han ska pröva din styrka han ska testa din moral

Idag har vi haft eget val att vara i skolan när det gäller Engelskan och Svenskan. Jag tog valet att ha sovmorgon och god frukost. Just nu sitter jag och äter min frukost som består av hallonsmootihe toppat med torkademullbär och kokos samt eget bröd bredvid.
 
Igår tränade jag och en vän på gymmet, rumpa och mage stod det på schemat för mig (Guuud vilken träningsvärk jag har idag).
Det var underbart att träna efter en jobbig dag i skolan som varande till 16.15 för min del. 
Nu ska jag plugga och sedan fixa mig inför skolan som då bara består av matte!
 
 

Jag far hellre framåt mot min vilja än jag vänder

Idag började skolan för oss, dock blev jag självklart sjuk inatt hemma hos Limpan. Men nu mår jag mycket bättre vilket är skönt.  Sitter hemma på Öland i kökssoffan o letar fakta om Tanzania, vilket går inte så bra.
Idag är det precis två veckor kvar tills jag blir 18 år, men det är även månadsdag med Limput idag, 9 månader. 
 
Lite spontant sådär kom rakapparaten fram i helgen!
 

Solen i ögonen

Nu sitter jag på tåget till Blomstermåla där jag ska hälsa på mina gudföräldrar. Ska bli kul att träffa dem igen och även komma tillbaka till där jag växte upp tills jag var circus 7 år.
Med Winnerbäck i öronen och ett stort leende på läpparna känns livet underbart. 
Ha en fin dag! 
 



Sex and the City

 
 

dom sista drömmarna

Jag är en människa som räknar ner dagar till roliga saker som ska hända i livet, och nu tänkte jag dela med mig lite på bloggen!
 
- 18 år om 21 dagar
- Åker till London om 23 dagar
- Jag ska tatuera mig om 40 dagar
- Åker iväg till Rom om 70 dagar
- Får sommarlov om 115 dagar

I februari var det bottenfryst i mälaren

Jag är väldigt nöjd med denna morgonen, jag har ätit frukost, hembakat bröd (Ida Wargs recept), vitaminvatten, rostade pumpakärnor (egna) och grönsaker, Jag har även varit ute och sprungit/pw i 40 minuter och gjort 10 magövningar.
Jag sitter här med ännu ett ägg i ansiktet, ska strax hoppa in i duschen och skölja av mig och ta i färgbomb i håret.  Ha en bra måndag!
 
 
 
 

har du en plats där jag kan vila

Just nu sitter jag med äggula i ansiktet, min mamma och min mormor har gjort det under sina liv och nu gör även jag det. Det är jättebra för ansiktet (iaf för mig) , dock luktar det inte så speciellt gott. Men man vänjer sig.
Jag har blivit väldigt mån om min hy, och även mitt hår den senaste tiden. Speciellt nu när jag är så stressad har smärtor vid bröstet, huvudvärk, stel i nacken och axlarna , går även med ryggen böjd. Jag får lätt utslag i ansiktet, torr hud och tappar går. Så nu under lovet ska jag ta tag i mitt liv.
 
Min hjärna har ställt in sig på lov, sover hyfsat länge, planera in saker, spendera tid med familjen och tar det lugnt. Men viktiga saker behövs faktiskt också att göras fast man har lov. Idag har jag har kört bil på en parkering, sökt jobb och pluggat.
 
Denna kvällen kommer jag spendera med musik, sex and the city, facebook (standard), hårinpacknng om jag orkar och voltaren gel! Ha en bra kväll!
 
 

Det är skönt att känna pulsen

Denna morgonen har bestått av en lektion som var Historia, det gick bra. Det var även roligt. Hur det kommer sig, jo det vet bara gud.
Nu är jag hemma och fixa mig, ska även hinna med o städa och packa. Nu har jag gått på lov!
Denna fredagen som även är Alla♥dag, ska jag spendera som lesbisk med min vän Johanna. Kanske passa bra nu för det som pågår i Ryssland. 
Vi ska ut och äta sedan har myspys hemma hos henne ikväll. Det kommer bli en kanon dag. Nu måste jag skynda mig, för jag är väldigt långsam. Ha en fin dag, sprid kärlek, ta hand om varandra och lev livet.
 
Gos bild - Malmö 14 (pappa är inte den bästa på att ta kort med min kamera)
 

Februari 2013

Jag, Marcus och Ida, hade en uppgift i ämnet Naturkunskap, där vi skulle på något sätt redovisa föra läraren, kommer faktiskt inte ihåg vad vi skulle redovisa.
Vi valde iaf att göra en film, den blev väldigt konstig och dålig. Men roligt var det under tiden!
 
 
Jag åkte till England, Exeter och hälsade på moder min och stepdad. Mamma tyckte mitt hår var slitet och tog mig till hennes favorit frisör, hon klippte galet mycket! Jag hade även tråkigt och tog egobilder. Jag hade även då brunt hår!
 
 
På den tiden sminkade jag mig sjukt mycket och det tog evigheter, idag förstår jag faktiskt inte hur jag orkade. SÅKLART EGOBILD PÅ DET!
 
 
 
Jag shoppade en massa, jag är så glad att jag ska till London om en månad och shoppa loss och gå på krogen!
 
 
Jag fyndade dessa fina skor men dock jobbiga att gå i. Bästa köpet, men ganska dålig kvalité.
 
 
Jag, Cornelia, Robin och Isac hade mysmiddag hemma hos Robin. Cornelia stod för maten = As gott!
Vi planerade även vår mellolåt. Varje år i skolan har vi Melodifestivalen, och dem som vill får skicka in ett bidrag!  Låten var gay men fan vad roligt det var att vara med trots massa komplikationer.
 
 
Senare på kvällen blev det chillkväll, jag blev såkart full och sa massa skumma saker. Och självklart måste man ta konstiga bilder. Men tusan vilken rolig och underlig kvälll det var!
 
 

Verken Robin och Cornelia var ett par,  eller verken Limpan och jag.  Men vad tusan hände, jo två par bildades på sommaren, vem hade anat det?!
 
 
 
 

vi är dem som kan dansar när det kränger för hårt

Tisdag, jobbiga tisdag, skjut mig i huvudet. Läkar besök är vart denna dagen startade med, jag är 17 år och har tusen besvär.
Schemat på tisdagarna är väldigt krävande för min del. Men jag klarade av denna dagen ännu en gång.
Har även hämtat ut medicin mot mina underbara besvär. Med tekoppen i högsta hugg och Winnerbäck i bakgrunden ska jag snart bege mig mot gymmet för att träna, ett bra tag sedan jag tränade, men nu tusan ska jag komma igång och vara snyggi sommar! Ha en fin tisdag!
 
Den bilden är sååå gooo! (malmöarena - 14)
 
 
 

titel

Woho, äntligen fredag, älskade fredag. Kommer spendera helgen med mannen min hemma hos hans päron. Vi kommer bara ta det lugnt och ha det bra.
Igår hade vi låtskrivadag vilket innerbad att två vana låtskrivare kom och berättade hur dem gör när dem skriver låtar, gav oss tips och svar på våra frågor.
Låtskrivarna var Anders (basist) ifrån bandet The bones, han är även vår lärare. Vi hade även Budde, Budji, gick på stage4you innan, men nu skriver han en hel del låtar till sig själv och även till andra.
Detta är en kurs som ingår i årskurs två. Dagen var lång och lärorik. Dock var inte dagen slut där, senare på kvällen tog jag och Johanna bussen till vår kör som  befinner sig i Kalmar, vi repade för fullt och drack te. Kören slutade 20.20. Kvällen spenderades hos Limpan i Smedby, vilket var skönt. Att ta bussen till Torsås på kvällen är väldigt, väldigt jobbigt.  Nu ska jag packa, städa och sedan bege mig mot skolan. Ha en bra helg!
 
Dagarna då vi repade inför halvtidskonserten, Maia-mus och jag!
 

vänner är bra att ha

 Gårdagen bjöd på chillfest hos en vän med alkohol och spel. Min vän Emmy ifrån Öland kom även hit och sov hos mig. Kvällen blev lyckad, runt. 01.00 gick alla åt varsit håll.
Klockan ringde 09.20 eftersom jag skulle till läkarn och kolla halsen, nu har jag fått pencelin som borde hjäpa. Efter läkarbesöket delade jag och Emmy på en pizza framför filmen Frozen, men vi båda somnade innan filmen var slut och sov till 14.00.
Sen kl. 15.18 har jag städat min lägenhet och pluggat, även sett paradise hotell. Missat några avsnitt och det är final idag så måste komma ikapp nu, jag ska även hinna plugga matte som jag inte förstår något av. Ha en bra kväll!
 
Lillebror och fader i Malmöarena, sen helgen
 

en människa hade vetat bättre

Kl 08.00 steg jag upp, oj vad skönt det var. Här hemma har jag suttit och klinkat på gittaren till en uppgift i livet jag har. Vid sidan om sitter jag och dricker te med honung, min hals är ur funktion, imorgon ska jag till läkaren för att kolla upp det ännu en gång.
 
Idag, kl. 10.10 startar historian,  är inte alls taggad på vanliga lektioner med kärnämnen, vi hade inte det förra veckan då det var schemabryt för halvtidskonserten.  Skolans slut blir runt 16.30 där efter vet jag inte vad eftermiddagen bjuder på, men jag hoppas på något roligt.  Nu är det dags för mig att äta frukost och duscha. Ha en fett bra dag!
 
Halvtidskonserten! Snälla Freddan ställde upp och tog kort.
 

Dagarna går

Förra veckan var det hårdrep, övning på övergångar, vilken Mick man skulle ha, massa samlingar och tider samt klädshopping, men även mer. 
Helgen bestod då av vår Halvtidskonsert som var på fredagen, så lyckad konsert och mycket rolig. Direkt efter åkte vi till Malmö, familj och pojkvän. 
Lördag spenderades i stan, Malmöarena där vi såg melodifestivalen, dock inte livestreamingen, men deras sista repition. Kvällen bestod av tacomys, chips, dipp, vin, öl, melodifestivalen på tv såklart och film. 
Söndag åkte vi hyfsat tidigt eftersom jag hade körrep, det var kul och det blir ännu ett rep idag! Ha en bra måndag

Malmöarena 
 



RSS 2.0