Påskafton

Idag är det mysiga påskafton. Men vi ska dock inte bjuda hit släkten idag som vi har gjort alla år eftersom fader jobbar hela dagen. Men lite påskfirande blir det trots allt såklart sen med påskmat osv.
"Haren" har även varit här idag. Fick lite godis och pengar. Pengar är alltid bra så jag är nöjd.  Nu ska jag gosa med min pojkvän innan han åker iväg. Ha en bra påskafton!
 

Du är på repeat

 

Blå klänning

Denna klänningen köpte jag i England på republic för ca 300 kr på rean! Jag gillar det starkt. Kommer använda den mycket i sommar.
 

Muffin

Idag åt jag en väldigt god frukost som min kompis hade lagt upp på sin blogg (Www.Ariesleo.blogg.se). 
 
Frukostmuffins med kokosmak
 
1 ägg
1 dl Havregryn
ca 1 msk honung
1/2 dl kokosmjök (man kan även använda vanlig mjölk om man inte ha kokosmjölk hemma)
2 msk kokosflingor
1/2 mosad banan
 
Rör ihop allt, lägg sedan allt i skål som du värmer i micron ca 1-1,5 minut.
Servera med kesella, yougurt, frukt och annat gott till!  Tips: Man blir väldigt mätt enligt mig, så halva receptet funkar väldigt bra med för mindre magar.
 
Suuuper gott! Jag hade hallon, nötter, kokos och vaniljkesella blandat med hallon

Påsklov

Äntligen har jag fått påsklov. Galet skönt. Detta lovet ska jag ta vara på tiden och ta det lugnt. Ska träffa min efter längtade kusin.
Idag ska jag repa även spela in med några vänner.  Jag får se om jag åker till Öland efter för att hälsa på la familia.
Hoppas ni får ett bra lov!
 

Kärleken är stor

 

26/03/13

Denna tisdagen har erbjudit på musik i skolan. Vi har i stort sätt hela tiden gått igenom kvintcirkeln, så den sitter ordentligt nu kan jag säga. 
Jag hade tänkt fortsätta dagen med träning, en varm dusch, hårinpackning, ny rakade ben, läxor och god mat.  Tänker ta vara på varje dag som kommer nu, som den vore den sista för mig.
Hoppas ni får en toppen dag med det fina vårvädret!
 

Musik direkt

Oj, bloggandet har varit väldigt uselt! Men ibland har man inte tid.
Denna veckan är den sista innan lovet, vilket är suuuper skönt.  I helgen var jag på musik dirket i Kalmar och såg duktiga musiker spela. Guud vad vi människor är duktiga på musik!
 Ha en toppen vecka!
 

subway

Igår var jag ledig, som var väldigt skönt. Jag åt god frukost, tittade på gossip girl, pluggade matte, åkte in till Kalmar med Tim för ett läkarbesök. Vi åt även på subway efter eftersom vi skulle repa sen på kvällen.  Runt 19.00-21.00 repade vi på stage.
 
Idag börja jag 8.20, ska strax fixa mig lite till sedan dra mig mot skolan för Engelska, Svenska och Idrott. Vilket som kommer bli väldigt bra. Efter skolan måste jag tvätta och plugga. Om jag hinner ska jag även träna lite idag!
 

Ledig

Idag har jag varit ledig, fast jag hade dock utvecklingsamtal! Men det varade circus 20 min.
Min helg blev kanonbra. Jag var somsagt på fest i lördags, det var överaskningsfest för en kompis som kallas för Barra. Det blev lyckat och väldigt roligt. Men jag var otroligt trött sen på kvällen.
På söndagen runt 12.00 hämtade mina gudföräldrar mig i smedby, jag skulla hälsa på dem tänkte jag. Det var väldigt längesen jag såg dem. Vi hade det bra, fick träffa söta barn och mina gudsyskon!  Nu ska jag gå och handla tills ikväll, sedan plugga matte eftersom jag har prov på Torsdag. Wish me good luck!
 
 

På öland

Igår på kvällen kom jag till Öland för att hälsa på familjen och även ta hand om Kelvin eftersom resten av familjen har blivit sjuka.
Idag ska jag på fest, det kommer blir väldigt roligt tror jag. Jag ska ta bussen om ca två timmar, har precis dushat, ska vänta på håret ska torka. Sedan ska jag sminka mig.
 
Idag har jag tagit det lugnt, kollat på gossip girl, eftersom jag inte hittar fler avsnitt utav 90210. Till frukost blev det pannkakor. Väldigt gott måste jag säga. Nu ska jag fixa mig och packa!
 
 
 

Woho, snart helg

Idag har denna dagen varit väldigt bra. Ingen huvudvärk, en lektion i stort sätt och så har jag ätit toast såklart. Mums!
Denna kvällen har bestått av läkarbesök, 90210, mys med Tim och musik. Kvällen kommer bjuda på läxor som jag måste ta tag i nu. Ha en underbar dag!
 
Min underbara lillebror bjuder på en väldigt söt bild!

Tori kelly

Jag dör lika mycket varje gång!
 
 

Jobbig tisdag

Dagen började med extrem huvudvärk. Jag tvingade mig in i dushen och sedan till skolan. Drack jättemycket vatten i skolan, men eftersom min huvudvärk kände för att ta död på mig idag så gick den inte bort.
Men skolan var rolig i alla fall eftersom vi hade musik hela dagen. Tack älskade tisdag.
 
Efter skolan har jag mest tagit det lugnt, gjort en engelska uppgift som vi har till imorgon. Ätit frukt.. Mums..
Nu ska jag gå och lägga mig eftersom jag tror jag behöver sömn. Godnatt!
 

New shoes

Dem här skorna köpte jag i England, jag älskar dem verkligen. Dem kostade 12 pund ca 120 svenska kronor. Jag köpte dem på Primark
 

Nya tag denna veckan

Denna veckan ska jag ta nya tag! Jag ska försöka blogga mer.  Jag ska även berätta lite kort om min helg.
I fredags var det skola som alla andra dagar,  sedan tog jag och Cornelia bussen till flygplatsen där Tims band har sin replokal. Vi skulle låna den eftersom vi hade spelning i Lördags.
På kvällen kom fader och hämtade oss. Min storebror Nikko var även på besök hos oss eftersom jag fyllde år igår. Vi åt en av dem godaste maträtterna man kan tänka sig...(trummvirvel) Tacos!
 
På lördagen var det dags för spelning för oss, vi var tvungna att vara i Mörbylånga kl 12.30. Spelningen började 16.00 och slutade 19.00. Det var många bra musiker där.
 
Igår på morgonen kom min familj in till mig kl 9.00 och sjöng för mig. Jag fick prinssestårta på sängen och paket. Jag fick pengar, lakritz (jag är ett stort lakritzfan) toastmaskin, toast är bäst!  tycker det är så sjukt tråkigt att laga mat. Fick även en trevlig dörrmatta som jag verkligen behövde till lägenheten, stativ till kameran som är sjukt bra och lite små saker. Jag rabbla inte upp allt.

I lördags när Cornelia och jag spelade!

Tandläkarbesök

Oj, denna veckan har jag verkligen inte bloggat mycket. Men jag har repat en hel del denna veckan.
I måndags var det skola som vanligt, jag repade efter skolan och tittade på 90210. I tisdags var det skola, plugg, rep och en kompis till mig och Tim sovde över. Igår alltså onsdags hade Tim och jag mys dag. Idag har jag ridigt, vi hade idrottsdag. När jag kom hem sov jag i några timmar, sedan spelade jag och Tim gitarr, vi spelade Elegi med Lars winnerbäck, det gick väldigt bra. Vid 16.42 var jag tvungen att ta bussen till kalmar för tandläkarbesök, jag var där 15 min sen åkte jag hem till Torsås igen.
 
Just nu tittar jag på 90210, så sjukt bra serier, jag är verkligen beroende! Snart jag ska packa för jag ska vara på Öland hela helgen.  Ha en bra kväll!
 
 
 

#Instaslampa

Denna låt gick på p3 i söndags. Rösta på den så är ni snälla!
 
http://p3star.blicko.com/submission/848649
 
 
Här är låten, jag har lagt ut den tidigare!

Ny serie

Godmorgon.. Har ni haft en bra helg? Själv har jag legat mest och tagit det lugnt, övat på två låtar som jag och Cornelia ska sjunga nästa vecka. Jag kan berätta mer om det sen. 
Jag har börjat titta på en ny serie som heter 90210, har dock bara sett 2 avsnitt än så länge. Men den verka väldigt bra.  Nu ska jag fortsätta att titta, äta lite frukost och sedan diska. Ha en toppen söndag!
 

Ojdå, här var det dött

Bloggandet denna veckan har varit usel, man får be om ursäkt! Kan berätta lite kort om min vecka.  I måndags var det första skoldagen efter lovet, det var roligt att träffa alla saknade vänner igen.  På kvällen var jag hos några vänner från 16.30-00.30, där efter blev det sängen för mig.
I tisdags var jag i kalmar, åt subway med Tim, mums va det. På kvällen var jag och Tim på fest. Onsdags var det fest igen, alltid lika trevligt. Igår städade jag, träffade Limpan sedan drog vi på någon förfest.
 
Idag blir det att ta det lugnt, ska plugga matte så jag kan få ett C i betyg. Ska snart gör mig lite bulgursallad och titta på film. Ha en toppen dag!

En lustig & trevlig bild

RSS 2.0