The funeral

 

Städa städa städa

Ush, vad det är tråkigt att städa. Jag har verkligen bott i ett litet rum, jag förstår inte hur alla saker fick plast, jag har packat massa kartonger och kassar. Och jag har massa saker hos Tim med, jag förstår verkligen inte vad allt kommer ifrån. Jag har städat det mesta i badrummet och diskat, så jag har i alla fall börjat någonstans fast det är mycket kvar. Jag vet inte vart jag ska ställa alla saker heller medan jag ska dammsuga och skura golvet.
 
Idag hade jag bara en lektion, och det var matte. Jag tog bussen 11.33 in till Kalmar. Jag gick runt lite på stan och köpte lite små saker. Klockan 14.50 tog jag bussen till Ikea, lite senare kom Tim. Vi köpte en massa saker till lägenheten. Det gick på nästan dubbelt så mycket än vad vi hade tänkt, ush... Men jag är ändå nöjd med våra köp. Fast det är ändå en hel del kvar att köpa, men det är nästan det roligaste kvar. Ni vet såna små saker man vill ha så att det ska bli gulligt där hemma. Men man får ta lite i taget, precis som jag ska göra med städningen nu. Kram
 

Sista natten

Idag är det sista natten på mitt studenboende. Jag har redan bott här 3 månader, det har gått galet fort. Det kommer bli både kul och tråkigt att flytta här ifrån, jag kommer saknar umgänget med kompisarna här, fast vi går i samma klass. Men det ska ändå bli skönt att få något eget, speciellt ett eget kök.
  Igår kom Tim hit, han hjälpte mig att städa, men det är mycket kvar. Jag ska snart resa mig upp och börja stor städa allt!
 
Jag tror inte att min pojke tycker om att städa ;)

Black and white


 
 
 

Innebandy för småbarn


dålig uppdatering

Jag får först och främst be om dålig uppdatering, men jag har legat sjuk sen i söndags med huvudvärk och feber. Både jag och Tim har varit sjuka. Jag smittade honom, haha stackarn. Men nu mår vi båda lite bättre. Jag ska i alla fall gå till skolan imorgon. Egentligen skulle jag på behandling imorgon, men eftersom jag redan har missat så mycket i skolan så tänker jag gå i skolan istället.
 
Idag sov jag till klockan 11.00 så himla skönt, vid 13.00 åt vi frukost. Tim åkte hem klockan 16.05 och sen dess har jag städat, kollat på myseriet på greveholm, packat, handlat apelsiner, mums. En väldigt lat dag.
 
Irja kom in en stund och besökte mig så söt som hon är. Nu när jag tänker efter känns det lite konstigt att flytta ifrån mitt studentboende, behöver jag låna något så kan jag bara gå till rummet bredvid och fråga. Men nu när vi flytta till lägenheten kommer jag inte kunna göra det.
 
Nu ska jag snart sova, natti natti!
 
Här är en bild sen förra hösten/vintern. Det är min söta kusin, jag och mitt kusinbarn!

Två bilder om mig

 Detta året konfirmerade jag med mig i Kastlösakyrka som ligger på Öland. Jag ångra mig verkligen inte att jag gjorde det, jag fick lära känna nya människor, tänka på ett annorlunda sätt och ha det väldigt roligt under tiden. Vi började med ett läger på två veckor, dem två veckorna har varit något av det roligaste i mitt liv.
 
I sommars fick jag vara konfirmationsledare och det var också väldigt rolig, då fick man hjälpa till och umgås med sina vänner.
 
 
Jag har bra vänner jag, här är en av mina bästavänner, Hillevi heter denna sötnosen. Bilden är ifrån stadsfesten i Kalmar. Vi hade väldigt skoj den kvällen. Träffade nya vänner, spelade basket, drack och gjorde pinsamma saker. Men jag var dock tvungen att åka hem tidigt den kvällen för jag skulle upp 07.00 för att jobba.
 
 

tjejmys

 Hej!
Igår tog jag och Tim bussen in till Kalmar. Vi åkte till ikea och köpte en våg. Vi tog varsin french hotdog efter vi hade varit där. Vi åkte sedan in till stan och fikade. Klockan 17.18 tog jag bussen till Emma, vi började titta på en serier som var väldigt bra, kom inte ihåg dock vad den heter. Runt åtta tiden åt vi och kollade på så mycket bättre, jag tycker det är ett väldigt mysigt musikprogram.
 
Senare på kvällen myste vi med apelsiner, vindruvor och naturgodis. Vi hade det verkligen trevligt. Runt 00.00 fixade vi oss och drog iväg på fest, haha. Vet inte om jag kan kalla det fest, men något random var det i alla fall. Efter skratt, drama, kisspauser och annat så kom vi hem ca 03.00 och då var det dags för sängen.
 
Jag kom hem för ca 1,5 timma sedan. Jag har bäddat ner mig i sängen, känner febrig. Om ett tag kommer Tim och då får han ta hand om mig. Jag har sån tur att jag har världens finaste pojke. Nu ska jag sova!
 

Instagram

Här är min instagram: Liciadoll
 


Mellanmål

Detta åt jag för en vecka sedan till mellanmål. Det var sjukt gott! Tipsar er om detta.
 
Mjölk, men kan även ha fil, eller yougurt
Nötter, hasselnötter är godast tycker jag
Jordgubbar, bananer
Kalorisnål jordgubbsylt
Flingor
 

Lördag morgon

Jag vaknade för ca 2 timmar sedan. Jag har hunnit äta frukost och lagt tvätt i tvättmaskinen. Jag ska vila lite sedan ska jag ut och springa. Jag måste verkligen komma i gång med träningen. Ska försöka att träna varje dag och äta regelbundet för att gå ner. Jag har inte ätit godis, kakor, eller något liknande denna veckan.
 
Nu ska jag städa upp allt som ligger på mitt golv, springa, duscha och ta bussen in till Kalmar. KRAM
 

Banankartong

Denna kvällen har bjudit på mat, skratt, packning, serier, städning, och planering. Tim kom ca 18.30 och då började vi med maten. Efter vi hade ätit så tittade vi på en serier och vilade vi tittade på adventure time with finn and jake, den är väldigt muppig, men jag tycker ni alla ska titta på den.
 
Vi har även hunnit med att packa två kartonger med kläder och skor, men det är fortfarande mycket kvar. Nu är det bara en vecka kvar tills vi flytta. Vi har planerat det mesta vi ska köpa, det är så kul tycker jag. På torsdag ska vi gå på Ikea och handla lite smått och gott till lägenheten. Man får tänka väldigt budget nu när man inte bor hemma längre.
 
Nu sitter jag och kollar runt på nyårsklänningar på Nelly, jag hade tänkt beställa en. Men jag tycker det är så svårt med storleken.
  Tim ligger och snarkar i min säng, jag ska väll också snart gå och lägga mig. Godnatt
 

WOHO FRIDAY

WOHO, nu är det helg! Jag kom hem nyss ifrån skolan. Som jag skrev igår har jag sånglektioner på fredagar. Men vår lärare glömde att meddela oss att vi inte hade någon lektion idag, och nästa lektion var inte för än 12.30. Så mellan 9.30 då var lektion skulle har varit och 12.30 gjorde jag nästa ingenting. Men som tur var så var flera i klassen där.
 
När jag kom hem åt jag lite mellan mål, det blev fil, jorgubbar, solrosfrön och kalorisnål jordgubbssylt. Mums var det. Jag åt medan jag tittade på Mysteriet på Greveholm, det är nog den bästa julkalendern. Om två timmar kommer Tim och jag hade tänkt att sova lite innan och städa.
 
Hoppas ni får en super bra helg, för det ska jag ha i alla fall!
 
 

yellow


matteprov

Hejsan!
Idag var det ännu en lång dag, jag hade matte prov först på morgonen, det gick faktiskt bättre än förväntat på mitt prov om man tänker på att jag har varit borta väldigt mycket och jag är väldigt okoncentrerad på lektionerna.
  Där efter hade vi naturkunskap. Den var väldigt seg, eftersom vi är en klass på 35 estet elever så vi pratar alla i mun på varandra.
 Vid 12.00 hade vi lunch. Vi har egentligen inga lektioner efter. Men vi övar nu inför julkonserten så  vi var tvungna att repa idag igen klockan 15.30. Så medan ja väntade så tittade jag på film och pratade med mina fina vänner.Vi hade rep till klockan 18.00, men bussen gick inte för än 18.35.
 När jag kom hem gjorde jag mig en super god toast måste jag tillägga. Om ni vill veta vad det är på så är det, kalkonskinka, körsbärstomater, fiberbröd, smör och ost. Mums! Och man blir väldigt mätt måste jag säga.

Just nu sitter jag och övar in en låt tills imorgon. Varje fredag har jag sånglektioner och vi har olika uppgifter varje gång. Men jag tycker det är kul, fast det kan bli stressigt med allt annat också. Men eftersom jag vill att det ska gå bra imorgon så måste jag öva nu. Kram

'
 

5

1. Jag tycker romatik och komendi filmer är roligast att se på
 
2. Jag älskar kolsyratvatten, jag kan dricka hur mycket som helst utav det. Jag dricker nästa aldrig, juice, saft och läsk
 
3. Jag är beroende utav tuggummi. Jag tuggar tuggummi nästa varje dag
 
4. Varm oboy med grädde så godast på vintern när det är snö ute
 
5. Jag älskar sex and the city, jag har sett alla serier och filmer

21/11

Idag har det varit en lång dag. Jag var på behandling idag, och eftersom min buss i från där jag bor in till Kalmar tar ca 50 min så var jag tvungen att gå upp ca 6.10 ta bussen 7.00 och vara där 8.00. Min behanding var inte alls rolig idag, jag ångrar mig så mycket att jag gick dit.
 
Efter allt det jobbiga idag så träffade jag Tim. När vi kom hem gjorde vi mat och fika. Jag åt en toast och Tim åt ostpasta med tomatsås. Vi tittade på en film medans vi åt. Efter vi hade tittat på film och ätit så packade vi lite in för flytten.
 
För någon timma sedan var jag ute och sprang 3 km. Så himla skönt, efter det blev det en dusch. Nu ska jag släcka och sova! Godnatt
 

Jobbig måndag

Vanlig skoldag med bara tråkiga kärämnen. Efter skolan gick jag och My till apoteket och Ica. Jag var tvungen att köpa tuggummi. När jag kom hem gick jag och la mig dirket, jag sov en timma. När jag vaknade pratade jag med Tim på skype. Det tog mig ca 1,5 timma för att bestämma mig om jag skulle äta eller inte. Maten är inte min bästavän direkt. Så det blev lite fil med nötter, jordgubbar, flingor och müsli. Jag hade tänkt ut och springa efter, men jag ha sån fruktansvärt huvudvärk. Men jag hade tänkt ta en promenix imorgon bitti.  Imorgon i skolan har vi bara musik. Det kommer bli gött, sedan kommer Tim till mig och myser.
 

RIHANNA!

Woho, idag klockan 9.00 släpptes biljetterna till Rihannas konsert i Sverige och då köpte My och jag biljetter. Så 22 Juli 2013 ska vi åka upp till stockholm och se Rihanna. Det kommer bli grymt. Jag är sjukt taggad!
 
Just nu sitter jag i skolan och vänta på svenskalektionen ska börja. Vi har bara 1 lektion kvar sedan har vi mentorstid. Vid 15.13 tar jag bussen hem till Söderåkra. Förmodligen kommer jag gå och lägga mig då. Jag är galet trött. KRAM
 

Söndag 18/11-12

Denna söndagen har inte bjudit på mycket. Ätit, pluggat, tittat på film och myst med Tim. Vi har även skrivit ner minst 100 saker vi behöver till lägenheten. Ush, starkas min plånbok. Jag hade tänkt köpa en ny systemkamera nästa månad och ett gymkort så jag inte gå upp i vikt.
 
Nu hade jag tänkt att plugga och sova sedan, för imorgon är det skola igen!
 

Skola på en lördag

Klockan ringde 07.00 och då var det bara att stiga upp, duscha, klä på sig och ta bussen till skolan. Idag delade vi in kören. Tjejerna och killarna var för sig själva. Jag måste erkänna att vi låter väldigt bra. Jag är sjukt nöjd. Slutet av lektionen satte vi ihop tjejerna och killarna, då blev det riktigt bra! Gud, vad glad jag var efter vi hade slutat. Och jag är nöjd med min stämma (allt). Den är inte för svår och inte för lätt.
 
Efter skolan gick jag och några vänner till affär för vi behövde handla hem mat. Förut handlade jag nästan aldrig mat. Bara då och då. Men nu när Tim bor här ganska ofta så får man handla mer. Men vi passa på att köpa mat nu så slipper vi göra det sedan när vi flyttar in. I alla fall, pasta, flingor och kött, sånt som håller ett tag. Åh, snart flyttar vi. Bara två veckor kvar. Jag är så glad, jag ser verkligen fram emot detta. Men lägenheten är dock för liten tycker vi. Men vi ska leta efter en tvåa nästa år. Vi har till och med köpt en soffa denna veckan också.
 
Ikväll kommer Tim och då ska vi laga mat och titta på film förmodligen. Jag måste även plugga en massa. Men jag orka aldrig att börja plugga. Ush. Nehe, nu ska jag hämta min tvätt och bädda min säng. Ha en toppen lördag!
 
Ush, ännu en gammal bild på mig början av sommaren detta året, då jag var blond/orange hårig! Ush, kolla min äckliga och fula ben också. Jag känner mig galet tjock där.

Äntligen fredag

Woho nu är det helg! Fast jag ska ändå ha skola i morgon. Vi måste repa inför julkonserterna med 2:orna och 3:orna, men det gör inget dock för jag hade endå inget bestämt denna helgen.  Idag har jag haft sånglektion med min grupp, där efter hade jag tre timmars rast och lunch. Vid 12.30 hade vi musikproduktion, vi pratade om olika mickar som man har vid olika tilfällen när man spelar in osv. Det var intressant, fast jag va väldigt trött så jag lyssnade nog 50%. Efter skolan handlade jag mat och tog bussen hem med Henric.
 
Ikväll ska jag plugga och titta på film med Henric. Jag ska försöka gå och lägga mig i tid idag. Igår somnade jag ca 00.30 och skulle upp vid 07.00. Inte härligt!
 
Haha, jag hittade en bild från början av detta håret när jag var brunett, ush!
 

<3

Åhh, jag saknar min man! Jag klara mig inte utan honom en dag. Jag kan inte göra något utan honom. Jag kan inte sova, äta, titta på film, ut och gå och massa mer. Känner ni igen er? Eller så är det bara jag som är väldigt känslig. Förut kunde jag i alla fall vara utan honom i många dagar, då var det mer Tim som tyckte det var jobbigt att inte träffa mig. Men nu så är det jag. Det kan bara ta en timma efter han har gått så måste jag ringa honom för att höra hans röst. Det är bra att vara ifrån varandra också men nu när jag är sjuk och har det jobbigt så blir det värre för varje gång att lämna han. Det är han som styr mig, han gör så att jag ta min medicin, äter, sover och plugga. Jag orkar inte med något längre, jag sover helst om jag får eller träna. Om det är någon jag litar på så är det Tim. Jag kan inte ens lita på min egen familj.
 

trötter

För någon timme sedan vaknade jag. Jag var så trött så jag gick och la mig igen. När jag vaknade gick jag ner till köket och fixade lite mat. Snart ska jag diska upp och städa. Gud vad tråkigt egentligen, men sånt måste göras. Ikväll händer det inte så mycket. Förmodligen ska jag umgås lite med Mysan.
 

händelser

Mina pengar åker in på mitt konto om 12 dagar
 
Jag och Tim flyttar ihop om 16 dagar
 
Jullovet börja om 35 dagar
 
Min mamma landar i Sverige om 43 dagar
 
Om 88 dagar har jag och Tim varit tillsammans i ett år
 
Jag åker till England om 95 dagar
 
Jag fyller 17 år om 115 dagar
 
Jag fyller 18 år om 480 dagar
 

hate my body

Jaha, klockan ringer 07.00 och då passa jag på att mysa med Tim innan han måste gå till bussen. Eftersom min lilla man är en tidoptimist så missar han bussen. Så dår få han stanna ännu en timma till här hos mig, men det gjorde inget för mig eftersom jag inte tycker om att vara själv.
 
Klockan 08.44 gick min buss till skolan, men 30 min innan märkte jag att jag hade fått en bristning i kroppen på grund av att jag är sjuk. Så då blev det massa samtal hit och dit och ingen skola tyvärr. Men i morgon ska jag till skolan. Men nu när jag är ändå hemma så kan jag passa på att plugga och städa.
 
Ha en toppen dag!
 

5

1. Jag vill läsa till psykolog efter gymnasiet. Jag vill hjälpa ungdomar och barn i jobbiga lägen och även hjälpa dem som har problem med maten. Te.x dem som har ätstörningar.
 
2. Jag tycker om att gå på fest med dem jag gillar.
 
3. När jag var 7 år och min storebror var 14 år skiljdes våra päron.
 
4. Jag och Tim har varit tillsammans 9 månader. Vi blev tillsammas 11 Februari 2012. Tim är mitt första seriösa förhållande.
 
5. Jag tycker bläckfisk är gott

Kompakt

Här är en bra blogg. Denna är lite annorlunda ifrån andra. Det är fem söta tjejer som driver dennna bloggen. Ni kommer får se massa saker i denna blogg. Te.x tips, bak, videos, kläder och massa mer!
 Här har ni bloggen: http://kompakt.blogg.se/
 

Dålig dag

Eftersom mitt humörr rasade efterskolan så går jag och lägger mig snart, jag ska kolla med Tim först om jag kan få prata med han, eftersom han är den ända jag litar på, och att han är den enda som tror på mig.

 07.30 ringde klockan
08.44 gick bussen till skolan
9.20 började vår musiklektion, idag stod det kör på shemat. Jag och några till fick bli alltare.
10.50 hade vi en annan musiklektion där vi fick prata om oktaver.
12.00 var det dags för luch, maten dög inte för mig och då åkte inget ner i magen på mig idag
14.20 hade vi ensemblespel
15.13 gick bussen hem till Söderåkra
16.00 åt jag ostpasta och pesto med min kära vän My
17.30 pratade jag med Tim i telefon
klockan är nu 18.45 och jag ska alldedes strax sova
GODNATT

Skolan igen

För en stund sedan gick Irja hem till sig. Vi låg hemma hos mig och tittade på Eva och Adam. Så skönt det var att träffa människor igen som man tycker om. Då glömmer man bort allt det jobbiga. I morgon ska det verkligen blir skönt att börja skolan igen, då får man träffa dem man gillar och göra sånt man tycker om. För att jag ska orka upp imorgon så ska jag gå och lägga mig snart. Hoppas ni alla får en bra start på veckan i morgon.
 

Spellista

Woho, nu är jag hemma i Söderåkra. Jag har tittat lite på Adam och Eva. Jag hade tänkt att packa upp och städa nu. Ikväll händer nog inte så mycket. Jag hade tänkt att ta en promenad ikväll och rensa bort jobbiga tankar. Hoppas ni har haft en bra helg!
 
Här får ni en bra spellista ifrån mig

oliviasfotoblogg

Här tipsar jag om en vädligt bra blogg. Det är en tjej på 14 år som heter Olivia som driver denna bloggen. Det ni kommer få se i hennes blogg är först och främst foto, men hon skriver även om sin vardag och annat kul! Jag tycker verkligen ni ska gå in på hennes blogg och kika på hennes talang:http://oliviasfotoblogg.blogg.se/
 

Everybody talks

 

Saknade Esmus12

Woho, i morgon åker jag hem till Söderåkra igen. Gud vad jag längtar till på måndag då jag får börja skolan igen! Dem här två veckorna på behandlingen har varit sjukt jobbiga. Jag hoppas verkligen jag inte behöva gå på det igen
Just nu håller vi på med julkonserter med klassen, jag kommer skriva vilka datum vi kommer uppträda, så ni som vill kan komma och kolla!

Här får ni en bild på mig och Emil, just då väntar jag på att jag ska bli sminkad!
 

Innebandy

Igår sov jag hos en vän, men eftersom jag inte hade pengar till bussen så fick pappa hämta mig idag på morgonen, och det blev vädligt tidigt. När jag kom hem blev det att sätta sig i bilen igen för att åka och kolla på lillebrors första innebandymatch. Det ser väldigt rolig ut när 6 åriga pojkar spelar måste jag säga. Jag såg bara första matchen sedan skjutsade pappa hem mig igen. Så nu ska jag göra havregrynsgröt och te till mig. Hoppas ni får en toppen lördag med mycket godis!
 

The vow

I onsdags tittade jag och Tim på The vow. Det var en riktigt bra film med massa känslor. Jag rekomendera verkligen den! Speciellt till er tjejer som gillar romantik.
 

Sista dagen

Idag hoppas jag på att det är sista dagen på mitt ärende. Klockan 13.30 ska jag prata min uppföljare som tar hand om mig. Jag hoppas verkligen att jag får åka hem till söderåkra på söndag och gå i skolan på måndag.

Idag blir det ärende, träning och träffa vänner. Det ska verkligen bli skönt att träffa vänner. Det var längesen.

Hoppas ni kommer få en bra helg!


regn

Idag är det en sådan dag man ska sitta inne och titta på film med den man gillar för att det regnar ute. Jag har varit med den jag gillar i några dagar nu.  Men idag är det andra planer för oss båda. Så idag blir det mys min kära vän Josefine istället.  Klockan 18.30 går jag dit och titta på film och ha det allmänt mysigt.
 
klockan 06.00 ringde mobilen idag på morgonen, men jag somnade om och vaknade en timma senare. Då var det bråttom till bussen. På med kläder, fixa håret borsta tänderna sedan springa iväg till bussen. Klockan 13.10 slutade mitt ärende idag. Där efter gick jag på stan och tog bussen 13.50.
 
Just nu gör jag ingenting, jag är väldigt trött. Men jag ska hålla mig vaken i några timmar till. Jag hade tänkt städa mitt rum hos pappa som jag har nu. Mina kläder och skor ligger överallt. Jag hittar verkligen ingenting. Ni känner nog igen er. Men det är väll lika bra att börja städa nu så jag slipper göra det ikväll. Ha en bra höstkväll!
 

Björnfitta

Igår inskaffade jag mig en björnfitta ifrån Scorett här i Kalmar, 150:-
 

ikea

Just nu sitter jag och Tim vid datorn och kollar på saker på Ikea som vi ska köpa till den nya lägenheten. Ush, det är massa saker. Pengarna kommer ta slut. Men det löser sig nog.
 
Idag var jag ännu en dag på behandlingen. Idag var det riktigt jobbigt. Jag vill verkligen inte dit imorgon. Men jag måste förmodligen dit. USH! Nehe, nu ska vi titta vidare!
 

3 km

Utvecklingssamtalet var både positivt och negativt. Det positiva var att jag skötte mig i skolan och låg inte efter m.m. Det negativa var att min lärare och min pappa bestämde att jag skulle gå på behandligen denna veckan med. Behandlingen kanske är bra för mig, men jag vill verkligen inte gå där. 
 
Efter utvecklingssamtalet åkte vi hem. På vägen hämtade vi Tim i  Smedby. Så just nu ligger han och sover hemma hos mig. Jag kom nyss hem ifrån en springrunda. Jag sprang 3 km som vanligt. Jag springer oftast samma runda när jag är på Öland. Men nu ska jag också sova. Godnatt!
 
Min kärlek och jag <3
 

torsås strax

Nu vaniljbullarna klara, dem blev dock lite små. Men det gör inget för det var goda. Fast jag ha dock ångest att jag tog en. Jag ska vara nyttig ju. Jag får äta lite mindre ikväll när det blir middag och ta en springtur. Annars orkar jag inte med mig själv ikväll. 
 
Just nu sitter jag och dricker te, jag väntar på att Kelvin ska komma hem, för då ska vi åka till Torsås. Jag skriver sen hur det gick och hur det ska gå för mig i skolan denna veckan för er som undrar. Stora kramar!
 
 

Vaniljbulle

Just nu håller jag på att baka vaniljbullar med Kelvin. Men han sprang nyss iväg till sin kompis. Jag får se när han kommer tillbaka, troligen så kommer han när dem är färdiga, för då vill han såklart smaka. Eftersom det inte blev något bak igår, fick det blir idag. Men det gick lika bra.
 
Förut var jag ute och sprang 3 km. När jag kom hem duschade jag och fixade mat till Kelvin och pappa (hade inget bättre för mig). Själv hade jag fixat en dietshake med chokladsmak till mig, så det blev min lunch. Den var väldigt god måste jag säga.
 
Om 1,5 timma beger vi oss till Torsås för utvecklingssamtal. Innan samtalet ska vi till Söderåkra och hämta kläder till mig. Efter samtalet åker jag tillbaka till Öland för att sova en natt där.
  Nej, nu måste jag fortsätta att baka!
 
 Här är en bild på mig och Kelvin när vi är på väg till Linköping, den är väldigt ful

5

1. Jag det tycker det skönt att sova med strumpor på. Mina fötter blir så frysna annars. Det känns mycket varmare om man ha strumpor.
 
2. Jag är väldigt petig med maten. Jag äter bara det jag tycker om.
 
3. Jag har varit utanför Europa, då var jag i Trinidad år 1998 och 2006. Förmodligen inom två år ska jag åka dit igen.
 
4. Jag tycker om att baka, speciellt cupcakes. Oftast varje gång jag är hos pappa så bakar jag.
 
5. Jag klarar mig inte utan träning, jag måste röra mig varje dag. Annars får jag ångest!
 
 

Temys

Jaha, skolan har börjat igen och då kommer alla rutiner med. Jag tycker faktiskt att det är skönt att ha rutiner, det blir så mycket enklare då.
 
Igår kväll kom Tim som sagt, jag mötte honom vi bussen när jag var ute och sprang, 3 km blev det. Alltid lika skönt efter. När vi kom hem lagade vi mat till honom, färskpasta och ostsås blev det. Senare på kvällen tog vi en varm dusch. Där efter drack vi te och myste i sängen. Vi somnade väldigt tidigt. Runt 22.00. 
 
Snart ska jag ut och springa, sedan duscha. Förmodligen ska vi till en restaurang som heter skafferiet här i Kalmar och äta något gott. Klockan 16.00 ska jag på utvecklingssamtal och då ska vi avgöra om jag ska ta ledigt eller inte.
 
Hoppas ni får en bra skolstart idag!
 

fina vän

Jaha, nu har vi kommit hem ifrån farfar. Maten var god och men stämingen var lite seg. Om en timma kommer Tim. Jag hade tänkt att ta en springtur och en dush innan han kommer.
 
Imorgon är det skola igen, fast vi har bara utvecklingssamtal, jag har det klockan 16.00. På tisdag ska jag på behandling igen och träffa en doktor, sedan ska de avgöra om de ska sjukskriva mig ifrån skolan eller inte. Jag vet faktiskt inte själv vad jag vill göra. Men vi får se hur det blir. Vi får hoppas på det bästa. Nehe, nu ska jag byta om och springa.
 
Jag måste bara skriva att jag saknar min kära granne My och även klasskompis. Hon är verkligen BÄST! Hon är hur snäll och go somhelst, inte alls ego. Hon gör än på bra på humör och hon lyssna om man vill något. Hon stöttar än till 100% också! Älskar dig kära vän!
 

middag

Igår bjöd dagen på ett firande för min bror och min ”låssas morbror”. De bjöd på tacopaj, grönsaker och tårta till efterrätt. Nu är vi på väg hem igen. Vi ska dock stanna hos vår kära farfar innan på middag. Om jag inte har fel så blir det kött, potatis, sås och grönsaker. Det blir oftast det när man är bjuden på middag dit.
 
I kväll ska jag ta en springtur innan Tim kommer. Tim och jag ska försöka att baka biskvier idag. Vi får se hur det kommer gå. Nej, nu ska jag ta och sova lite i bilen. Kram
 
 

crazy

Klockan 06.20 och jag är uppe, tänkte ta en springtur nu. HAHA, ni kanske tycker att jag är lite crazy, men det är jag. Idag somsagt ska jag till Motala. Jag ska ha med mig datorn. Så ni kommer får något inlägg. Nehe, nu måste jag skynda mig. Kram!
 
 Lite ovanligt söt på morgonen!

ännu en helg

Jaha, då var det helg igen. Jag måste verkligen klaga på mitt lov, mitt lov har verkligen inte varit skoj. Jag har verken varit på bra humör eller haft ork till att göra något. Det är för att jag inte gillar min behandling alls, och att jag ska fortsätta med den.
 
Jag saknar faktiskt skolan, min underbara klass. Jag vill dit och skratta igen. Men just nu vet jag inte om jag ska vara där nästa vecka. Men vi får hoppas på det bästa.
 
I morgon klockan 08.00 åker jag och min familj till Motala för att fira min storebror som fyller 23 år. Jag har ställt klockan på 06.00 för att jag ska ut och springa en runda. Jag klara mig inte utan träning. Jag älskar det. Men eftersom jag ska upp tidigt i morgon så ska jag snart gå och lägga mig. Så godnatt alla. Njut av dem sista lediga dagarna! 
 
 

Bussen

Jaha, då var det ännu en dag att stiga upp tidigt för ett besök i Kalmar. Idag är det dock sista dagen för denna veckan i alla fall. Sedan blir det helg för mig.

Idag kommer jag vara på mitt ärende fram till ca 13.10 där efter ska jag köpa mig ett mobilskal och gå till gymmet. Ha en mysig fredag!

Åh, saknar mitt röda hår!


citronkladdkaka

Gillar man citron och kladdkaka så är citronkladdkaka prefekt för dig! Ush, det är så gott. Tycker verkligen att ni ska testa den och speciellt med grädde till. Mums!
 
 

Ingredienser:

  • 150 g smör
  • 1 st citron
  • 2 st ägg
  • 2.5 dl strösocker
  • 1 tsk vaniljsocker
  • 1.5 dl vetemjöl

Gör så här:

  1. Smält smöret i en kastrull. Låt svalna.
  2. Smörj en rund form, ca 20 cm i diameter.
  3. Tvätta citronen med diskmedel och torka den torr.
  4. Riv citronskalet, bara det yttersta skalet ej det vita, på ett rivjärn.
  5. Skär citronen mitt itu och pressa ur saften, använd gärna en citruspress.
  6. Knäck äggen och häll på strösocker i en bunke.
  7. Vispa ägg och strösocker till en ljusgul fluffig smet med elvisp.
  8. Tillsätt vaniljsocker, rivet citronskal och citronsaft. Blanda till en jämn smet, använd gärna elvispen.
  9. Tillsätt det smälta smöret och vetemjölet. Blanda till en jämn smet, gärna med elvispen på lägsta hastighet.
  10. Häll smeten i den smorda formen.
  11. Grädda mitt i ugnen i 150°C i ca 35 minuter.
  12. Låt kakan svalna. Pudra över florsocker. Vispa grädden.
  13. Servera kakan ljummen eller kall med vispad grädde.
 

Ändrade planer

Det blev ändrade planer ikväll. Jag åkte till pappa ikväll istället. Vi skjutsade Tim till hans rep på vägen hem. Jag ångra mig dock att jag åkte hit, det hade varit mysigare att vara hemma hos Tim i natt. Men vi hann mysa lite framför en film med naturgodis.

Ikväll händer inte så mycket. Ska tvätta tänkte jag. Sitta vid dator och sedan lägga mig. Jag ska upp vid 6.30 för att ta bussen till Kalmar vid 7.30. Jag är så glad att jag är ledig i alla fall i helgen.

Hoppas ni har haft ett roligare lov än mig och kunnat njuta. Kram


1 november

Just nu sitter jag och väntar på att Tim ska sluta jobbet.. Idag var det ännu en dag på mitt ärende. Jag var klar där ca 13.10. Där efter gick jag och tränade 1,5 timma. Eftersom jag aldrig tränade igår blev det ett hårt pass idag. Enligt läkarna får jag inte träna så mycket. Det var därför jag skippade igår. Men det var ganska skönt eftersom jag hade fortfarande grymt mycket träningsverk kvar. Men jag hade velat tränat i alla fall. Det är sån skön känsla efter!

Idag skulle jag egentligen till Öland och hälsa på pappa. Men jag gör det imorgon ikväll istället.

Så ikväll ska jag och Tim äta naturgodis och titta på film innan han ska repa. Jag kommer förmodligen läsa min bok och packa mina grejer när han är borta. Jag ska försöka att hinna med att ta en promenad också. Kram!


RSS 2.0