där efter shoppade jag. Det blev alldeles för mycket, jag som ska spara tills familjen åker utomlands om några månader. 
Just nu ligger jag i Limpans säng utmattad med huvudvärk. Tror jag ska ta en liten tupplur sedan stoppa något i magen. Ha en toppen torsdag!
 
 
 

Ta hand om dig

Denn tisdagen har varit helt underbar men samtidigt otrolig seg då vi går till 16.30.
Efter skolan så gymmade jag och två vänner till. Gud vad skönt det var. Träning is the shit!  Efter 1,5 timmes träning blev det käk och snart är det dax för att städa upp lägenheten och dricka te. En helt okej dag.
 
 
 

varm Äppelgröt i september

Dagen frukost blev äppelgröt med god topping, gick på circus 270 kalorier! Så för dig som vill ha en stadig frukost samt kalorisnål så är denna perfekt!
 
1 dl havregryn
2,5 dl vatten
1 krm salt
1 äpple
 
Blanda havregryn, vatten och salt i en kastrull och sätt på låg värme.
Dela äpplet på mitten. Ta ena halvan, skala och riv ner den i kastrullen.
Rör då och då så gröten inte bränns fast
servera gröten med god topping, te.x resten utav halva äpplet, linfrön, kvarg, jordnötsmör, hemgjord äpplemos, nötter, soyamjölk, vanligmjölk m.m.
 
 
 
 

jag ser något grönt, träd

 

Mannen som alla talar om

Man märker att hösten är på väg nu, tjockare jackor, halsdukar, förkylningar osv.
Har ni tänkt på att i Sverige prata man ofta om vädret. Det är vanligare att prata om vädret här än i andra länder, vilket jag tycker är väldigt intressant. Hur kommer det sig liksom? Till annat nu då:
 
Denna dagen har inte varit mer än seg. Måndagar brukar ändå vara en okej dag för mig, vet dock inte vad som har blivit fel. Kan det bero på att jag inte fick min sovmorgon? Vem vet? Är det bara gud som vet? Finns gud ens? Ahh,så långsökt av mig.
Dags för mig att resa min stora rumpa och göra lite nytta i livet! Ha en kanon start på denna veckan!
 
Tänk detta vädret? Hur underbart hade inte det varit?
 

Vi sitter i samma bil

Denna helgen har varit kanon, badkar, ätit gott, gosat sönder, och skrattat. Ja vi har helt enkelt haft det kanon in helgen. 
Just nu är vi pä väg till Smedby där vi ska spendera en till natt där Limpan bor medan han plugga. 
Hur kalas är inte det? En extra natt! Dock måste jag upp extra tidigt imorgon,  men värt är det! Hoppas ni har haft en lika bra helg! Kram



Tidtagarur och frökenur

Att börja 12.50 på en fredag och sluta 14.20 kan inte bli en bättre start på denna dagen.
 Inget stress, vakna hyfsat sent, äta en god frukost, havregynsgröt med kokos och linfrön i, toppat med äppelmos och minimjök, en skål bredvid med frysna hallon och en stor kopppte! Såå gott!
Nu är jag taggad på att gymma. Så snart ska jag springa iväg till gymmet och köra ett pass. Sedan matte därefter. 
Efter skolan kommer mannen min och då blir allt ännu bättre! Ha en toppen fredag!
 
Så flumm, men trevlig kväll
 
 

brustna hjärtans höst

Veckorna går fortare och fortare för varje vecka. Vet inte vad det bero på, antingen har jag en väldigt stor längtan till saker och ting eller så har jag det alldeles för bra i min omgivning. Dock går det för fort på helgerna då jag bara vill gosa med min prins.
 
Idag har den torsdagen bjudit på en föreläsning i skolan med KRIS (kriminella revansch i samhället), vilket väckte mycket tankar och funderingar. Det var väldigt intressant. Man satt fastklistrad på stolen i två timmar och lyssnade på vad dem hade att säga. Det är dock svårt att förstår hur jobbigt dem hade det. Men det var galet lärorikt. Men två timmar räckte gott och väll både mentalt och för rumpan.
 
Några timmars sömn blev det efter, te, god tonfisksallad, samtal med både Limpan och fader i telefon. Strax ska jag göra mig lite ingefärste med honung. Det verka som min kropp vill bli sjuk, men det har jag inte tid med! Jag vill träna och ha kul, inte ligga ner i sängen och ha feber.
Jag hoppas ni orka läsa hela inlägget. Nu ska jag mysa ner mig i soffan med en stor kopp te!
 
Hösten -2011
 

och det blåser kallt genom hallen där jävulen bor

Kallt, kallt kallt, höst höst och höst! Ja det kan man säga att det är. Nästa vecka ska jag köpa in nya höstkläder till mig. Håller på att göra en höstlista med massa gooosiga kläder.
 
Dagen har bjudit på engelska, svenska, lunch, matte och protools.
Efter skolan gick jag hem och åt kycklingtacos med bulgur. Nu blir det plugg sedan en springtur i det kalla! Ha en toppen onsdag!
 
 

En toppen tjej

Här kommer en blogg som jag läser, en toppen blogg om jag få säga det själv. Här kan man hitta allt från vardagen, recepet, självförtroende, hälsa, träning osv.  Denna tjej är otroligt söt och lägger ner mycket till på sin blogg. Här hittar jag även en hel del recept som jag dela med mig av på min blogg.
 
KLICKA PÅ BILDEN SÅ KOMMER NI TILL BLOGGEN!
 
 

Tiden räcker inte alltid till

Att hinna blogga är svårt i min vardag. Jag har väldigt mycket i skolan, och jag har stora framgångar. Så jag måste plugga för att få min dröm i uppfyllelse. Vänner och pojkvän kommer också där i mellan.
Helgerna spenderas med min pojkvän. På vardagarna kommer plugget och vännerna och även hinna ta hand om mig själv.
Men jag ska bli bättre, ska försöka hinna med minst ett inlägg per dag!
 
 

Insta

1. Goda chokladbollar med jordnötter, nyttig variant
2. Kräftskiva i Torsås, Limpan satte kräftor i sina öron
3. Jag, mina tvillingkusiner Yasmin och Sabina och farfar för många många år sedan
4. Inspark för ettorna, och förfest med prinsen min hos grannarna
5. Frukost är det bästa och det viktigaste
6. Min första springrunda i sommras
7. Hemgjord äppelkräm, nyttig variant! Bra mellanmål!
8. Gulligaste spargrisen från Helsingborg
9. Prinsen och jag på väg till Danmark med båten
 

Choklad med jordnötter

Här kommer ett toppen recept som är både nyttigt och gott! NJUT!

2 dl rostade och saltade jordnötter 2 dl ca 15 st, torkade dadlar (jag brukar ta färre)
3 msk kokosolja0.75 dl kakao agavesirap efter smak (jag använde honung då jag inte har agavesirap)

1. Mixa jordnötterna till ett "mjöl". Dock behöver man inte mixa så noga tycker jag, eftersom det är gott när samt några jordnötter är hela. 2. Mixa dadlarna för sig - med en stavmixer är lättast 3.Mixa och/eller knåda ihop jordnötsmjölet, dadlarna, kokosoljan, kakao och agavesirap 4. Rulla till bollar 5. Låt de stå en stund i kylskåpt då bollarna blir lite mer kladdkakeaktiga.



Sommartider hejhej, sommartider

Fast det är är den 9.e September så är det ändå galet varmt! Älskar sommaren, man blir så glad av den.
Hade nyss orientering på idrotten,  gick helt okej tanke på att jag inte kan läsa kator så bra, men som tur var hade jag Emma med mig.
Strax så har jag sång, så jag ska snart traska bort till skolan och sen är det emsamble. En toppenmåndag med idol och massa mys! 
 
Sommaren - 13
 

Gooo tjej

Finns det fler med samma problem som mig?
 

Jag vill ha allting

Toppen helg med min man, yes! Badat, lagat mat, tittat på film, hälsat på hans goa mormor och morfar och haft det myspys!
Men nu är jag hemma igen i Torsås, helgen går alldeles för fort. Men det är snart helg igen. Kvällen kommer spenderas med läxor, musik, te och toast. Ha en myssöndag!
 
1. Vaknade med värsta tuppfrillan på lördagmorgonen 2. Massa pussar 3. Gosat med världens busigaste tax
 

Låååååång skoldag

Jaaa, lång skoldag... 10-00-16.15, som tur var fick vi sluta 15 minuter tidigare idag. Magen ropade efter mat kan jag lova. Så dirket när jag kom hem så tog jag ett äpple.. Bästa som har hänt mig idag.
Ja, annars? Jo dålig på blogga, men hälsade på min favvokille i helgen som jag inte hade sätt på nästan två veckor.Massa mys och trevligheter.  Men nu måste jag storstäda min snuskiga lägenhet, kram!
 
sommaren-13
 

RSS 2.0